Üye OlÜye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecek, sohbet sistemlerine erişiminiz sağlanacaktır. 19:01
Ana SayfaForumlarGünlüklerToplulukVideolarSohbetBize Ulaşın
Forumda Ara
Cevap Yeni Konu Aç
Facebook'ta Paylaş  Yazdırılabilir Sürümü Göster Konu Araçları Bu Konuda Ara

Su kaynaklarında yapılan ekonomik faaliyetlerin ülkemiz için yeri ve önemi nedir? 

su ile yapilan ekonomik faaliyetler,  
 suyun dunyadaki onemi msxlabs,  
 suyun ekonomik onemi,  
 suyun ekonomik onemi nedir,  
 yapilan ekonomik faaliyetler,

Eski 08-02-2010 #1 (mesaj-linki)
Misafir

Su kaynaklarında yapılan ekonomik faaliyetlerin ülkemiz için yeri ve önemi nedir?

türkiyedeki su kaynaklarında yapılan ekonomik faaliyetler ülkemiz ekonomisinde yeri ve önemi

coğrafya 10 sınıf dönem ödevim

Cevaplandı Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  Bu mesaja hızlı cevap gönder   
En İyi Cevap NeutralizeR tarafından gönderildi
Arkadaşlar, ödevlerinizi yapmak sizin sorumluluğunuzda. Biz ödevlerinizi yapıp size sunamayız.

Sadece faydalanabilmeniz adına ansiklopedik bilgi sağlıyoruz. Bu bilgileri okuyup inceleyip ödevinizi kendiniz yapmalısınız.

Bu konuyla ilgili şu kaynaklardan faydalanabilirsiniz:
SU KAYNAKLARI - TarımNet
DSİ Genel Müdürlüğü
Türkiyenin Su Kaynakları ve Su Politikamız

Konuyla ilgili başka cevaplar da gelebilir, sabırlı olunuz.
Eski 08-02-2010 #2 (mesaj-linki)
Ziyaretçi

Ülkemiz su kaynaklarında yapılan ekonomik faaliyetler ve ekonomiye katkıları nedir?

10 sınıfa gidiyorum coğrafyadan dönem ödevi aldım konu:

türkiyedeki su kaynaklarında yapılan ekonomik faaliyetler ülkemiz ekonomisinde yeri ve önemi

yardımlarınızı bekliyorum

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  Bu mesaja hızlı cevap gönder   
Eski 09-02-2010 #3 (mesaj-linki)
Misafir

Türkiyedeki su kaynaklarında yapılan

benden sonra 100 kişi soru bıraktı hatta daha fazla ama onlarınki cevaplandı benişmki halen cevaplanmadı üye olcam kendini tanıttıktan sonra kabul ediyorum diyorum sayfa görüntülenmiyor diyor türkiyedeki su kaynaklarında yapılan ekonomik faaliyetler ülkemiz ekonomisinde yeri ve önemi Lütfen yardımcı olun

Eski 09-02-2010 #4 (mesaj-linki)
Misafir
bu soru sizin için geçerli değilmi nasıl üye olcam be bu siteye bi yardımcı olun lütfen

Eski 09-02-2010 #5 (mesaj-linki)
Ziyaretçiyim

Dönem Ödevim

türkiyedeki su kaynaklarında yapılan ekonomik faaliyetler

Eski 09-02-2010 #6 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Arkadaşlar, ödevlerinizi yapmak sizin sorumluluğunuzda. Biz ödevlerinizi yapıp size sunamayız.

Sadece faydalanabilmeniz adına ansiklopedik bilgi sağlıyoruz. Bu bilgileri okuyup inceleyip ödevinizi kendiniz yapmalısınız.

Bu konuyla ilgili şu kaynaklardan faydalanabilirsiniz:
SU KAYNAKLARI - TarımNet
DSİ Genel Müdürlüğü
Türkiyenin Su Kaynakları ve Su Politikamız

Konuyla ilgili başka cevaplar da gelebilir, sabırlı olunuz.

Cevap Yeni Konu Aç
Hızlı Cevap

Etiketler
Yok | su ile yapilan ekonomik faaliyetler, suyun dunyadaki onemi msxlabs, suyun ekonomik onemi, suyun ekonomik onemi nedir, yapilan ekonomik faaliyetler,
Su kaynaklarında yapılan ekonomik faaliyetlerin ülkemiz için yeri ve önemi nedir? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Bakır madenin ülkemiz için ekonomik değeri nedir? 741741 Soru-Cevap 4 1 Gün Önce 17:08
Bilgisayar mühendisliğinin ülkemiz ekonomisindeki yeri ve önemi nedir? fuat Soru-Cevap 3 31-03-2010 21:11
Dünyada ekonomik faaliyetlerin dağılışında rol oynayan faktörler nelerdir? songul_celebi Soru-Cevap 3 08-03-2010 20:07
Hayvancılığın ekonomik açıdan önemi nedir? .ghçgjhnjmhj Soru-Cevap 7 15-02-2010 14:41
Siyenit kayacının ekonomik önemi nedir? sef Soru-Cevap 1 12-01-2009 18:56