Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 06-11-2006   #1 (mesaj-linki)
Çilekeş (Çilekeş Kimdir? - Çilekeş Hakkında) Çilekeş (Çilekeş Kimdir? - Çilekeş Hakkında)
Kendimden Geriye
Ölürken bile yanımda ol sevgilim
Cennet bile çekilmez sensiz ah ben neyleyim
Cennet bile çekilmez sensiz ah ben neyleyim

Herşey yalan herkes sahtekar
Giden gitti kalan hep bin pişman
Herkes düşman herkes riyakar
Birtek sen kaldın yanımda...

Hani görmek ister ya gözlerin
Bir saniye için canını verirsin
Cennet bile çekilmez sensiz ahh ben neyleyim...

mutlu gibi, umutlu gibi, bir düşte gibi

sonsuzluk ölümdeydi hep
ama gidemedim senden uzağa
herkes düşman herkes riyakar
birtek sen kaldın yanımda

[Resim]

2002 yılının Ekim ayında kurulan ÇİLEKEŞ, vokalde Görkem Karabudak, elektronik gitarda Ali Güçlü Şimşek, bas gitarda Sedat Oğuzsoy ve davulda Cumhur Avcilden oluşuyor.

İlk konserini Kasım 2002de Ankara Saklıkentte gerçekleştiren Çilekeş, 2003 ve 2004 yıllarında verdikleri konserlerle önce Ankarada dikkatleri çektiler. 2004`ün Mayıs ayında önlerinde gerçekten önemli bir fırsat olduğunu henüz bilmedikleri Fanta Genç Yetenekler Aramızda yarışmasına katıldılar. Ön elemeleri aşan Çilekeş, İç Anadolu Bölgesi Finali`nde canlı performansıyla beğeni toplayarak Türkiye Finali`ne katılmaya hak kazandı. Grup, yarışmanın Türkiye Finali`nde Melih Kibar, Meltem Taşkıran, Teoman, Levent Yüksel, Engin Akıncı`dan oluşan jüri önünde yine canlı performansıyla göz doldurarak yarışmayı kazandı.

Bu gelişmenin ardından daha büyük organizasyonlarda, daha geniş kitlelere ulaşmaya başlayan Çilekeş, konserlerin yanında albüm çıkarma fikrini aklına koydu ve yeni parçalar yaparak bir demo hazırladı.

Canlı performanslarıyla gözdolduran grup, yarışmanın arkasından davet edildikleri ve 17 şehri kapsayan Türkiye turnesinde Candan Erçetin, Beyaz, Harem ve Nev ile birlikte yaklaşık 350 bin kişiye ulaşma fırsatı yakaladı. Böylece büyük çapta bir turneye çıkan ilk amatör grup oldular ve henüz ilk albümleri çıkmadan kayda değer bir dinleyici kitlesi yakalamayı başardılar.

Prodüksüyonuna 2005`in Mart ayında İTÜ MIAM`da davullları kaydederek başladıkları ve özellikle üniversite gençliği tarafından dört gözle beklenen ilk albümleri Y.O.K. Volkan Başaranın prodüktörlüğünde Haziran 2005te ONAIR tarafından yayınlandı. Şarkıların söz, beste ve düzenlemelerinin tümünün Çilekeşe ait olduğu albümde Rap müziğin yükselen ismi Fuat, Kurban grubunun davulcusu Burak Gürpınar ve alternatif müziğin önemli ismi Aylin Aslım da birer şarkıda konuk müzisyen olarak katıldılar.

[Resim]
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 06-11-2006   #2 (mesaj-linki)
Cvp: Çilekeş Grup ÜYeleri Cvp: Çilekeş Grup ÜYeleri
[Resim]

[Resim]

[Resim]

[Resim]
Eski 24-11-2006   #3 (mesaj-linki)
Cvp: Çilekeş Cvp: Çilekeş
Çilekeş - Çilekeş (Ardıma Hiç Bakmadan)
Denedim olmadı, hevesim kalmadı
Aradım bir çare, bir ümit kalmadı
Kendimi yormadım, kimseye soramadım
Dermanım kalmadı, sevenim hiç olmadı...
Düşlerim başka şeyler
Ağlarım hiç bıkmadan
Giderim çok uzaklara
Ardıma hiç bakmadan
Kendimi yormadım, kimseye soramadım
Dermanım kalmadı, sevenim hiç olmadı
Düşlerim başka şeyler
Ağlarım hiç bıkmadan
Giderim çok uzaklara
Ardıma hiç bakmadan
Eski 22-06-2007   #4 (mesaj-linki)
Re: Çilekeş (Çilekeş Kimdir? - Çilekeş Hakkında) Re: Çilekeş (Çilekeş Kimdir? - Çilekeş Hakkında)
Bu şarkıda benden olsun.Vazgeçersen kaybedersin bölümü özellikle favorimdir

Siyah
Yorgunsun hep hastasın
Vaziyetin farkındasın yalnızsın
Hep mutlusun
Belki de umarsız, duyarsızsın
Böyle geçmez anla
Kendine yazık etme
Kaybetme kendini
Kendi rengini
Bari sen solma
Her yer siyah
Simsiyah yine her taraf
Yanlış düzen, yanlış zaman
Yitip giden bu umutlara bir ben miyim hep kan ağlayan
Bazı şeyler var kayıtsız kalmaya gelmez, affetmez
Kaçtığın yerde hiç olmaz
Belki derdine yanar
Farkında olmak, üzülmek
Çözmeye yetmez herşeyi
İtiraz etmek hesap sormak gerek bazen
Karanlığa
Hiç sabrın kalmasa bile
VAZGEÇERSEN KAYBEDERSİN
Herşey değişir birdenbire
Eski 22-06-2007   #5 (mesaj-linki)
Cvp: Çilekeş (Çilekeş Kimdir? - Çilekeş Hakkında) Cvp: Çilekeş (Çilekeş Kimdir? - Çilekeş Hakkında)
[Resim]
Slim Cream
Cevap Yeni Konu Aç
En fazla yapılan 15 arama
Bu Sayfa İçin Yapılan Aramalar
cennet bile çekilmez sensiz ÇİlekeŞ hakkinda bİlgİ çilekeş çilekeş grubu çilekeş grubu uyeleri çilekeş grubu üyeleri çilekeş grubunun üyeleri çilekeş grup elemanları çilekeş grup üyeleri çilekeş gurubu üyeleri çilekeş hakkında bilgi çilekeş kim çilekeş kimdir çilekeş üyeleri ölürken bile yanımda ol sevgilim cennet bile çekilmez sensiz
Konu Araçları

Çilekeş (Çilekeş Kimdir? - Çilekeş Hakkında) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Galois (Galois Kimdir? - Galois Hakkında) NoRanynn Bilim ww 1 25-11-2007 16:28
Prof. Dr. Abdülaziz Rantisi (Abdülaziz Rantisi Kimdir? - Abdülaziz Rantisi Hakkında) KENCISii Siyaset ww 0 16-11-2007 10:30
Malcolm X (Malcolm X Kimdir? - Malcolm X Hakkında) ThinkerBeLL Siyaset ww 4 13-10-2007 11:58
Yrd. Doç. Dr. İzzet Sak Hakkında Kimdir? (İzzet Sak Kimdir? - İzzet Sak Hakkında) Kral_Aslan Bilim tr 0 11-04-2007 20:54
Refik Halit Karay (Refik Halit Karay Kimdir? - Refik Halit Karay Hakkında) GusinapsE Edebiyat tr 0 03-05-2006 01:01
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 05:21
Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.40284896 saniyede (92.05% PHP - 7.95% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR