Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik > Yabancı Rock
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 17-02-2008   #101 (mesaj-linki)
Cvp: Cinema Bizarre (Cinema Bizarre Kimdir? - Cinema Bizarre Hakkında) Cvp: Cinema Bizarre (Cinema Bizarre Kimdir? - Cinema Bizarre Hakkında)

Alıntı:
reita adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Özenti CB isimli üyeye (Bana pm atmış ama pm alımını engellemiş );

Sen hala kavga peşindesin galiba. Önce git son yapılan yorumları oku. CBciler de THciler de ayrı kulvarlarda. Birbirlerine benzemiyorlar, ama nedense bazı THciler çıkıp yok CBciler Bill'i örnek almış, onun imajından esinlenmiş filan diyo. Ben buna gülerim çünkü CB Alman bi grup ve Almanya Visual Kei denilen bi Japon Rock akımının Avrupa'daki kalesi. Her sene bir kaç grup Avrupa'da ve özellikle Almanya'da turlar düzenliyo. Yunanistan'da bile bi grup konser verdi. Bizim CB grubunun da açıkladığı gibi müzik ve imajlarında Visual Kei gruplarından esinlenmişler, arada hiç TH'nin adını göremedim ben. Artık onu araya sokan kimse...

Sen de benim söylediğim lafı geri çevirmişsin. THciler ağzından çıkana dikkat ederse kimseye bişey dediğim yok. TH'yi madem o kadar seviyosunuz, neden CB'nin bölümüne yazı yazanların çoğu THci ve hepsi CBye çamur atıyo. Git mesajları bi oku bakalım, kim kime daha çok çamur atmış? Bu bölüm CBciler için, THcilerin bölümünü bulamıyorsanız işte linki;

http://www.msxlabs.org/forum/turkce-...-hakkinda.html

Bu söylediklerim sadece Özenti CB isimli üyeye... Bi grup için de burada gırtlağımı yırtacak değilim. CB de TH de ne akrabam ne de bi tanıdığım...

efnan bravo abii döktürmüşün gene seda ben
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 17-02-2008   #102 (mesaj-linki)
Cvp: Cinema Bizarre (Cinema Bizarre Kimdir? - Cinema Bizarre Hakkında) Cvp: Cinema Bizarre (Cinema Bizarre Kimdir? - Cinema Bizarre Hakkında)

Eski 19-02-2008   #103 (mesaj-linki)

Saol Seda, beni sizler yarattınız
Eski 19-02-2008   #104 (mesaj-linki)

alkışlıorum abi seni hehe konuyu ne hale cevirdik yaa
Eski 22-02-2008   #105 (mesaj-linki)

Alıntı:
TH_TH adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
cinema bizarre bu zamana kadar gelmediyse tokıonun konumuna inanki bundan sonrada gelmez.ewet haklısın cınema bızarre ve tokıo hotel arasında o kadar çok buyuk fark varkı cınema bızarre bı turlu bu farkı dolduramadı.tokıo hotel farklı illa bı grupta butunluk olcak dıe bıseey yok ısteyen ıstedığı tarzı takılır.onemlı olan tutuldular mı tutulmadılar mı?bunun cevabınıda aldıkları oduller verıo zaten.ve ayrıca cınema bızarre hayatta tokıo hotele ozenemez ozenmeye çalışırlarsa kendılerını rezıl ederler.şarkılara gelince cinema bizarrenın sarkıları çok güzel.ama kimseden de ben cinema bizarre dinliyorum şu şu sarkısına bitiyorum diyeni duymadım.nedense herkes tokıo hotel dinlio.

kısacası burda eger cinema bizarre mi daha iyi tokio hotel mi daha iyi dersek kesinlikle TOKİO HOTEL eger arastırırsanız sizde görüceksiniz....

kıvırmakla gay mı olunuo bill ordakılerı costurup memnun etmeye çalışıo eger sız bılle gay dıosanız lutfen su vıdeoyu ısleyınde kım gay gorun yaptıkları hareketler yanı at gozluklerıyle deılde bıraz kendı gozlerınızle bakın o zaman kım gay gorursunuz....

YouTube - Cinema Bizarre Review/Rückblick 2007
tokio hotelin ödülleri bni ilqilendirmes. ayrca hrkes tokio hotel dinliosa ankarada nden antileri çok? cinema bizarre eurovisionda almanyayı temsil edck. tokio hotel nden hic temsil etmedi? halk ii olanı secti iste
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
cinema bizarre alman grubunun konseri, cinema bizarre almanya forum, cinema bizarre ödül,
Konu Araçları

Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 03:50Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.08811402 saniyede (62.03% PHP - 37.97% MySQL) 7 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR