Üye Ol
Ana SayfaForumlarGünlüklerToplulukVideolarSohbetBize Ulaşın
Forumda Ara
Cevap

Cheat engine ile Facebook'taki pet society oyununa nasıl para hilesi yapılır?

Eski 04-09-2009 #11 (mesaj-linki)
Misafir
İlk bilgisayardan seç neyse artık. Sonra Paranı 8le çarpıp kutuya yaz first scan de sonra herhangi birşey al ve kalan paranı da 8le çarpıp yaz yanda tek yer gelecek ona çift tıklayarak aşşağa gelmesini sağla sonra oraya 99999 yaz yandaki kutuyu işaretle oyuna baktığında 99999 coins oluyor.

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  Bu mesaja hızlı cevap gönder   
Eski 04-09-2009 #12 (mesaj-linki)
Misafir
pet para lazımm

Eski 05-09-2009 #13 (mesaj-linki)
Misafir
dedıklerını aynen yaptım ama patinox ta enwiar yaptıktan snra hıc bıse gelmedı bana.

Eski 05-09-2009 #14 (mesaj-linki)
Misafir
oluyoda ip atlamayı nasıl durdurcaz

Eski 07-09-2009 #15 (mesaj-linki)
Misafir
ARKADAŞLAR ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM ETİN BEN HEX YAZAN YERİN RAKAMINI NERDEN BULUYOSUNUZ ?? NOLUR

Eski 08-09-2009 #16 (mesaj-linki)
Misafir
Yha arkadaşlar ben yazdıklarının kelimesi kelimesine uydum ve olmadı nasıl iş bu anlamadım acaba eksik yazdığın bi yer mi vardı?

Eski 09-09-2009 #17 (mesaj-linki)
Misafir
NASIL YAPTIN ANLATABİLİR MİSİN?

Eski 09-09-2009 #18 (mesaj-linki)
Misafir
nasıl yüklenio

Eski 10-09-2009 #19 (mesaj-linki)
Misafir
bence bu ip atlama iyi bi iş değil arkadaş bir hile yaptı simdi 47 lvl simdi para hilesiyle uğrasıyoruz ama adam akıllı bi para hilesi yok suan pet society için .patiniox blog da bir çok hile var orada videolarıda var .videolarla yavaş yavaş öğrenirsiniz ben buraya öğrendindiğim şey leri yazacağım bu arada hileler için cheat engine 5.5/mozilla firefox/flash player 9 gerekiyo

bu hileleri yaptırmak için kimseye şifrenizi vermeyin

cevabın devamı gelecek by King

Eski 10-09-2009 #20 (mesaj-linki)
hilesiz daha zevkli olur buna inan

Cevap
Hızlı Cevap

Etiketler
cheat, engine, facebooktaki, hilesi, oyununa, para, pet, society | cheat engine 5 5 nasil calisir, cheat engine 5 5 pet society, cheat engine facebook, cheat engine pet society, pet society cheat engine, pet society cheat engine hilesi, pet society para hileleri, pet society para hilesi,
Cheat engine ile Facebook'taki pet society oyununa nasıl para hilesi yapılır? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Facebook'taki resimlerin üstüne nasıl isim ekliyorlar? sky78 Soru-Cevap 31 1 Gün Önce 00:59
Facebook'taki kişilerin Facebook'a saat kaçta girip çıktığını nasıl öğrenebilirim? daMLa- Soru-Cevap 18 3 Hafta Önce 17:53
The Sims 2 oyununa nasıl eşya yüklenir? esraderinsu Soru-Cevap 3 04-10-2009 00:20
Pokemon indigo'da ''firebug'' hilesi nasıl yapılır? Siyah Cin Soru-Cevap 1 28-02-2009 00:32
Elektronik Para (E-Para) - E-Para Nedir - E-Para Hakkında VerSchL@GeN X-Sözlük 0 23-11-2007 01:49