Arama

Çocuklara sevgimi nasıl gösterebilirim, onlar tarafından sevildiğimi nasıl anlarım?

Güncelleme: 2 Temmuz 2015 Gösterim: 1.822 Cevap: 1
ruzgar1 - avatarı
ruzgar1
Ziyaretçi
12 Eylül 2014       Mesaj #1
ruzgar1 - avatarı
Ziyaretçi
Küçük çocuklara nasıl sevgi gösterebilirim, ve beni sevip sevmediklerini nasıl anlarım?

Sponsorlu Bağlantılar
Merhaba. 6-7 yaşlarında öz kardeşim gibi sevdiğim bir kız çocuğu var. Okula yeni başladı. Ben onunla yalnızken çok iyi anlaşıyorum, ama topluluk içinde ona kendimi iyi ifade edemiyorum. Topluluk içinde genellikle kendimi iyi ifade edemem çünkü çekingenim. Bu küçük kıza topluluk içinde ve onla yalnizken de sevgimi gösterebilmek ona güven verebilmek ona destek olabilmek istiyorum. Ona topluluk içinde sevgimi ancak göz göze geldiğimiz zaman gülümseyip göstermeye çalışıyorum ya da yanıma gelirse de elimi omzuna atıyorum gülümsüyorum. Bazen ortamda ses varken bir iki soru sorabiliyorum falan. Giderken ya da ilk görüstügümüzde öpücük de vermeye çalışıyorum... Yani çabalıyorum her şey için ama çekingenlik etkiliyor malesef. Ona nasıl yaklaşmalı ve nasıl sevgi göstermeliyim? Ona nasıl iyi bir abi olabilirim? Topluluk içinde sessiz kaldığım için herkes onunla ilgileniyor ve canım kardeşim benimle pek konuşmuyor o zamanlar yani nadiren konuşuyor. Bu durumlarda beni sevmiyor gibi hissediyorum, bazen bunalıma giriyorum iyice sessizleşiyorum... moralim bozuldugunu ona hissettirmek istemiyorum ama istemeden de biraz yansiyor sanırım... Onu gerçekten çok seviyorum. neler yapmalıyım? Önerilerinizi bekliyorum, ama lütfen psikologa 9 seanstan fazla gitmiş biri olarak psikologa gitmelisin tarzı öneriler vermezseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Arada bir çikolata falan alıyorum ve toplum içinde bazen yanıma geliyor. Yaşıtlarıyla oynarken çok gelmiyor bu normal herhalde birde abla falan oldugunda ona öncelik veriyor... ve beni tek gördüğünde koşup sarılıyor. Bilmiyorum. tek başımayken ya da başka birisiyle gördügünde seslenip el sallıyor... Benden korkacağını sanmıyorum çünkü yeterince yumuşak ses tonuyla yaklaşıyorum onu incitmeden..Sizce o da beni seviyor mu, ve onu sevgimi nasıl daha iyi ifade ederim ?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Temmuz 2015       Mesaj #2
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Eger abilik yapmak istiyorsan ona ihtiyaci oldugu durumlarda yardim edebilirsin illaki dakka basi sevgi gosterisinde bulunacak diye birsey yok kaldi ki oz kardesler bile her ortamda birbirlerini sevdiklerini soyleyip devamli beraber ayni ortamda durmazken bu istek biraz fazla sanki yalnis anlama insanlari kan bagi olmadigi halde sevmek cok guzel bir davranis cogu insanda eksik olan bir meziyet gercekten taktir ediyorum o kucuk cocuk seni sevmese yanina gelmez vakit gecimez bu arada kac yasindasiniz belirtmemissiniz cok ta kafaya takmamalisin buyuk olarak ustune duseni yap yeter fazlasi gereksiz
Sponsorlu Bağlantılar

Benzer Konular

17 Kasım 2015 / sakine Soru-Cevap
26 Haziran 2010 / 00anonim00~ Soru-Cevap
31 Temmuz 2009 / darkman80 Soru-Cevap