Hoş geldiniz sayın ziyaretçi Neredeyim ben?!

Web sitemizde; forum, günlük, video, sohbet bölümlerinin yanı sıra Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları bulunmaktadır. Kullanıcılarına faydalı olmayı ilke edinmiş olan sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder. Üye olmak için tıklayınız.

iGoogle sayfası google sayfasına nasıl çevrilir?

Bu konu Soru-Cevap forumunda NGRCN tarafından 12 Ekim 2011 (11:05) tarihinde açılmıştır.FacebookFacebook'ta Paylaş
11718 kez görüntülenmiş, 12 cevap yazılmış ve son mesaj 23 Aralık 2012 (12:57) tarihinde gönderilmiştir.
  • 5 üzerinden 5.00  |  Oy Veren: 1       Çok İyiÇok İyi İyiİyi OrtaOrta KötüKötü Çok kötüÇok kötü
Cevap Yaz Yeni Konu Aç
Eski 12 Ekim 2011, 11:05

#1 (link)
NGRCN
Ziyaretçi
İ-google sayfamı google.com.tr sayfasına çevirmek istiyorum ama hangi işlemi yapıcamı bilmiyorum.Nasıl yapabilirim?

Teşekkürler.
  • Etiketler:
  • google nasil turkceye cevrilir
  • google turkceye nasil cevrilir
  • igoogle nasil kaldirilir
En İyi Cevap nötrino tarafından gönderildi
Alıntı:
NGRCN adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
İ-google sayfamı google.com.tr sayfasına çevirmek istiyorum ama hangi işlemi yapıcamı bilmiyorum.Nasıl yapabilirim?

Teşekkürler.
Google klasik ana sayfaya dönmek için İGoogle anasayfasında sağ üst köşede oturum açın yazısının yanında yuvarlak bir simge var o simgeye tıklayarak klasik anasayfayı seçmeniz yeterlidir Yalnız yaptığınız tercihlerin hatırlanması için çerez özelliği etkin olmalıdır.
Eski 12 Ekim 2011, 12:01

#2 (link)
SiNiRLi-RUTİNE AYKIRI
Alıntı:
NGRCN adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

Teşekkürler.
Google klasik ana sayfaya dönmek için İGoogle anasayfasında sağ üst köşede oturum açın yazısının yanında yuvarlak bir simge var o simgeye tıklayarak klasik anasayfayı seçmeniz yeterlidir Yalnız yaptığınız tercihlerin hatırlanması için çerez özelliği etkin olmalıdır.
Eski 17 Aralık 2011, 18:10

#3 (link)
Misafir
Ziyaretçi
ya google chrome sayfamı açtığımda karşıma hata diyor bunu nasıl ana sayfam yapabilirim lütfen yardımcı olun hiç bir sitede bulamadım.......şimdiden yardımlarınız için çok teşekkürleerrrrrrrrr
Eski 19 Aralık 2011, 12:50

#4 (link)
SiNiRLi-RUTİNE AYKIRI
Alıntı:
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya google chrome sayfamı açtığımda karşıma hata diyor bunu nasıl ana sayfam yapabilirim lütfen yardımcı olun hiç bir sitede bulamadım.......şimdiden yardımlarınız için çok teşekkürleerrrrrrrrr
Hata kodunu belirtmemişsiniz. Bunun değişik nedenleri olabilir.Ama genel anlamda ''hata'' iletisi web tarayıcısının ani olarak bir sorunla karşılaşarak çöktüğü zamanlarda alınan bir mesajdır.Bu duruma herhangi bir eklenti,uzantı neden olmuş olabilir.Uzantıları kontrol etmek için,tarayıcınızın araç çubuğundaki anahtar simgesine tıklayarak=>Araçlar/Uzantılar/Uzantılar listesi=>Bu listeden kaldırmak istediğiniz uzantıyı geçici olarak devre dışı bırakıp, deneme yapabilirsiniz.İstediğiniz zaman aynı yerden bu uzantıları aktif edebilirsiniz.Hala ''hata'' iletisi alıyorsanız aşağıdaki sayfadan tarayıcınızı yeniden yükleyin.

Chrome

Eski 3 Ocak 2012, 14:07

#5 (link)
Misafir
Ziyaretçi
arkadaşlar igoogleyi normal googleye nasıl dönüştürebilirim?
Eski 10 Ocak 2012, 19:12

#6 (link)
Misafir
Ziyaretçi

çok teşekkürler orada bir ayar resmi gibi bir yer var tıklayın ve klasik anasayfayı seçin oluyor...
Eski 10 Ocak 2012, 19:19

igoogle

#7 (link)
Misafir
Ziyaretçi
Bakın arkadaşlar bu dediklerimin hepsini teker teker yapın.
1) İGOOGLE Sayfasının sağ üst kısmında oturum aç yazısının yanında bir ayar resmi gibi bir yer var.

2)Sonra oaraya tıkladıktan sonra.

3)klasik anasayfa yazısını göreceksiniz oraya tıklayın ve karşınızda (GOOGLE) var.

Emeğime saygılar lütfen!
Eski 18 Ocak 2012, 14:40

#8 (link)
Misafir
Ziyaretçi
srunun cevabı 77
Eski 9 Mart 2012, 09:39

igoogleyi google yapamıyorum lütfen yadım edin

#9 (link)
Misafir
Ziyaretçi
benim internet sayfam igoogle igoogleden menun deilim igoogleyi google yapmak istiyorum bunu içinde sizden yardım istiyorum.....
Eski 25 Mart 2012, 16:39

#10 (link)
Misafir
Ziyaretçi
klasik anasayfa diye bişey yazmıyorki
Cevap Yaz Yeni Konu Aç
Konu Araçları

iGoogle sayfası google sayfasına nasıl çevrilir? Konusuna Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Google'ı nasıl açılış sayfası yapabilirim? mavi Soru-Cevap 491 9 Mayıs 2013 16:22
Bu cümle nasıl çevrilir? nouriche Soru-Cevap 46 28 Ağustos 2012 22:31
Web sayfasına internetten nasıl video ekleyebilirim? ful Soru-Cevap 10 16 Temmuz 2012 12:26
Blog sayfasına eklentiler nasıl yapılır? scor48 Soru-Cevap 0 9 Ocak 2011 23:49
Çevrimiçi sayfasına arkadaş nasıl ekleniyor? havalı_meybo Soru-Cevap 0 5 Ocak 2011 14:35

Yeni Soru
Sayfa 0.179 saniyede (68.61% PHP - 31.39% MySQL) 12 sorgu ile oluşturuldu
Şimdi ücretsiz üye olun!
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 09:32
  • YASAL BİLGİ

• İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan MsXLabs.org forum adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre tüm kullanıcılarımız yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. MsXLabs.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 (üç) iş günü içerisinde MsXLabs.org yönetimi olarak tarafımızdan gerekli işlemler yapıldıktan sonra size dönüş yapılacaktır.
  • » Site ve Forum Kuralları
  • » Gizlilik Sözleşmesi