| | #11 (mesaj-linki) |
|
İlk bilgisayardan seç neyse artık. Sonra Paranı 8le çarpıp kutuya yaz first scan de sonra herhangi birşey al ve kalan paranı da 8le çarpıp yaz yanda tek yer gelecek ona çift tıklayarak aşşağa gelmesini sağla sonra oraya 99999 yaz yandaki kutuyu işaretle oyuna baktığında 99999 coins oluyor.
| |
|
| | #12 (mesaj-linki) |
|
pet para lazımm
| |
|
| | #13 (mesaj-linki) |
|
dedıklerını aynen yaptım ama patinox ta enwiar yaptıktan snra hıc bıse gelmedı bana.
| |
|
| | #14 (mesaj-linki) |
|
oluyoda ip atlamayı nasıl durdurcaz
| |
|
| | #15 (mesaj-linki) |
|
ARKADAŞLAR ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM ETİN BEN HEX YAZAN YERİN RAKAMINI NERDEN BULUYOSUNUZ ?? NOLUR
| |
|
| | #16 (mesaj-linki) |
|
Yha arkadaşlar ben yazdıklarının kelimesi kelimesine uydum ve olmadı nasıl iş bu anlamadım acaba eksik yazdığın bi yer mi vardı?
| |
|
| | #17 (mesaj-linki) |
|
NASIL YAPTIN ANLATABİLİR MİSİN?
| |
|
| | #18 (mesaj-linki) |
|
nasıl yüklenio
| |
|
| | #19 (mesaj-linki) |
|
bence bu ip atlama iyi bi iş değil arkadaş bir hile yaptı simdi 47 lvl simdi para hilesiyle uğrasıyoruz ama adam akıllı bi para hilesi yok suan pet society için .patiniox blog da bir çok hile var orada videolarıda var .videolarla yavaş yavaş öğrenirsiniz ben buraya öğrendindiğim şey leri yazacağım bu arada hileler için cheat engine 5.5/mozilla firefox/flash player 9 gerekiyo bu hileleri yaptırmak için kimseye şifrenizi vermeyin cevabın devamı gelecek by King
| |
|
| | #20 (mesaj-linki) |
|
hilesiz daha zevkli olur buna inan
| |
|
![]() |
Cheat engine ile Facebook'taki pet society oyununa nasıl para hilesi yapılır? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Facebook'taki resimlerin üstüne nasıl isim ekliyorlar? | sky78 | Soru-Cevap | 31 | 1 Gün Önce 00:59 |
| Facebook'taki kişilerin Facebook'a saat kaçta girip çıktığını nasıl öğrenebilirim? | daMLa- | Soru-Cevap | 18 | 3 Hafta Önce 17:53 |
| The Sims 2 oyununa nasıl eşya yüklenir? | esraderinsu | Soru-Cevap | 3 | 04-10-2009 00:20 |
| Pokemon indigo'da ''firebug'' hilesi nasıl yapılır? | Siyah Cin | Soru-Cevap | 1 | 28-02-2009 00:32 |
| Elektronik Para (E-Para) - E-Para Nedir - E-Para Hakkında | VerSchL@GeN | X-Sözlük | 0 | 23-11-2007 01:49 |