Arızalı Sony Ericsson marka telefona imei veya devre kopyalanması sorunu çözer mi? Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Ziyaretçiler :: > Soru-Cevap
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 13-10-2009   #1 (mesaj-linki)
Misafir
Arızalı Sony Ericsson marka telefona imei veya devre kopyalanması sorunu çözer mi?

arkadaşar bende sony erricson telefon var orginal turkcell bayisinden almıştım uzun süre önce telefonum arızalndı ve ben bir kaç farklı dükkana götürdüm tabi yapılamadı telefonu geri aldım ama bu götürdüğüm tamircilerde imei kopyalaması yada devre kopyalaması vb gibi şeyler yaparlarsa bana bir zararı olurmu zaten telefon açılmıyor ama telefon üstüme kayıtlı felan olabilirmi yardımcı olursanız sevinirim
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
arızalı, çözer, devre, ericsson, imei, kopyalanması, marka, sony, sorunu, telefona
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Arızalı Sony Ericsson marka telefona imei veya devre kopyalanması sorunu çözer mi? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Sony Ericsson Tema (Önizlemeli) virtuecat Cep Telefonları (Mobil Dünya) 22 1 Hafta Önce 00:20
Sony Ericsson k700i için tema var mı? Ziyaretçi Soru-Cevap 2 18-09-2009 00:15
Sony Ericsson marka en iyi mesaj kapasiteli telefon modeli hangisidir? baddream Soru-Cevap 0 31-08-2009 16:02
Sony Ericsson 35 Games Pack TuGBeRK16 Cep Telefonları (Mobil Dünya) 10 19-07-2009 20:11
Sony Ericsson Theme All mobi900 Arşive Kaldırılan Konular 6 23-04-2009 20:51