Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik > Türkçe Rock
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 29-06-2007   #11 (mesaj-linki)
Cvp: Yüksek Sadakat (Yüksek Sadakat Kimdir? - Yüksek Sadakat Hakkında)

YA İYİKİ BU GRUP VAR ... ŞERKILAR SÜPER HELE AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM BİRDE İKARUS ..... İKARUSTA ZATEM KENDİMİ KAYBEDİYORUM .........................İYİ VARSINIZ

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 24-08-2007   #12 (mesaj-linki)

Yüksek Sadakat - Aklımın İplerini Saldım

Eski 25-06-2008   #13 (mesaj-linki)

Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
ben hem kalp hem bedenim, gurup sadakat, sen parla ben dönerim aşkının etrafında, sen parla ben döneyim aşkının etrafında, yüksek sadakat aşk şarabı, yüksek sadakat aşk şarabı dinle, yüksek sadakat kafile dinle, yüksek sadakat kafile şarkısı dinle, yüksek sadakat kafile şarkısını dinle, yüksek sadakat pervane dinle,
Yüksek Sadakat (Yüksek Sadakat Kimdir? - Yüksek Sadakat Hakkında) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Yüksek Sadakat - Aşk Durdukça Naesse Türkçe Şarkı Sözleri 0 29-06-2008 01:54
Yüksek Sadakat - Pervane MaRCeLLCaT Türkçe Şarkı Sözleri 0 11-03-2008 00:08
Yüksek Sadakat - Kafile MaRCeLLCaT Türkçe Şarkı Sözleri 0 11-03-2008 00:08
Yüksek Sadakat - İkarus MaRCeLLCaT Türkçe Şarkı Sözleri 0 11-03-2008 00:07
Yüksek Sadakat - Hüzün MaRCeLLCaT Türkçe Şarkı Sözleri 0 11-03-2008 00:06
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 07:01Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.35284305 saniyede (91.34% PHP - 8.66% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz