| | #1 (mesaj-linki) |
Akustik Rock Akustik Rock arock.JPGAkustik rock, basit şekilde, sesini anfilerden almayan enstrümanlarla yapılan bir rock müzik türüdür. Genel olarak akustik gitar, bateri ve vokalden ibarettir. Etkisini doğallığından, basitliğinden ve kişiselliğinden almasına rağmen diğer akustik müzik türlerinden farklıdır. Çünkü genelde daha tempolu ve güçlü bir müzik türüdür. Örneğin bir Country baladının yavaş, nazik ve duygusal etkilerinden daha sıyrılmış görünür. Bir çok insan bu terimi duyduğunda, 1960 ve 1970'lerin şarkıcı ve söz yazarı şeklinde kurulan gruplarını hatırlar. Bununla birlikte folk (halk) müzik ve pop müzik de çağrışım uyandırabilmektedir. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Akustik Rock Saol | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: Akustik Rock Bak böyle bilgi paylaşımlarına saygım sonsuzdur çok teşekür ederim arkadaşım akustik gitarla yapılan şarkıları daha çok seviyorum | |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Cvp: Akustik Rock
hayatımda en sevdiğim şarkı akustik gitarla çalınmıştı. ben onu tesadüfen indirip cdye aktarmışım.. kesinlikle bildiğim bir grup ama karışık cd olduğu için kim olduğunu bulamadım. hala sinir olurum o şarkıyı söyleyenin kim olduğunu bulamadığım için. ne isim var ne de şarkının ismi. arada o cdyi bulup dinliyorum şarkıyı ama.. çok acı bişey bu aman cdye yazarken isimleri aklınızda tutmaya bakın | |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
Akustik Rock Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Japonca Şarkı Panosu (Nihongo o ongakutachi no uta) | inloVe | Japon Dili ve Edebiyatı | 62 | 4 Gün Önce 19:39 |
| Alternatif Rock | ThinkerBeLL | Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik | 9 | 4 Hafta Önce 10:14 |
| Depeche Mode (Depeche Mode Kimdir? - Depeche Mode Hakkında) | ThinkerBeLL | Müzik ww | 2 | 24-05-2008 11:47 |
| Anadolu Rock | ThinkerBeLL | Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik | 27 | 26-01-2008 16:33 |
| Progressive Rock (PR) | ThinkerBeLL | Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik | 0 | 12-05-2007 15:37 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||