Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 21-04-2008   #131 (mesaj-linki)
Cvp: Cinema Bizarre (Cinema Bizarre Kimdir? - Cinema Bizarre Hakkında) Cvp: Cinema Bizarre (Cinema Bizarre Kimdir? - Cinema Bizarre Hakkında)
ya ben hem th ve cbcı olarak şunu söyliyim eğer buraya cb özenti bill'e özenio fln demek için girdiyseniz beklemeden geri dönün bence
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 28-04-2008   #132 (mesaj-linki)
Cvp: Cinema Bizarre (Cinema Bizarre Kimdir? - Cinema Bizarre Hakkında) Cvp: Cinema Bizarre (Cinema Bizarre Kimdir? - Cinema Bizarre Hakkında)
zuhahahahah erkek shın
Eski 14-05-2008   #133 (mesaj-linki)
şarkıları çok süper dinlemeye bi başlıınca bi daha bırakamıosun
ama forever or never ın klibinin sonu kötü olmuş iç güsel çıkmamışlar
özelliklede tim(shın)çok kötü çıkmış

yazılmış mı bilmiom bnde bi yerde cb nin asıl adını okumuştum
shin in tim
luminor un felix
kiro nun karsten
yuu nun dark(gibi bişidi tam hatırlamıom)
sitrayfinin sebastian
Eski 17-05-2008   #134 (mesaj-linki)
Alıntı:
tokio_hoteL_biLL adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Ayyh tamam canım bişi demedim böle kızmana gerek yok tırstım
canım benim bende hem th hem cb fanıyım gerçekten cinema bizarre visual kei'den etkilenmiş bir grup arkadaş doğru söylüyor tokio hotelciğimiz xD sadece bu farklı imaj olayını yeniden alevlendirdi
Eski 3 Hafta Önce   #135 (mesaj-linki)
aLLahM yha BaqIn qrUba Laf atMayıN

TaMam çIqarDıqlaRı İmaj da Biras ÖzEnMiŞ oLabiliRLeR

WeDe qRuß YeNi ÇıqTı demeyin..!!!
CB nİn çıqardığı stilin özentiliqle alaqası yoq th ye özenmiş diosunus ya ona içim yanıo ALAKASI YOK almaya da bu grubun stiline benzer bir sürü stil war + gruba yeni çıkmış th ye özenmiş diosunus grubun qruluş tarihi 2006 haziran 15 diqqatinisi büyük bir yoğunlukla çekerim amatör olarak şarkılar yazıorlardı kısa bir süreliğine grub bir ayrılık geçirdi solist ve bass gitar deişti wede daha çok çalışarak albümlerini çıkardılar wede şuan çok müthiş bir hızla ilerliyorlar.TH YE ÖZEN ME İHTİMALLERİ %100000000 De 1 TARZLAR BİLE DEİŞİq BİRİ POP ROCq BİRİ GOTHİc.. lütfen yorumlarda dikkatli olalım..BENDE BİR TH HAYRANIYIM.!
Slim Cream
Cevap Yeni Konu Aç
En fazla yapılan 15 arama
Bu Sayfa İçin Yapılan Aramalar
cinema bizarre grubundan shİn resmİ cinema bizarre sarkılarını dinle cinema bizarre şarkıları cinema bizarre şarkılarını dinle cineme bizarre ve tüm şarkılarını bedava dinleme kiro cinema bizarre kadın mı erkek mi
Konu Araçları

Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 05:29
Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.18031096 saniyede (47.72% PHP - 52.28% MySQL) 7 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR