Hoş geldiniz sayın ziyaretçi ![]()
MsXLabs.org; forum, günlük, video ve sohbet bölümlerinin yanı sıra; Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları sunmaktadır. Faydalı olmayı ilke edinmiş sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder :) Üye olmak için tıklayınız...
| | Facebook onay kodu nedir, nasıl alınır?#271 (link) | ||
| ♥♥υηυтмαуı υηυттυм♥♥ | Alıntı:
Alıntı:
Sorununuzu alttaki linkten yararlanarak çözebilirsiniz. Yardım Merkezi | Facebook | ||
| | Facebook onay kodu nedir, nasıl alınır?#273 (link) |
| Ziyaretçi | Onay, doğrulama ya da sıfırlama kodu, Facebook'ta şifrenizi unuttuğunuzda "şifremi unuttum" a tıklayınca, kaydolurken kullandığınız e-posta adresine yollanan linktir, o linke tıklayıp yeni şifre alabilir ve Facebook'u kullanabilirsiniz. Doğrulama kodunu biz vermiyoruz. Facebooka kaydolurken verdiğiniz e-posta adresine gelecektir. İlk denemede sonuç alamazsanız tekrarlayın ve Gereksizler/Spam klasörüne de bakın. Facebook Şifremi Unuttum >>>Tıklayınız<<< Facebook Doğrulama Kodu E-mailinize Gelmedi mi ? Facebook Şifremi Unuttum >>>Tıklayınız<<< Facebook Doğrulama Kodu için, Facebook'ta kullandığınız E-mailinizi Kontrol Edin, Spam/Gereksizler klasörüne de bakın. |
| | Facebook onay kodu nedir, nasıl alınır?#275 (link) |
| ♥♥υηυтмαуı υηυттυм♥♥ | Onay, doğrulama ya da sıfırlama kodu, Facebook'ta şifrenizi unuttuğunuzda "şifremi unuttum" a tıklayınca, kaydolurken kullandığınız e-posta adresine yollanan linktir, o linke tıklayıp yeni şifre alabilir ve Facebook'u kullanabilirsiniz. Doğrulama kodunu biz vermiyoruz. Facebooka kaydolurken verdiğiniz e-posta adresine gelecektir. İlk denemede sonuç alamazsanız tekrarlayın ve Gereksizler/Spam klasörüne de bakın. Alttaki linklerden yararlanın. Yardım Merkezi | Facebook Facebook Şifremi Unuttum >>>Tıklayınız<<< Facebook Doğrulama Kodu E-mailinize Gelmedi mi ? Facebook Şifremi Unuttum >>>Tıklayınız<<< Facebook Doğrulama Kodu için, Facebook'ta kullandığınız E-mailinizi Kontrol Edin, Spam/Gereksizler klasörüne de bakın. |
| | Facebook onay kodu nedir, nasıl alınır?#277 (link) | |
| ♥♥υηυтмαуı υηυттυм♥♥ | Şifre değil, bir link gelir, başvurunuzu tekrarlayın. Spam klasörüne de gelmiş olabilir. Yardım Merkezi | Facebook Alıntı:
| |
| | Facebook onay kodu nedir, nasıl alınır?#279 (link) | |
| Ziyaretçi | Alıntı:
| |
| Cevap Yaz Yeni Konu Aç |
Facebook onay kodu nedir, nasıl alınır? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Facebook üyeliğim olmadığı halde neden telefonuma facebook onay kodu mesajı geliyor? | Misafir | Soru-Cevap | 7 | 12 Haziran 2013 19:26 |
| E-posta kodu nasıl alınır? | sığınak | Soru-Cevap | 22 | 8 Haziran 2013 00:47 |
| MSN onay kodu nedir, nasıl bulunur? | Misafir | Soru-Cevap | 20 | 22 Şubat 2013 09:13 |
| Telefon numaramı fazla yazdığım için Facebook onay kodu gelmiyor, ne yapmalıyım? | Misafir | Soru-Cevap | 10 | 9 Kasım 2012 18:47 |
| Facebook Mobil Kısa Mesajlar'ı etkinleştirmek için onay kodu nasıl alabilirim? | ThinkerBeLL | 0 | 25 Ocak 2012 11:49 | |