| | #1 (mesaj-linki) |
Anima (Anima Kimdir? - Anima Hakkında) Bana Sorma Bana sorma, Yalanı içime sokma Bana sorma, Gerçeği yüzüme vurma Kendi dünyanı kendine sakla Rahat bırak beni, Ben fazlayım bana Bana sorma Ne olur öpme dudaklarımı Zaten zor nefes alıyorum Yeter kalk üstümden Işığı göremiyorom Soğukmuyum, sıcakmıyım bilemiyorum... Bana sorma, Göremiyorum Bana sorma Bilemiyorum Sanırım sizin oynadığınız oyunu Ben artık oynamıyorum! Bana sorma Bana sorma... ![]() ![]() ![]() Anima 2000 yılında kuruldu. Uzun bir çalışma sonunda 4 şarkılık ilk demosunu hazırladı. Bunun yanında müziğini paylaşmak için birçok konser verdi ve organizasyonlara dahil oldu. İstanbullu alternatif rock grubu. Vokalde Ceylan Ertem, davulda Ekin Cengizkan, basta Murat Çopur ve gitar-mızıkada Tunçay Korkmaz'dan oluşmaktadır, ayrıca geç katıldığı için kapakta adı geçmese ve klipte gözükmese de, Serkan Çiftçi'nin Animasal adlı ilk albümlerine yaptığı katkılar büyüktür. Birkaç parçada trompet çalmış ve birçok parçada efekt düzenlemeleri yapmıştır. Grubun çıkış şarkısı Joker adını taşıyor. Grubun şarkı sözleri ve tarzı marjinalliği yansıtmaktadır. Farklı tarz ve dönemlerdeki müzisyenlerin şarkılarını kendi bakış açılarıyla yorumlamaya çalışan ve rengarenk bes insandan kurulan anima grubu, coverladıkları Radiohead, Pink Floyd, Björk, Massive Attack, Erykah Badu, Janis Joplin, Jimi Hendrix, Yavuz Çetin, Nirvana, Incubus, Jamiroquai, Air gibi isimlerin etkileşimlerini kendi müziğine yansıtıyor ve kendi şarkılarını da ekleyerek idealist ve farklı bir çizgi çizmek için çabalıyorlar. Progressive, trip-hop, rock dalında daha çok müzik dinlemeye ve eğlenmeye gelen bir dinleyici kitlesi edinme amacındalar. Dinleyiciler çok iyi bildikleri şarkıları değişik formlarda dinlemeye hazırlıklı olmalılar. Grup hakkında geniş bilgiye www.animasal.com adresinden ulaşabilirsiniz. | |
|
![]() |
| En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| anima, anima grubu şarkı isimleri, anima hakkında, anima kimdir, anima kimdir?, ceylan ertem kimdir, erykah badu kimdir, |
| Konu Araçları | |
Anima (Anima Kimdir? - Anima Hakkında) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Galois (Galois Kimdir? - Galois Hakkında) | NoRanynn | Bilim ww | 1 | 25-11-2007 16:28 |
| Prof. Dr. Abdülaziz Rantisi (Abdülaziz Rantisi Kimdir? - Abdülaziz Rantisi Hakkında) | KENCISii | Siyaset ww | 0 | 16-11-2007 10:30 |
| Malcolm X (Malcolm X Kimdir? - Malcolm X Hakkında) | ThinkerBeLL | Siyaset ww | 4 | 13-10-2007 11:58 |
| Yrd. Doç. Dr. İzzet Sak Hakkında Kimdir? (İzzet Sak Kimdir? - İzzet Sak Hakkında) | Kral_Aslan | Bilim tr | 0 | 11-04-2007 20:54 |
| Refik Halit Karay (Refik Halit Karay Kimdir? - Refik Halit Karay Hakkında) | GusinapsE | Edebiyat tr | 0 | 03-05-2006 01:01 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||