Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Akademik Forumlar :: > Biyografiler > Süper Kahramanlar
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 23-02-2007   #1 (mesaj-linki)



Doctor Octopus / Otto Octavius



Dr. Octavius kendini bilime adamış bir bilim adamıdır. Fakat bu adanmışlığı aşırı büyük bir hırsa sebep oldu. Laboratuarında meydana gelen bir kaza tehlikeli kimyasal maddeleri tutmak için kullandığı metal kolların omur iliğindeki sinir uçlarına bağlanmasına neden oldu. Böylece Doktor Ahtapot ortaya çıktı.
Aslında Doktor Ahtapot Örümcek Adam ile ilk karşılaşmalarında Örümcek'e karşı oldukça zayıf kalıyordu. Örümcek'e ard arda yenilmesi onu yoketmek isteğinin bir saplantı haline gelmesine neden oldu. Fakat ne zaman Örümcek'i görmeye başlasa korkudan donup kalmaya başladı. Sonunda Örümcek Adam'dan kurtulmanın en etkin yolunun tüm New York'u yok etmek olduğunu düşünerek tüm şehri yokedecek bir bomba yerleştirdi. Örümcek onu durdurmaya çalışırken Dr. Ahtapot onu görünce yine donakaldı. Bombayı durduracak şifreyi tek bilen kişi Dr. Ahtapot olduğu için Örümcek ona kasıtlı olarak yenildi. Dr. Ahtapot'un bu zaferle kendine güveni yerine geldi ve Örümcek'e karşı olan korkusundan kurtuldu. Örümcek'in yenilginin utancını yaşaması için New York'u yoketmekten vazgeçti ve bombayı durdurdu. Fakat bunu yapmakla asıl galibin Örümcek Adam olduğunu fark etmemişti.



Yılar boyunca Dr. Ahtapot ve Örümcek Adam pek çok kez karşı karşıya geldiler. Bu süre boyunca Dr. Ahtapot metal kollarını geliştirdi ve onları dünyanın en sağlam metali olan adamantium ile kaplayarak daha da etkili hale geldi. Örümcek'e düşman başka süper güçlüleri biraraya getirerek Sinister Six'i kurdu fakat başarısız oldu. Sonunda Dr. Ahtapot en büyük amaçlarından birine ulaştı ve Örümcek Adam'ın Peter Parker olduğunu öğrendi. Peter'ın hayatını cehenneme çevirmek istiyordu ama kısa süre sonra öldü. Örümcek'in düşmanları ne olursa olsun her zaman geri döner. Dr. Ahtapot'ta da bu istisna bozulmadı. Kendisine sadık bir grup dostu Dr. Ahtapot'u diriltmeyi başardılar. Eskisinden daha da tehlikeli olarak geri döndü fakat bu işlem Örümcek Adam'ın öğrenmeyi başardığı kimliğinin hafızasından silinmesine neden oldu.



Doktor Ahtapot Örümcek Adam'dan o kadar çok nefret ediyor ki bir kere onun hayatını bile kurtardı, çünkü günün birinde bizzat kendisi öldürebilirdi.




Kaynak: DoctorOctopus

Son Düzenleyen ThinkerBeLL; 30-03-2007 @ 00:27.

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 05-05-2007   #2 (mesaj-linki)
drock_13
Cvp: Doctor Octopus / Otto Octavius (Doctor Octopus Hakkında)

arkadaşlar ben dr.octapusu düne kadar tanımıyordum ama şimdi spiderman dan daha çok sevdiğimi söyleyebilirim gerçekten mükemmel.öncelikle filminde ahtapotun bilimkurgusunu spiderman dakinden daha iyi bulmuş bulunmaktayım.bir örümcek ısırıyla nasıl örümcek adam olunuyor saçma geldi ama cipin patlaması omurganın erimesi felan gerçekten çok hoştu.bence spiderman yerine otto octaviusun filmi çıkmalıydı çıksaydı zaten kesin devamlı üyesi olurdum
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 08-08-2007   #3 (mesaj-linki)
Cvp: Doctor Octopus / Otto Octavius (Doctor Octopus Hakkında)

işte bu adammanayak
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
doctor octopus, doctor octopus resimleri, doktor ahtapot resimleri, dr.ahtapot resimleri, octopus adam, örümcek adam ahtapot, örümcek adam ahtapot resimleri, örümcek adam ahtapota karşı, örümcek adam doktor ahtapota karşı, örümcek adam ve ahtapot,
Doctor Octopus / Otto Octavius (Doctor Octopus Hakkında) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Mp3 Doctor 5.0 c0lin Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 27-06-2008 23:44
Pink Floyd - Octopus ThinkerBeLL Yabancı Şarkı Sözleri 0 25-03-2008 13:08
Doctor Doom / Victor Von Doom (Doctor Doom Hakkında) MaKaLeLe Süper Kahramanlar 1 11-05-2007 06:07
Spyware Doctor 4.0.0.2620 virtuecat Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 11-11-2006 23:48
Error Doctor-2006 NoRanynn Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 16-11-2005 03:44
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 07:53Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.17155004 saniyede (79.02% PHP - 20.98% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz