| | #1 (mesaj-linki) |
Türkiye'deki Hastaneler ve Tedavi Merkezleri Devlet Hastaneleri İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Adana, Bursa, Diyarbakır, Trabzon... devlet hastaneleri Adana Ceyhan Devlet Hastanesi Adana Doğum Ve Çocuk Bakımevi Adana Numune Hastanesi Adıyaman 82. Yıl Devlet Hastanesi Adıyaman Doğum ve Çocuk Bakımevi Hastanesi Afyon Devlet Hastanesi Afyon Dinar Devlet Hastanesi Afyon Kocatepe Devlet Hastanesi Aksaray Devlet Hastanesi Anamur Devlet Hastanesi Ankara Dr. Nafiz Körez Sincan Devlet Hastanesi Ankara Dr.Abdurahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ankara Dr.Zekai Tahir Burak Eğitim ve Araştırma Kadın Hastanesi Ankara Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ankara Güdül Devlet Hastanesi Ankara Kalecik Devlet Hastanesi Ankara Numune Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ankara Refik Saydam Hıfzıssıhha Başkanlığı Antalya Alanya Devlet Hastanesi Antalya Atatürk Devlet Hastanesi Antalya Finike Devlet Hastanesi Antalya Serik Devlet Hastanesi Ardahan Devlet Hastanesi Aydın Devlet Hastanesi Aydın Nazilli 82. Devlet Hastanesi Balıkesir Bandırma Kapıdağ Devlet Hastanesi Balıkesir Burhaniye Devlet Hastanesi Balıkesir Devlet Hastanesi Balıkesir Edremit Devlet Hastanesi Bayburt Devlet Hastanesi Bilecik Devlet Hastanesi Burdur Devlet Hastanesi Bursa A.Bozkaya Spastik Özürlü Çocuklar Hast. Bursa Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Bursa Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi Bursa Çocuk Hastanesi Bursa Devlet Hastanesi Bursa Mudanya Devlet Hastanesi Bursa Muhammer Ağım Gemlik Devlet Hastanesi Bursa Orhaneli Devlet Hastanesi Bursa Yüksek İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Çanakkale Çan Devlet Hastanesi Çankırı Devlet Hastanesi Çorlu Devlet Hastanesi Çorum İskilip Devlet Hastanesi Denizli Devlet Hastanesi Denizli Pamukkale Servergazi Devlet Hastanesi Diyarbakır Devlet Hastanesi Diyarbakır Göğüs Hastalıkları Hastanesi Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Edirne Devlet Hastanesi Elazığ Devlet Hastanesi Elazığ Ruh Sağlıgı Ve Hastalıkları Hastanesi Erzincan Devlet Hastanesi Erzurum Dr. Edip Somunoğlu Pasinler Devlet Hastanesi Erzurum Numune Hastanesi Erzurum Palandöken Devlet Hastanesi Eskişehir Doğum ve Çocuk Bakımevi Eskişehir Yunusemre Devlet Hastanesi Gaziantep Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi Hatay Devlet Hastanesi Hatay İskenderun Devlet Hastanesi Iğdır Devlet Hastanesi Isparta Devlet Hastanesi Isparta Doğum Ve Çocuk Bakımevi Isparta Gülkent Devlet Hastanesi İstanbul Bakırköy Dr.Sadi Konuk Eğt.Arş.Hast. İstanbul Baltalimanı Kemik Hastalıkları Hastanesi İstanbul Bayrampaşa Devlet Hastanesi İstanbul Çatalca Devlet ve Bölge Trafik Hastanesi İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi İstanbul Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi İstanbul Haydarpaşa Numune Eğt.Ve Araş.Hastanesi İstanbul İstinye Devlet Hastanesi İstanbul Kadıköy Koşuyolu Kalp Eğitim ve Araştırma Hastanesi İstanbul Kartal Dr.Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi İstanbul Pendik Devlet Hastanesi İstanbul Prof Dr.N.Reşat Belger Beyoğlu Göz Eğt.Ve Arş.Hast. İstanbul Süleymaniye Doğum ve Kadın Hastanesi İstanbul Süreyyapaşa Göğüs ve Kalp Damar Hastanesi İstanbul Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi İstanbul Üsküdar Devlet Hastanesi İstanbul Yedikule Göğüs ve Cerrahi Eğitim ve Araştırma Hastanesi İstanbul Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastanesi İzmir Aliağa Devlet Hastanesi İzmir Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi İzmir Diş Eğitim Ve Araştırma Hastanesi İzmir Dr.Behçet Uz Çocuk Hast.Eğit.Ve Araş.Hast. İzmir Karşıyaka Devlet Hastanesi İzmir Ödemiş Devlet Hastanesi İzmir Tepecik Dr.S.Seren Göğ.Hast.Ve Cer.Eğt.Ve Araş. İzmir Tepecik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Karabük Safranbolu Devlet Hastanesi Kastamonu Devlet Hastanesi Kayseri Bünyan Devlet Hastanesi Kayseri Devlet Hastanesi Kayseri Prof. Dr.Ferhan Özmen Doğum Ve Çocuk Bak.Evi Kırklareli Devlet Hastanesi Kırklareli Lüleburgaz Devlet Hastanesi Konya Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Konya Beyşehir Devlet Hastanesi Konya Dr. Faruk Sükan Doğum ve Çocuk Bakımevi Konya Dr. Vefa Tanır Ilgın Devlet Hastanesi Konya Numune Hastanesi Kütahya Emet Devlet Hastanesi Kütahya Evliya Çelebi Devlet Hastanesi Kütahya Tavşanlı 82. Yıl Devlet Hastanesi Kütahya Yoncalı Hidrotepi ve Fizik Tedavi Hastanesi Manisa Akhisar Devlet Hastanesi Manisa Ali Naili Erdem Devlet Hastanesi Manisa Devlet Hastanesi Manisa Ruh Sağlığı Hastanesi Mersin Devlet Hastanesi Muğla 75.Yıl Milas Devlet Hastanesi Muğla Devlet Hastanesi Niğde Devlet Hastanesi Niğde Ulukışla Devlet Hastanesi Ordu Devlet Hastanesi Pozantı Devlet Hastanesi Rize Devlet Hastanesi Sakarya Devlet Hastanesi Sivas Keykavus Devlet Hastanesi SSK İzmit Bölge Hastanesi Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi Şanlıurfa Çocuk Hastalıkları Hastanesi Şanlıurfa Devlet Hastanesi Tekirdağ Devlet Hastanesi Tekirdağ Hayrabolu Devlet Hastanesi Tekirdağ Malkara Devlet Hastanesi Tokat Erbaa Devlet Hastanesi Tokat Turhal Devlet Hastanesi Trabzon Doğum Ve Çocuk Bakımevi Trabzon Numune Hastanesi Trabzon Yavuz Selim Kemik Hastalıkları Hastanesi Türkiye Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Van Devlet Hastanesi Van Yüksek İhtisas Hastanesi Zonguldak Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi Üniversite Hastaneleri İstanbul, Ankara, İzmir, Trabzon, Edirne, Bursa, Antalya... üniversite tıp fakültesi hastaneleri Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesi Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbni Sina Hastanesi Başkent Üniversitesi Alanya Uygulama ve Araştırma Merkezi Başkent Üniversitesi Hastanesi Başkent Üniversitesi Hastanesi Başkent Üniversitesi Zübeyde Hanım Hastanesi, Bostanlı Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, İnciraltı Ege Üniversirtesi Tıp Fakültesi ve Hastanesi Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Bornova Fatih Üniversitesi Hastanesi ve Tıp Fakültesi Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi İstanbul Üniversitesi İstanbul (Çapa) Tıp Fakültesi İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Marmara Üniversitesi Hastanesi Marmara Üniversitesi Hastanesi Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Trakya Üniversitesi Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Yeditepe Üniversitesi Hastanesi Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Özel Hastaneler (İstanbul) İstanbul'daki Özel Hastaneler. Avrupa Yakası: Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Bayrampaşa, Beşiktaş, Beyoğlu, Büyükçekmece, Esenler, Fatih, Gaziosmanpaşa, Güngören, Küçükçekmece, Silivri, Şişli, Zeytinburnu... Anadolu Yakası: Kadıköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Ümraniye, Üsküdar... Özel 29 Mayıs Hastanesi, Fatih Özel Acıbadem Bakırköy Hastanesi, Bakırköy Özel Acıbadem Hastanesi, Kadıköy Özel Acıbadem Kozyatağı Hastanesi, Kadıköy Özel Afiyet Hastanesi, Ümraniye Özel Alman Hastanesi, Beyoğlu Özel Amerikan Hastanesi, Şişli Özel Arnavutköy Hastanesi, Gaziosmanpaşa Özel Ataköy Dünya Göz Hastanesi, Bakırköy Özel Ataköy Hastanesi, Bahçelievler Özel Atlas hastanesi, Ümraniye Özel Avcılar Anadolu Hastanesi, Avcılar Özel Avcılar Hospital, Avcılar Özel Avrasya Hospital, Zeytinburnu Özel Avrupa Florence Nıghtıngale Hastanesi, Şile Özel Avrupa Şafak Hastanesi, Gaziosmanpaşa Özel Avusturya Sen Jorj Hastanesi, Beyoğlu Özel Bağcılar Hastanesi, Bağcılar Özel Balat Or-Ahayım Hastanesi, Fatih Özel Bayrampaşa Göz Hastanesi, Bayrampaşa Özel Bilge Hastanesi, Gaziosmanpaşa Özel Büyükçekmece Hastanesi, Büyükçekmece Özel Çamlıca Ömür Hastanesi, Üsküdar Özel Çamlık Hastanesi, Bakırköy Özel Delta Hospital, Maltepe Özel Dentistanbul Diş Hastanesi, Beşiktaş Özel Derman Hastanesi, Zeytinburnu Özel Doğan Hastanesi, Küçükçekmece Özel Dr Pakize Tarzı Hastanesi, Şişli Özel Dr Sadık Ahmet Hastanesi, Küçükçekmece Özel Duygu Hastanesi, Gaziosmanpaşa Özel Dünya Göz Hastanesi, Beşiktaş Özel Esenler Ensar Hastanesi, Esenler Özel Esenler Hayat Hastanesi, Esenler Özel Florence Nıghtıngale Hastanesi, Şişli Özel Fransız Lape Hastanesi, Şişli Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi, Gaziosmanpaşa Özel Gelişim Hastanesi, Bahçelievler Özel Göztepe Hastanesi, Kadıköy Özel Göztepe Şafak Hastanesi, Kadıköy Özel Güney Hastanesi, Esenler Özel Güngören Hastanesi, Güngören Özel Hattat Hastanesi (Royal Green Hospital), Beşiktaş Özel Haznedar Sağlık Hastanesi, Bahçelievler Özel Hizmet Hastanesi, Bahçelievler Özel International Hospital, Bakırköy Özel İlgi Hastanesi, Güngören Özel İncirli Hastanesi, Bakırköy Özel İstanbul Cerrahi Hastanesi, Şişli Özel İstanbul Göz Hastanesi, Bahçelievler Özel İstanbul Hospital, Küçükçekmece Özel İstanbul Medicine Hospital, Bağcılar Özel İstanbul Medipol Hastanesi (Esma Hatun), Kadıköy Özel İstanbul Şafak Hastanesi, Gaziosmanpaşa Özel J.F.Keneddy Hastanesi, Bahçelievler Özel Kadıköy Ferihan Laçin Hastanesi, Kadıköy Özel Kadıköy Şifa Hastanesi, Kadıköy Özel Kadıköy Vatan Hastanesi, Kadıköy Özel Kadıoğlu Hastanesi, Şişli Özel Kolan Hastanesi, Güngören Özel Kozyatağı Central Hospital, Kadıköy Özel Mecidiyeköy Çevre Hastanesi, Şişli Özel Medical Park Hospital, Fatih Özel Medicana Hospitals (Avcılar Hayat Hastanesi), Avcılar Özel Medicana Hospitals Çamlıca (Çamlıca Hayat Hastanesi), Üsküdar Özel Meltem Doğum ve Çocuk Hastanesi, Güngören Özel Memorial Hastanesi, Şişli Özel Metropolitan Florence Nıghtıngale Hastanesi, Beşiktaş Özel Nisa Hastanesi (Hayrunnisa Hastanesi), Bahçelievler Özel Okmeydanı Hastanesi, Beyoğlu Özel Onur Hastanesi, Silivri Özel Osmanoğlu Hastanesi, Şişli Özel Ömür Hayat Hastanesi, Bahçelievler Özel Pendik Şifa Hastanesi, Pendik Özel Safa Hastanesi ve Doğum Evi, Bağcılar Özel Saygı Hastanesi, Sultanbeyli Özel Silivri Millet Hastanesi, Silivri Özel Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi, Zeytinburnu Özel Tem Hastanesi, Küçükçekmece Özel Türkiye Gazetesi Hastanesi, Şişli Özel Umut Hastanesi, Kartal Özel Yeni Ufuk Hastanesi, Bağcılar Özel Yıldıztabya Bilge Hastanesi, Gaziosmanpaşa Özel Yunus Emre Hastanesi, Üsküdar Tedavi Merkezleri Sağlık, Tedavi ve Danışmanlık Merkezleri, Radyolojik Tanı Merkezleri, Hemodiyaliz Merkezleri, Rehabilitasyon Merkezleri, Çocuk Sağlığı, Kadın Sağlığı, ... AileDental.com Alka Radyolojik Tanı Merkezi Almed Anadolu Sağlık Merkezi ARM Anadolu Ruh Sağlığı Merkezi Batı Göz Sağlığı ve Lazer Merkezi Biltaş Sağlık Böbrek taşı kırma merkezi Brüksel Kadın Sağlığı ve Üreme Merkezi Confi Dent Creadenta Çamlıca Böbrek Taşı Kırma Merkezi Değişim Deniz Psikolojik Danışmanlık Merkezi Dental Esthetic Dişhekimim.com Doğa Tıbbi Görüntüleme ve Laboratuarlar Grubu Ege Bireysel Gelişim Ege Jinekoloji Merkezi Ego Psikiyatri Endo-Club Tedavi Merkezi Esteplast Etkileşim Psikolojik Eğitim ve Yönetim Danışma Merkezi Eurofertil Üreme Sağlığı Merkezi Eyestar Laser EyeSTAR Lasik- Laser Tedavisi Merkezi Fizimer Formed Fransa Ayak Sağlığı Merkezi Gardiyanoğlu Çocuk Kliniği Genart Tüp Bebek Merkezi Genkord Genmer Gök Hemodiyaliz Merkezi Hera Kadın Sağlığı Merkezi Idea İçgörü Çocuk Kadıköy Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Kadıköy Endoskopi Merkezi Kan Bankası Kemal Özkan Kolay - Duy İşitme Merkezi Lacomed Klinik Lazerli Epilasyon Ankara Mediant Medkar Ozon Sağlık Hizmetleri Öteki Özel Sarıyer Kliniği Pedam Pozitif Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi Referans Klinik Laboratuvar Rehabilitasyon.com RenalCare Sevgim Doğum ve Kadın Hastalıkları Merkezi Sinerji Fizik Tedavi Somnostar Turkuaz Psikiyatri Merkezi Tuzla Kaplıcaları Türk Göz Enstitüsü Yaşam Bankası Yaşamkent Zirve Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Doktorlar Doktor, Doçent Doktor, Profesör Doktor, Operatör Doktor... Dahiliye, Psikiyatrist, Üroloji, Ortodonti, Psikolojik danışman, cilt hastalıkları, Kadın sağlığı, Estetik cerrah, Kulak burun boğaz, Ortopedi... Doç.Dr. Ayhan Dinç Dahiliye uzmanı ve romatolog. Romatizmal hastalıklar ve ilaçları hakkında bilgi sunmakta. Bilimsel makalelere de yer verilmiş. Doç.Dr. Şükrü Yıldırım Patoloji ve Sitoloji ile ilgili notlar, linkler. Dr. Ali Ayas Psikiyatrist, yazı ve makaleler, sunumlar ve kişisel bilgiler bulunuyor. Dr. Ali Nejat Eğilmez Böbrek ve idrar yolu hastalıkları, üroloji ile ilgili bilgilerndirme ve kişişel bölüm içeren site. Dr. Barış Ünlü Ortodonti uzmanı. Sıkça sorulan sorulara cevaplar, operasyon öncesi ve sonrası fotoğraflar, uzmanlık alanları hakkında bilgiler ve özgeçmişi. Dr. Hayati Kocal Hemoroid ve Varislerin ameliyatsız tedavi yöntemleri, ağrıların, modern tıp, alternatif tıp ve akupunktur ile nasıl tedavi edilebileceği bilgileri. Dr. Işın Akı Psikolojik danışman ve eğitimci. Dr. Işın Çeken Dr. Işın Çeken'in web sitesi. Adana'da cilt hastalıkları uzmanı. Dermatolojik hastalıklar hakkında bilgi. Dr. Kağan Kocatepe Kadın sağlığı ile ilgili güncel bilgiler. Dr. Nilüfer Toprakçı Çocuk Sağlığı ve Gelişimi ile ilgili bilgiler. Dr. Pakize Demirkalem Cerrah. Günlük, aile fotoğrafları, karikatürler, tıbbi bilgiler. Dr. Selman Laçin Kadın sağlığı, hamilelik, gebelik ve tüp bebek konularında bilgiler. Dr. Serap Pamak Hipnoz, hipnoterapi, fitoterapi ve bitkilerle tedavi. Dr. Teoman Doğan Estetik cerrah, uygulamaları, soru ve cevaplar. Op.Dr. Bülent Demirtürk Genel Cerrahi operasyonları hakkında bilgiler. Op.Dr. Hakan Yanar Genel cerrahi uzmanının biyografisi ve eserleri. Op.Dr. Hikmet Dulundu Kulak burun boğaz, baş boyun cerrahisi, horlama, radyofrekans, burun estetiği, peeling tedavisi. Op.Dr. Levent Akduygu Beyin ve sinir cerrahisi uzmanı. Bel ve boyun fıtığı, el-bilek kanalı tuzaklanmaları hakkında bilgiler. Op.Dr. Mithat Dokur Ortopedi ve Travmotoloji uzmanı. Spor hekimliği, egzersizler, ameliyatlar ve Ortopedi bölümleri bulunuyor. Op.Dr. Nusret Baş Göz hastalıkları uzmanı. Şaşılık, glokom, göz nakli ve lazerle göz tedavisi hakkında bilgiler. Lazer tedavileri ile ilgili sorulara detaylı cevaplar. Op.Dr. S. Serhat Duruhan Beyin cerrahisi. Op.Dr. Sait Bakır Cerrahi hastalıklar konusunda bilgiler, doktorun özgeçmişi ve çalışmaları yeralıyor. Prof.Dr. Ahmet Alpman Güncel kalp ve damar hastalıkları konuları ve kardiyolojideki son gelişmeler. Prof.Dr. Ahmet Çelikkol Psikiyatrist, yazar. Sitede kitapları hakkında bilgi, yayınları, gazete yazıları, fotoğrafları ve iletişim bilgileri bulunuyor. Prof.Dr. Ali Baki Astım allerji konusunda bilgi alışverişi, soru-cevap bölümü, makaleler. Prof.Dr. Emin Ersoy Reflü, obezite, fıtık, safra kesesi, mide ülseri, laparoskopi, endoskopi, gastroskopi, kolonoskopi konularında bilgiler. Prof.Dr. G. Ahmet Türkçapar Laparoskopik cerrahi, reflü hastalığı ve fıtık hakkında bilgiler. Prof.Dr. İlhan Erdoğan Psikoteknik yöntem. Prof.Dr. Kutlu Sevin Estetik cerrah. Doğumsal anomaliler, estetik, el cerrahisi ve plastik cerrahi hakkında bilgiler bulunuyor. Prof.Dr. M. Zeki Güzel Estetik cerrahi ve plastik cerrahi ameliyatları. Prof.Dr. Metin Özata Endokrin ve metabolizma hastalıklarını anlatan site. Prof.Dr. Mülazım Yıldırım İnfertilite ve üreme. Prof.Dr. Selahattin Ünal İç hastalıkları ve gastroenteroloji hakkında bilgiler, açıklamalar. Psikolog Dr. Murat Güvençer Sitede kişisel bilgilerin yanısıra çocuk psikolojisi hakkında ve özellikle otizm ile tedavisi konusunda bilgiler bulunmakta. Psikolog Ebru Özkardaş Psikoloji ve psikolojik sorunlar bilgi ve online yardım, online chat ve video eğitim. Sağlık Sigortası Sağlık sigortası sizi sağlık sorunlarınızla ilgili masraf yükünden kurtaran değerli bir güvencedir. Sağlık sigortası, sizin ve/veya ailenizin bir yıl boyunca karşılaşabileceği hastalık durumunda doktor, ilaç ve buna bağlı tedavi giderlerinizi bütçenizi zorlamadan karşılayabilmenizi sağlar. Acıbadem Sağlık ve Hayat Sigorta AIG Sigorta Sağlık Sigortası AK Emeklilik Sağlık Sigortası Aksigorta Sağlık Sigortası American Life Hayat Sigorta Sağlık Sigortası Anadolu Hayat Emeklilik Sağlık Sigortası Anadolu Sigorta Sağlık Sigortası Ankara Emeklilik Sağlık Sigortası Ankara Sigorta Sağlık Sigortası Aviva Hayat ve Emeklilik Sağlık Sigortası Aviva Sigorta Sağlık Sigortası Axa Oyak Sigorta Sağlık Sigortası Başak Emeklilik Sağlık Sigortası Başak Sigorta Sağlık Sigortası Batı Sigorta Sağlık Sigortası Birlik Sigorta Sağlık Sigortası Demir Hayat Sigorta Sağlık Sigortası Demir Sigorta Sağlık Sigortası Doğan Emeklilik Sağlık Sigortası Finans Sigorta Sağlık Sigortası Finansbank Sağlık Sigortası Garanti Emeklilik ve Hayat Sağlık Sigortası Garanti Sigorta Sağlık Sigortası Genel Yaşam Sağlık Sigortası Generali Sigorta Sağlık Sigortası Global Hayat Sigorta Sağlık Sigortası Güneş Sigorta Sağlık Sigortası Güven Hayat Sigorta Sağlık Sigortası Güven Sigorta Sağlık Sigortası Hür Sigorta Sağlık Sigortası Işık Sigorta Sağlık Sigortası İhlas Sigorta Sağlık Sigortası İsviçre Hayat Sigorta Sağlık Sigortası İsviçre Sigorta Sağlık Sigortası Koç Allianz Sigorta Sağlık Sigortası Oyak Bank Sağlık Sigortası Ray Sigorta Sağlık Sigortası Sigortam.net Sağlık Sigortası T. Genel Sigorta Sağlık Sigortası Teb Sigorta Sağlık Sigortası Vakıf Emeklilik Sağlık Sigortası Yapı Kredi Sigorta Sağlık Sigortası Yapı Kredi Yaşam Sağlık Sigortası Tüp Bebek Tüp bebek tedavileri için tıp dilinde vücut dışında döllenme anlamına gelen in vitro fertilizasyon (IVF) kullanılmaktadır. Geniş anlamda tüpbebek yöntemi, kadından toplanan yumurtaların vücut dışında (laboratuar ortamında) eşinin spermleriyle döllendirilmesi ve oluşan embriyoların 2 ile 5 gün sonra tekrar kadın rahmine yerleştirilmesidir. Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi, Antalya Anatolia Tüp Bebek ve Kadın Sağlığı Merkezi, Ankara Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi, Ankara Antalya Özel Anadolu Hastanesi ÜYTE Merkezi, Antalya Bahar Hastanesi Jinemed – Bursa Tüp Bebek Merkezi, Bursa Başak Kadın Sağlığı Merkezi, Ankara Başkent Hastanesi Üniversitesi Tıp Fakültesi ÜYTE Merkezi, Ankara Başkent Üüniversitesi Adana Uygulama ve Araştırma Merkezi, Adana Brüksel Kadın Sağlığı ve Üreme Merkezi, İstanbul Centrum Clinic - Özel Ankara Kadın Sağlığı ve Tüp Bebek Merkezi, Ankara Çocuk İstiyorum Tüp bebek, Infertilite Portalı, İstanbul Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi, Adana Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi, İzmir Dr. Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı ve Hastanesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ankara Ege Jinekoloji Kadın Doğum Merkezi, İzmir Ege Üniversitesi Aile Planlaması Kısırlık ve Araştırma Uygulama Merkezi, İzmir Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi, Kayseri Eurofertil Üreme Sağlığı Merkezi, İstanbul Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi Hast. ÜYTE Merkezi, Ankara Ferticenter İstanbul Tüp Bebek Merkezi, İstanbul Ferti-Jin Kadın Sağlığı ve Yardımcı Üreme Teknikleri Merkezi, İstanbul Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi, Ankara Gen-Art Kadın Sağlığı Tüp Bebek ve Üreme Biyoteknolojisi Merkezi, Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi, Ankara Gürgan ClinikYardımcı Üreme Teknikleri Merkezi, Ankara Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi, Ankara Internatıonal Hospital Üremeye Yardımcı Tedavi Merkezi, İstanbul IVFBebek.com, İstanbul İstanbul Özel Kalamış Tıp Merkezi, İstanbul İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi, İstanbul İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi İnfertilite Ana Bilim Dalı, İstanbul J.F.Kenedy Hastanesi, İstanbul Jinemed Tıp Merkezi ÜYTE Merkezi, İstanbul Kibele Üreme Sağlığı Merkezi, İstanbul Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastanesi ve Doğum AD, İstanbul Maya Tüp Bebek ve Kadın Sağlığı Merkezi, Ankara Memorial Hastanesi Yardımcı Üreme Teknikleri ve Genetik Merkezi, İstanbul Metropolitan Florance Nigtingale Hastanesi, İstanbul Osman Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi, Eskişehir Özel 29 Mayıs Hastanesi, İstanbul Özel Acıbadem Hastanesi, İstanbul Özel Adatıp hastanesi, Sakarya Özel Alman Hastanesi, İstanbul Özel Amerikan Hastanesi, İstanbul Özel Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi ÜYTE Merkezi, Kocaeli Özel Ankara Tüp Bebek Merkezi, Ankara Özel Doğu Fertil Tüp Bebek Merkezi, Malatya Özel Dr. Pakize İ. Tarzi Hastanesi, İstanbul Özel Ege Tüp Bebek Merkezi, İzmir Özel Erzurum Şifa Hastanesi Üreme Sağlığı Merkezi, Erzurum Özel Güven Hastanesi, Ankara Özel Hattat Hastanesi, İstanbul Özel İrenbe Tıp ve Tüp Bebek Merkezi, İzmir Özel İstanbul Cerrahi Hastanesi, İstanbul Özel İzmir Şifa Hastanesi, İzmir Özel Kadıköy Şifa Hastanesi, İstanbul Özel Karadeniz Hastanesi ÜYTE Merkezi, Trabzon Özel Kayseri Sevgi Hastanesi ÜYTE Merkezi, Kayseri Özel Kent Hastanesi, İzmir Özel Medical Park Hospital, İstanbul Özel Medicana Hospital, İstanbul Özel Memorial Hastanesi, İstanbul Özel Nisa Hastanesi ÜYTE Merkezi, İstanbul Özel Ren Tıp Merkezi, Bursa Özel Sani Konukoğlu ÜYTE Merkezi, Gaziantep Özel Selçuklu Hastanesi, Konya Özel Smyrna ART Tüp Bebek ve Kadın Sağlığı Dal Merkezi, İzmir Özel Şafak Hastanesi, İstanbul Özel Türkiye Gazetesi Hastanesi, İstanbul Özel Yıldız Tabya Bilge Hastanesi ÜYTE Merkezi, İstanbul Prof.Dr. M.Turan ÇETİN Tüp Bebek Merkezi, Adana Prof.Dr. Mülazım Yıldırım, Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi, Konya SORANUS Kadın Hastanesi ve Doğ. Merk., Bursa Süleymaniye Doğum ve Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi , İstanbul Türkiye İnfertilite Vakfı, Ankara Türkiye Üreme Sağlığı Programı, Ankara Uludağ Üniversitesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı, Bursa Yeditepe Üniversitesi Hastanesi ÜYTE Merkezi, İstanbul Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, İstanbul Sağlık Dernekleri Sağlık ve Tıp Dernekleri, sivil toplum kuruluşları, sağlık meslek örgütleri... Amerikan Board Sertifikalı Doktorlar Derneği (ABCD) Ankara Özel Poliklinikler Derneği Ankilozan Spondilit Hasta Derneği Birlikte Yaşam Çağdaş Eczacılar Derneği Çevre İçin Hekimler Derneği Çocuk İstiyorum Dayanışma Derneği Deri ve Zührevi Hastalıkları Derneği (TÜRKDERM) Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Derneği Dost Yaşam Down Sendromu Vakfı Etimesgut Engelliler ve Aileleri Yardımlaşma Dayanışma Derneği Geriatri Derneği Hasta ve Hasta Yakını Hakları Derneği (HAYAD) Hekim Hakları Derneği Hekimler Birliği Vakfı İstanbul Akupunktur Derneği İzmir ve Ege Fenni Gözlükçüler Derneği Kadıköy Sağlık Eğitim Merkezi Vakfı Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları Derneği (KLİMİK) ODTÜ Cankurtarma ve İlkyardım Topluluğu (OCİT) Ordu Tabipler Odası Otistik Çocukları Koruma ve Yönlendirme Derneği (ODER) Sağlık Memurları Derneği Sağlık Teknisyen ve Teknikerleri Derneği Sağlık Vakfı Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı Sağlıkta Umut Vakfı Sosyal Hizmet Uzmanları Dernegi (SHU) Tıbbiyeliler Cemiyeti Tıp Bilişimi Derneği Toraks Derneği Turk Geriatri Vakfı Türk Algoloji (Ağrı) Derneği Türk Eczacıları Birliği Türk Farmakoloji Derneği (TFD) Türk Gastroenteroloji Derneği Türk Gastroenteroloji Vakfı Türk Kalp Vakfı Türk Kardiyoloji Derneği Türk Klinik Biyokimya Derneği Türk Nöroloji Derneği Türk Oftalmoloji Derneği Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği (TPRECD ) Türk Tabipleri Birliği (TTB) Türkiye Aile Sağlığı ve Planlaması Vakfı (TAPV) Türkiye Hemofili Derneği Türkiye Kızılay Derneği Türkiye Nükleer Tıp Derneği Türkiye Obezite Cerrahisi Derneği (TOSS) Türkye Klinik Nörofizyoloji EEG EMG Derneği Ulusal Travma ve Acil Cerrahi Derneği Uyku Laboratuvarı Teknisyenleri Derneği (ULTED) Yeniden Sağlık ve Eğitim Derneği Yoğun Bakım Hemşireleri Derneği Zihinsel ve Bedensel Engelli Çocuklar (ZİBEÇ) | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Hastaneler Tedavi merkezleri ÖZEL HASTANE TELEFONLARI Avrupa Florence N. Hastanesi 212 88 11Avrupa Florence N. Hastanesi 212 88 11 Academir Hospital 321 28 41 Acıbadem Hastanesi 544 44 44 Acıbadem Caorusel Hastanesi 414 44 44 Afiyet Hastanesi 344 89 00 Akça Hastanesi 531 11 11-12 Aksoy Hastanesi 274 88 90 Alibeyköy Hastanesi 621 10 80 Alman Hastanesi 293 21 50 Amerikan Hastanesi 231 40 50 Anadolu Çıhar Hastanesi 445 47 77 Arnavutköy Hastanesi 597 08 30 Ataköy Hastanesi 653 93 00 Atlas Hastanesi 461 64 12 Anadolu Hastanesi 690 23 53 Avcılar Hayat Hastanesi 695 48 30 Avcılar Hospıtal 591 10 10 Avusturya Sen Jorj Hast. 243 25 90 Bağcılar Hastanesi 611 21 50 Bahat Hastanesi 594 58 68 Bahçelievler Ömür Hastanesi 507 67 41 Balta or Ahayim Hastanesi 635 92 80 Bakırköy Ömür Hastanesi 542 99 21 Balıklı Rum Hastanesi 547 16 00 Balkan Hastanesi 635 50 04 Batı Bahat Hastanesi 693 66 40 Bayındır Yaşamket Hastanesi 239 20 40 Bayrampaşa Göz Hastanesi 612 79 20 Beşyüzevler Hayat Hastanesi 618 21 49 Bilge Hastanesi 617 95 75 Büyük Anadolu Hastanesi 654 37 69 Büyükçekmece Hastanesi 881 45 77 Candan Hastanesi 695 50 00 Central Hosptal 410 77 90 Çağmer Hastanesi 428 48 00 Çamlıca Hayat Hastanesi 521 30 30 Çamlıca ömür Hastanesi 443 71 00 Çamlık Hastanesi 543 56 10 Çapa Hastanesi 530 94 93 Çapa Millet Hastanesi 585 29 25 Diabet Hastanesi 233 60 86 Doğan Hastanesi 540 00 32 Doğaner Hastanesi 632 16 20 Dr. Pakiz-ı Tarzı Hastanesi 248 48 40 Dr. Sadık Ahmet Hastanesi 425 45 00 Dragos Şifa Hastanesi 399 94 50 Duygu Hastanesi 649 63 02 Dünya Göz Hastanesi 281 11 11 Erdem Hastanesi 443 46 51 Ersoy Hastanesi 398 41 40 Esenler Ensar Hastanesi 628 58 01 Esenler Ömür Hastanesi 646 22 22 Esma Hatun Hastanesi 327 39 20 Esnaf Hastanesi 514 17 04 Fatih Hastanesi 524 45 57 Fatih Vatan Hastanesi 534 86 00 Floran Nigtingela Hastanesi 224 49 50 Fransız Lape Hastanesi 246 10 20 Gaziosmanpaşa Hastanesi 615 38 38 Gelişim Hastanesi 656 86 00 Göksoy Hastanesi 441 20 21 Göztepe Hastanesi 385 77 51 Gültepe Ensar Hastanesi 284 11 40 Güney Hastanesi 645 16 16 Güngör Hastanesi 645 54 54 Güven Hastanesi 545 05 92 Güvencan Hastanesi 618 45 39 Halkalı Kent Hastanesi 471 20 00 Haydar Zeki Keleş Hastanesi 575 83 35 Hayrunnisa Hastanesi 503 92 40 Haznedar Hastanesi 553 43 33 Huzur Hastanesi 632 85 54 İlgi Hastanesi 506 05 66 İncirli Hastanesi 543 68 90 İnternational Hospital 663 30 00 İren Hastanesi 613 58 80 İstanbul Kardiyoloji 564 76 47 İstanbul Marmara Hastanesi 399 97 50 İstanbul Memoril Hospıtal 210 66 66 İstanbul Cerrahi Hastanesi 296 94 50 İstanbul Hospital 698 30 70 İstanbul Şehir Hastanesi 534 86 86 İsviçer Hastanesi 445 31 76 İtalyan Hastanesi 292 90 00 JFK Hopıtal 441 41 42 Kadıköy Hastanesi 449 20 81 Kadıköy Vatan Hastanesi 339 02 53 Kadıoğlu Hastanesi 211 33 33 Kartal Hastanesi 488 31 80 Kuşhan Hastanesi 432 30 89 Mecidiyeköy Çevre Kliniği 274 69 25 Meltem İstanbul Doğum ve Çoçuk Hast. 644 22 00 Merter Vatan Hastanesi 557 89 80 Metropolitan Florance Nightingale Hast. 288 34 00 Nene Hatun Hastanesi 397 04 53 Okmeydanı Hastanesi 256 35 65 Ortadoğu Hastanesi 371 39 90 Osmanoğlu Kliniği 241 52 60 Özel öskan Hastanesi 491 90 90 Özel Sadabad Polikliniği 210 62 10 Özel Yeni Ufuk Hastanesi 631 33 99 Pendik Şifa Hastanesi 390 92 43 Safa Hastanesive Doğum Evi Hastanesi 677 96 50 Saygın Hastanesi 419 26 76 Selimiye Hastanesi 391 89 72 Seyfi Basa Çocuk Hastanesi 349 02 02 Silivri Hastanesi 728 35 50 Sultan Hastanesi 594 27 17 Sultan Hospital 635 06 66 Surp Pırgaç Ermeni Hastanesi 510 80 59 Surp Agop Hastanesi 230 17 18 Şafak Hastanesi 615 34 62 Türk Böbrek Vakfı A. Ermiş Hastanesi 507 99 50 Tem Hospıtal 471 31 50 Tepbaşı Vatan Hastanesi 254 99 57 Tosunoğlu Hastanesi 372 14 95 Türkiye Gazetesi Hatanesi 226 64 64 Uğur Hastanesi 690 30 41 Umut Hastanesi 488 72 00 Ünal Hastanesi 615 10 74 Üro Androloji Hastanesi 282 36 46 Üsküdar Anadolu Hastanesi 391 60 20 Üsküdar Hastanesi 341 90 90 Yaşam Hastanesi 584 51 53 Yaşar Hastanesi 543 26 41 Yeni Umtu Hastanesi 647 56 00 Yenibosna Hastanesi 652 52 00 Yeşilbahar Doğum Cerrahi Hastanesi 385 93 44 DEVLET HASTANELERİ •Beykoz Devlet HastanesiBeykoz0 216 413 63 00•Haydarpaşa Numune HastanesiKadıköy0 216 345 46 80 •Marmara Üniv. HastanesiAltunizade0 216 327 10 10 •Pendik Devlet HastanesiPendik0 216 491 29 37 •PTT Eğitim ve Araştırma HastanesiBostancı0 216 362 10 10 •SSK Göztepe HastanesiGöztepe0 216 556 40 00 •Zeynep Kamil HastanesiÜsküdar0 216 391 06 80 •İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hast.Çapa0 212 534 00 00 •SSK Okmeydanı HastanesiOkmeydanı0 212 221 77 77 •SSK İstanbul HastanesiSamatya0 212 588 44 00 •SSK Şişli HastanesiŞişli0 212 232 06 05 •Taksim İlk Yardım HastanesiTaksim0 212 252 43 00 •İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hast.Cerrahpaşa0 212 588 48 00 •Şişli Etfal HastanesiŞişli0 212 231 22 09 | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| anadolu yakası fizik tedavi merkezleri, anadolu yakası görüntüleme merkezleri, başkent hastanesi istanbul, güven hastanesi van, ilgi hastanesi adana, van güven hastanesi, van özel güven hastanesi, özel güven hastanesi van, özel van güven hastanesi, ısparta doğum evi, |
Türkiye'deki Hastaneler ve Tedavi Merkezleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Ülkemizde çiniciliğin merkezleri nereleridir? | ertaç | Soru-Cevap | 9 | 1 Hafta Önce 17:45 |
| Türkiye'deki Kış Sporları Merkezleri - Kartalkaya | virtuecat | Türkiye Turizmi | 1 | 15-06-2007 23:10 |
| Türkiye'deki Kış Sporları Merkezleri - Palandöken Dağı | virtuecat | Türkiye Turizmi | 0 | 15-06-2007 17:28 |
| Türkiye'deki Kış Sporları Merkezleri - Uludağ | virtuecat | Türkiye Turizmi | 0 | 15-06-2007 17:26 |
| Ozonla Tedavi | vain | Tıp Bilimleri | 2 | 23-03-2007 12:36 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||