Arama

İllet

Güncelleme: 6 Eylül 2008 Gösterim: 1.401 Cevap: 0
SatanpisT - avatarı
SatanpisT
Ziyaretçi
6 Eylül 2008       Mesaj #1
SatanpisT - avatarı
Ziyaretçi
Adı: İllet

Sponsorlu Bağlantılar
Kuruluş Yılı:
2004

Şehir: istanbul

Biyografi:

Metal müzikte a.b.d. başta olmak üzere tüm dünyada gözlemlenen evrimin yeni mutasyonlarından biri illet. nwoahm, metalcore, numetal gibi yeni türlerden beslenen altı genç; çağdaş bir sound; iç içe geçmiş clean ve agresif vokaller; karmaşık ve cesur riff’ler; bol twin pedal eşliğinde yenilikçi davullar ve elektronik soslar.

grup 2004 yazından sonra özgür monkul (vokal) ve kudret diplen (gitar, geri vokal) tarafından kuruldu. internet ilanlarıyla gruba katılan deniz kır ve arkadaşı onur özyurt grubun ilk davulcu - basçı ikilisi oldular. 2005 yazından sonra deniz ve onur ile yollar ayrıldı ve yorucu arayışlar sonrasında davul taburesine deniz cem önduygu oturtuldu. grubun ilk demosunu kaydedecek olan emre arpacı, "yeni biri bulununcaya kadar" iki yıl boyunca bas gitaristlik görevini de üstlendi.

işe slipknot, mudvayne gibi grupları cover’layarak başlayan illet, çıktığı organizasyonlarda performansıyla ilgi odağı oldu. taksim bronx, studio live, sincity, ekşilimon, numb bar, gitar cafe, bursa çaçaron bar gibi birçok mekanda çalan grup, bir taraftan da sürekli besteleri üzerinde çalıştı. sahnede, stüdyoda ve evde beraber geçirilen zamanla birlikte müziklerini geliştiren ve sağlam temellere oturtan illet üyeleri, 2005’te kaydedilen ilk demolarının artık kendilerini yeterince yansıtmadığına karar verdiler ve yeni bestelerinden küçük kız’ı kaydettiler. bu şarkı için kendi imkanlarıyla bir de video klip çektiler.

2007'nin yazında iki yeni üye illet ailesine katıldı. emre'nin ikinci gitara geçmesi ile bas gitaristlik görevini üstlenen can akay ve elektronik öğelerle grubun müziğine çok farklı tatlar katan murat özsaltık’la birlikte 6 kişiye çıkan illet yeni kadrosunun ilk meyveleri olan günahkar ve aksak'ı geçtiğimiz 2008 başında yayınladı.Grup performans ve kayıtlarına son hız devam etmekte.


Müzik Türü:
Metalcore, nwoahm, numetal


Web Sitesi:
www.illet.org
www.illet.rockmekan.com
www.myspace.com/illetband


Grup Elemanları ve Adları:
Vokal: Özgür Monkul
Gitar: Kudret Diplen
Gitar: Kemal Emre Arpacı
Bas: Can Akay
Bateri: Deniz Cem Önduygu
Sample: Murat Özsaltık


Benzer Konular

12 Nisan 2011 / ThinkerBeLL X-Sözlük