Hoş geldiniz sayın ziyaretçi ![]()
Web sitemizde; forum, günlük, video, sohbet bölümlerinin yanı sıra Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları bulunmaktadır. Kullanıcılarına faydalı olmayı ilke edinmiş olan sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder. Üye olmak için tıklayınız.
| | İnternette video veya film donma sorunu yaşanmadan nasıl izlenir?#1 (link) |
| Ziyaretçi |
donmadan film izlemek istiyorm. Öncedn bi sitede bişey bulmştum ama format atıldıktan snra gitti. başlatta "ara " yerine bişey yazıp, 20 olan sayı değerini 0 a indiriyodk. ama unuttum ![]() bunu bilen yada başka bir önerisi olan varsa ve yardımcı olursa sevinirim.
|
| Cevap Yaz Yeni Konu Aç |
| Konu Araçları | |
İnternette video veya film donma sorunu yaşanmadan nasıl izlenir? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Lg gm 735 marka telefonla film izlenir mi? | Misafir111 | Soru-Cevap | 3 | 4 Temmuz 2012 16:50 |
| Hdrip x264 formatta bir film nasıl izlenir? | Marvincan | Soru-Cevap | 0 | 27 Mart 2010 23:40 |
| MSN donma sorunu neden olur, nasıl çözümlenir? | KOSAN | Soru-Cevap | 12 | 17 Ağustos 2009 19:18 |
| DVD-Rom olmadan divx film izlenir mi? | morkelebek | Soru-Cevap | 1 | 21 Mayıs 2009 16:44 |
| WLM 8.5 sürümde donma sorunu yaşıyorum, nasıl çözümleyebilirim? | StANDby007 | Soru-Cevap | 1 | 1 Aralık 2008 16:54 |