Hoş geldiniz sayın ziyaretçi ![]()
MsXLabs.org; forum, günlük, video ve sohbet bölümlerinin yanı sıra; Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları sunmaktadır. Faydalı olmayı ilke edinmiş sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder :) Üye olmak için tıklayınız...
| | Sağlık meslek lisesi için kaç puan gerekiyor?#1 (link) |
| Ziyaretçi |
ben sağlık meslek lisesine gitmeyi çok istiyorum onun için o liseye girmek için kaç puan gerektiğini öğrenmek istiyorum lütfen bana yardım edin şimdiden teşekkürler
Benzer Konular:
Etiketler:
|
Sağlık meslek lisesi için kaç puan gerekiyor? | ||
Daisy-BT | Alıntı:
İnceleyiniz Sağlık meslek lise puanları |
| | Sağlık meslek lisesi için kaç puan gerekiyor?#2 (link) |
| Ziyaretçi |
cnm sağlık meslek lisesine bende girmeyi çok istiyorum...Ama sağlık meslek lisesine girebilmek için taban puanın 350 ile 400 arasında olması gerekiyor...buda biraz zor tabii ama sana ve herkese başarılar kolaylıklar diliyorum umarım hepimiz istediğimiz liseleri kazanabiliriz...
|
| Cevap Yaz Yeni Konu Aç |
Sağlık meslek lisesi için kaç puan gerekiyor? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Tıbbı kazanmak için YGS'de kaç puan almak gerekiyor, hangi puan esas alınıyor? | Misafir | Soru-Cevap | 67 | 2 Haziran 2013 18:13 |
| Sağlık meslek lisesine girebilmek için SBS'den kaç puan almak gerekir? | Misafir | Soru-Cevap | 0 | 14 Aralık 2012 16:16 |
| Aşçılık liseleri için kaç puan gerekiyor? | ceyhun | Soru-Cevap | 1 | 13 Kasım 2012 19:24 |
| Genetik mühendisliği bölümü için kaç puan gerekiyor? | Misafir | Soru-Cevap | 0 | 13 Haziran 2012 21:16 |
| İngilizce bölümü için kaç puan gerekiyor? | Misafir | Soru-Cevap | 2 | 9 Ocak 2011 14:21 |