Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik > Yabancı Rock
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 05-03-2008   #116 (mesaj-linki)
Cvp: Cinema Bizarre (Cinema Bizarre Kimdir? - Cinema Bizarre Hakkında)

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 06-03-2008   #117 (mesaj-linki)

Eski 06-03-2008   #118 (mesaj-linki)

beyler bayanlar cok sacma seyler konusuyosunuzyazıların hepsini okumadım bu söyleyeceğim daha önce söylendimi bilmiyorum ama bakın tokio hotel çok güzel grup o kadar hayranıysanız biraz arastırın hele kızlar tom a bill e aşık oluyolar tamam gözleri baska hiçbirşey görmuyo biraz geçmişe bakın nasıl gelmişler buraya üvey babaları sayesinde adamda para o kadar çokki onlar ayakta duruyo tek inkar edemiyeceğim şey bill in sesi harbiden güzel ama gerisi sıradan bu cinema bizarre a gelince bill den falan özendikleri yok bunuda sallamayın tokio daha önce cıktı diye ve şarkıları gerçekten guzel bu grubun. hakkında pek bişi bilmiyorum ama tokio yu geçemezler diye dusunuyorum neden o kadar paraları oldugunu sanmıyorum bugune kadar hangi grubun kendi kanalı nı gordun ya tokio hotel channel var para fazla geliyo tabi geçememelerinin sebebide bu para onlar emekleriyle gelmediler oraya şarkılarının hiçbiri onların deil yapımcılarının hayran olcaksanız şarkıları yapanlara olun (<3 tokio hotel prodüksiyon)bu kadar basit hadi kolay gelsin
Eski 06-03-2008   #119 (mesaj-linki)

Eski 14-03-2008   #120 (mesaj-linki)

yha sunalr arasındakı farklara bakın be insanda bi göz zevki olur bide özenmiş diosunuz ne kadar rezilsiniz bi bilseniz insan bu kadar olur yhanı o kadar cok fark var gelıp ozenmıs dıosunuz ve herkes bill bnm tom bnm aşkım fln dıyerek ozenıolar dikkat edin cinema bizarre mi th ye ozenen yoksa sizmisiniz... bill ve tom babaları sayesınde buraya kadar geldıyse baba parası yıyosalar lazım değiller!!!
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
tokio hotel channel, tokio hotel tom cinemax bizarre, tokıo hotel channel,
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 11:30Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10715795 saniyede (52.87% PHP - 47.13% MySQL) 7 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR