| | #21 (mesaj-linki) |
Cvp: Türk Rap'inin Şu Anki Durumu Sizce Nedir?
benim görüşüm 95 teki rap daha güzeldi.türk enstrümanlar felan kullanılıyodu yani bize o hoş geldi ,şimdiki rap çler en çok para karı bende benim arabam şöyle ,bol bezbol elbiseleri bol paçalar elbiseler giyiniyolar,ama 95 tekiler öyle değildi mesela akrakan erci e takım elbise gömle normal giyinirlerdi,şimdikiler çok yapmacık taklitçi geliyor(BENİM GÖRÜŞÜM) | |
|
| | #22 (mesaj-linki) |
Cvp: Türk Rap'inin Şu Anki Durumu Sizce Nedir? Dediğin gibi evet cok sayıda özenti taklitci var Bunların yanısıra cok iyi mc Lerde var. Rap te giyim tarzını şahsen ben pek önemsemiyorum. Rap te söz,ses ve hız önemLidir. ßence rap e iLgi git gide artıo ve şuan ki durumu iyi ve daha iyi oLucaktır diyorum.. | |
|
| | #23 (mesaj-linki) |
Rap'in $u anKi durumu geçmiş yıllara oranla daha iyi ve dağlık dediğimiz kesime bile yayılmış durumda. Ama daha da iyi olcak. Rap'te son zamanlarda bölünmeler başladı. bu bölünmelerin ortadan kalkması bizim elimizde. Fakat bazı rapçiler çalıntı beat ve söz kullanarak kendilerini küçük düşürüyorlar ve aynı zamanda Trap 'in de gelişmesini engelliyorlarr.! Çalıntı yapacaklarına hiç yapmasınlar ßu i$i!
| |
|
| | #24 (mesaj-linki) |
bence şu anki rapin durumu çok iyi ve hızla gelişiyor.Böyle giderse evrensel müzik rap olacak keşke olsa bizde artık kanallarda rap görebilmek için tv başında uyuklamasak | |
|
| | #25 (mesaj-linki) |
rap suan ilerlioo gitiikcede dahada iii olacaq mkim gerceq rapci belli olacaq oqee
| |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| 5 rapçı, bol elbiseler, rap elbise, rap elbiseler, rap elbiseleri, rap elbisesi, rap elbıseleri, rapci elbiseleri, rapçi elbiseleri, rapçı elbiseleri, |
Türk Rap'inin Şu Anki Durumu Sizce Nedir? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Milli edebiyatta şiirin durumu nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 2 Hafta Önce 21:16 |
| A.Ş.K. Sizce Neyin Kısaltmasıdır? | fun_club | Forum Oyunları/Online Oyunlar | 338 | 14-11-2008 15:21 |
| Sizce Aşk Nedir? (Araştırma) | krkmz84 | Kahve Molası | 3 | 13-11-2008 18:26 |
| Türkmenistan'ın Ulaşım Durumu | Gabriella | Türkmenistan | 1 | 24-05-2008 13:49 |
| Sizce Hangisi İnsan? | MaKaLeLe | Karışık Flash'lar/Video'lar | 2 | 23-03-2007 18:52 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||