Arama

Recep Tayyip Erdoğan ile Fetullah Gülen arasındaki ilişki nedir?

Güncelleme: 2 Temmuz 2015 Gösterim: 2.764 Cevap: 2
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Ekim 2011       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
başbakanımız ile fetullah gülen arasında nasıl bi ilişki var?
Sponsorlu Bağlantılar
biruni - avatarı
biruni
VIP Önce Sağlık
1 Ekim 2011       Mesaj #2
biruni - avatarı
VIP Önce Sağlık
öncelikle ismi, fethullah dır.

Sponsorlu Bağlantılar

başbakan, her yazara kıymet veren biri, futhullah gülen e de kıymet verir. fethullah gülen dini konular yazarı olduğu için daha fazla kıymet verir.

başbakan her düşünene kıymet verir. fethullah gülen e de kıymet verir. fethullah gülen dini konularda ilime vakıf olduğu için daha fazla kıymet verir.
Düşüncene katılmam şart değil, düşünceni anlatman için savaşırım...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Temmuz 2015       Mesaj #3
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Tabi bu fethullah gulenin israile calisan dini bozmak icin yillarca egitti bir ajan gibi once muminlere hakikatten islamdan bahsetti sevgi saygi deger gordu sonrada ilimli islam hos gorulu islam diyerek insanlari uyuttu kimse yargilamadi basortusu futurattir dedi limse uyanmadi allaha inanan herkes cennet girecek muhammeden rasurullah demeye gerek yok dedi gene kise uyanmadi turkce olimpiyatlarinda yari ciplak kizlari sarkilarini dinlerken ruya gormum peygamberimiz buraya tesrif ettiletr dedi gene uyanmadi peygamberimiz ruyada twitleri arttirin dedi diye soyledi yine ve yine kimse uyanmadi ta ki beddua ettigi video ortaya cikana kadar bu gunu kadar israile tek kotu sozu olmayan fethullah paralel cete ortaya cikinca aslan kesildi israile dost tayyip erdogana beddua ama Allah olmeden once yalancinin foyasini nasil cikardi butun bir omur bir projeye adandi ama Allah tuzaklarini bozdu elhamdulillah

Benzer Konular

7 Ocak 2017 / GusinapsE Siyaset tr
1 Mart 2015 / Misafir Cevaplanmış
7 Ocak 2017 / Misafir Cevaplanmış
25 Mayıs 2009 / Kral_Aslan Mimarlık