Halis Karataş (Halis Karataş Kimdir? - Halis Karataş Hakkında) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Akademik Forumlar :: > Biyografiler > Türkiye'den > Spor tr
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 21-02-2007   #1 (mesaj-linki)
KisukE UraharA - avatarı
Halis Karataş (Halis Karataş Kimdir? - Halis Karataş Hakkında)

Halis Karataş

1972 yılında Sivas'ta doğan Halis Karataş, abisi Hüseyin Karataş'ın izinden giderek, 1985 yılında atlarla tanıştı. İlk tecrübelerini Umur Tamer ekürisinde kazanan Halis Karataş ilk yarışına ise 'Ben Hur' isimli atla katıldı. 1988 yılında 'Yılın Aprantisi' seçilen genç binici, 1990 yılından başlayarak jokey olarak at koşturmaya başladı. Bir çok başarılar ile ününü pekiştiren Karataş, en son 2005 yılının Şubat ayında 'Dubai World Cup'ta Türk atı 'Ribella' ile 'Cape Verdi' yarışında birinci gelerek Türk atçılığının yüzünü güldürmüştür.

Karataş at binişi hakkında ise şöyle konuşuyor.
"1994 ile 1998 yılları arasında Suudi Arabistan'da dünyanın en iyi jokeyleri ile koştum. Onlar gibi, yani oturarak at binmek, bizimki gibi ayakta koşmaktan daha iyi bir stil. 20 yılın verdiği alışkanlıkla at biniyorum ve yeni bir stil için açıkçası cesaret edemiyorum."

Son Düzenleyen KisukE UraharA; 05-07-2008 @ 21:47.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 11-09-2009   #2 (mesaj-linki)
Misafir
Cvp: Halis Karataş (Halis Karataş Kimdir? - Halis Karataş Hakkında)

Sivasın Neresinden
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
hakkında, halis, karataş, kimdir
halis karatas, halis karatas hayati, halis karatas kimdir,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Halis Karataş (Halis Karataş Kimdir? - Halis Karataş Hakkında) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Serin Karataş - Maalesef (Albüm) rapbudur Underground Albümler 5 13-12-2008 19:14
Ayhan Karataş (Ayhan Karataş Kimdir? - Ayhan Karataş Hakkında) Kral_Aslan Spor tr 0 18-08-2008 14:21
Serin Karataş - Albüm Öncesi (E.p) denizlirapper Underground Albümler 2 15-06-2008 02:00
Halis - Halis Nedir - Halis Hakkında MaRCeLLCaT X-Sözlük 0 22-05-2008 19:37