Hoş geldiniz sayın ziyaretçi ![]()
Web sitemizde; forum, günlük, video, sohbet bölümlerinin yanı sıra Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları bulunmaktadır. Kullanıcılarına faydalı olmayı ilke edinmiş olan sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder. Üye olmak için tıklayınız.
| | Facebook şifremi unuttum doğrulama kodunu bilmiyorum yardımcı olur musunuz?#1 (link) |
| Ziyaretçi |
dogrulama kodu ıstıyor faceebookta bılmıyorum yardımcı olurmusunuz sıfremı unuttum gıremıyorum tskr ederım
|
En İyi Cevap erd_drknght tarafından gönderildi
| Alıntı:
aynı şifren yollanmaz şifren sıfırlanır sonra tekrardan şifre oluşturursun |
| | Facebook şifremi unuttum doğrulama kodunu bilmiyorum yardımcı olur musunuz?#3 (link) | |
| Ziyaretçi | Alıntı:
aynı şifren yollanmaz şifren sıfırlanır sonra tekrardan şifre oluşturursun | |
| | Facebook şifremi unuttum doğrulama kodunu bilmiyorum yardımcı olur musunuz?#4 (link) |
| Ziyaretçi |
face book şifremi unuttum şifremi sıfırlamak için doğrulama sıfırlama kodu istediler ve bu msn me gelicekti msn mi açtım ve birkaç kere gönderdiğm halde msn me doğrulama sıfırlama kodu bir kaç gündür gelmedi ne yapmalıyım?
|
| | Facebook şifremi unuttum doğrulama kodunu bilmiyorum yardımcı olur musunuz?#10 (link) |
| Ziyaretçi |
Facebook giriş şifremi unuttum.Doğrulama maili hotmail hesabıma yollanıyor,ama hotmail ve facebook şifrem aynı olduğundan hotmail'ime girip şifre yenileyemiyorum.Bu konuda hangi yolu izleyerek hesabımı kullanabilirim,bilgisi olan arkadaş varsa paylaşırsa sevinirim.
|
| Cevap Yaz Yeni Konu Aç |
| Konu Araçları | |
Facebook şifremi unuttum doğrulama kodunu bilmiyorum yardımcı olur musunuz? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN şifresini unuttum, gizli soruyu da bulamıyorum, yardımcı olur musunuz? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 292 | 28 Ocak 2013 19:49 |
| Kareköklü sayılarla ilgili soruların cevabı nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 47 | 9 Aralık 2012 11:51 |
| Site kulanıcı adımı ve şifremi anımsamıyorum, yardımcı olur musunuz? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 5 | 21 Şubat 2012 21:30 |
| MSN şifresini unuttum, değiştiremiyorum, yardımcı olur musunuz? | BİLİNMİO | Soru-Cevap | 25 | 21 Ekim 2011 12:29 |
| Kişi listesi arka planını nasıl uygulacağımı bilmiyorum, yardımcı olur musunuz? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 5 Temmuz 2009 11:54 |