Hoş geldiniz sayın ziyaretçi ![]()
Web sitemizde; forum, günlük, video, sohbet bölümlerinin yanı sıra Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları bulunmaktadır. Kullanıcılarına faydalı olmayı ilke edinmiş olan sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder. Üye olmak için tıklayınız.
| | Facebook onay kodu nedir, nasıl alınır?#571 (link) |
| ♥♥υηυтмαуı υηυттυм♥♥ | Onay, doğrulama ya da sıfırlama kodu, Facebook'ta şifrenizi unuttuğunuzda "şifremi unuttum" a tıklayınca, kaydolurken kullandığınız e-posta adresine yollanan linktir, o linke tıklayıp yeni şifre alabilir ve Facebook'u kullanabilirsiniz. Doğrulama kodunu biz vermiyoruz. Facebooka kaydolurken verdiğiniz e-posta adresine gelecektir. İlk denemede sonuç alamazsanız tekrarlayın ve Gereksizler/Spam klasörüne de bakın._ Alttaki linklerden sonuç alamazsanız Facebook'un yardım sayfasına girip sorununuza çözüm arayın. Yardım Merkezi | Facebook Alttaki linklerden yararlanın. Facebook Şifremi Unuttum >>>Tıklayınız<<< Facebook Doğrulama Kodu E-mailinize Gelmedi mi ? Facebook Şifremi Unuttum >>>Tıklayınız<<< Facebook Doğrulama Kodu için, Facebook'ta kullandığınız E-mailinizi Kontrol Edin, Spam/Gereksizler klasörüne de bakın. _ Mailinize gelen link, şifreyi değiştirmeniz için verilir. Ona tıklayarak açılan sayfadan şifrenizi değiştirebilirsiniz. Link çalışmıyorsa, tekrar şifremi unuttuma tıklayın ve yeni gönderilen linkle işlem yapın. |
| | Facebook onay kodu nedir, nasıl alınır?#574 (link) | ||
| ♥♥υηυтмαуı υηυттυм♥♥ | Alıntı:
İnceleyiniz: Alıntı:
| ||
| | Facebook onay kodu nedir, nasıl alınır?#576 (link) | |
| Ziyaretçi | Alıntı:
Doğrulama kodunu biz vermiyoruz. Facebooka kaydolurken verdiğiniz e-posta adresine gelecektir. İlk denemede sonuç alamazsanız tekrarlayın ve Gereksizler/Spam klasörüne de bakın._ Alttaki linklerden sonuç alamazsanız Facebook'un yardım sayfasına girip sorununuza çözüm arayın. Yardım Merkezi | Facebook Alttaki linklerden yararlanın. Facebook Şifremi Unuttum >>>Tıklayınız<<< Facebook Doğrulama Kodu E-mailinize Gelmedi mi ? Facebook Şifremi Unuttum >>>Tıklayınız<<< Facebook Doğrulama Kodu için, Facebook'ta kullandığınız E-mailinizi Kontrol Edin, Spam/Gereksizler klasörüne de bakın. _ Mailinize gelen link, şifreyi değiştirmeniz için verilir. Ona tıklayarak açılan sayfadan şifrenizi değiştirebilirsiniz. Link çalışmıyorsa, tekrar şifremi unuttuma tıklayın ve yeni gönderilen linkle işlem yapın. | |
| | Facebook onay kodu nedir, nasıl alınır?#578 (link) | |
| ♥♥υηυтмαуı υηυттυм♥♥ | Alıntı:
Facebook'un yardım sayfasına girip sorununuza çözüm arayın. Yardım Merkezi | Facebook | |
| | Facebook onay kodu nedir, nasıl alınır?#580 (link) | |
| ♥♥υηυтмαуı υηυттυм♥♥ | . Alıntı:
| |
| Cevap Yaz Yeni Konu Aç |
| Konu Araçları | |
Facebook onay kodu nedir, nasıl alınır? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Facebook Mobil Kısa Mesajlar'ı etkinleştirmek için onay kodu nasıl alabilirim? | ThinkerBeLL | 7 | 22 Mart 2013 17:36 | |
| E-posta kodu nasıl alınır? | sığınak | Soru-Cevap | 19 | 10 Mart 2013 20:27 |
| MSN onay kodu nedir, nasıl bulunur? | Misafir | Soru-Cevap | 20 | 22 Şubat 2013 09:13 |
| Facebook üyeliğim olmadığı halde neden telefonuma facebook onay kodu mesajı geliyor? | Misafir | Soru-Cevap | 6 | 29 Aralık 2012 13:32 |
| Telefon numaramı fazla yazdığım için Facebook onay kodu gelmiyor, ne yapmalıyım? | Misafir | Soru-Cevap | 10 | 9 Kasım 2012 18:47 |