Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 30-01-2008   #21 (mesaj-linki)
Cvp: Cinema Bizarre (Cinema Bizarre Kimdir? - Cinema Bizarre Hakkında) Cvp: Cinema Bizarre (Cinema Bizarre Kimdir? - Cinema Bizarre Hakkında)
abi yapmayın ya sacmalık yani cinema bizarre ile th nin alakası yok yani Cinema Bizarre tokio hotelden daha iyi bi konuma gelir eminim. yani tokio hotelde bütünlük yok yok biri gothic takılıo öbürü hip hopcu diger ikisine bise demiorm kafalarna göre takılıolar ben tokio hotel de dinliorum we inanın bunu dinledigmi söyledgm zaman "ayy o ezikleri mi dnliosun !" die tepkiler cok sık alıorm. cinema bizarre dediimde. counlukla "o ne ya xD" tepksi alıorm cb yi bilenler süper onlar yaa dio ama

cok uzattm. lafın kısası.. sacmalık ! cinema bizarre tokio hotel özentsi olsaymıs smdiye batmıslardı xD yepyeni bi grup olmalarına ragmn türkiye de onları sewen ksler cok.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 30-01-2008   #22 (mesaj-linki)
Re: Cinema Bizarre (Cinema Bizarre Kimdir? - Cinema Bizarre Hakkında) Re: Cinema Bizarre (Cinema Bizarre Kimdir? - Cinema Bizarre Hakkında)
yau kusura kalmayin yeniyimde ,,bu forumda kayb oldum =P
girmisken bide yaziyim baari biseyler,,
ne cinema bizzare ne de tokio hotel burda tutmuyo valla ,,kime sorarsaniz sorun bu ikisi hakkinda size tuaf tuaf bakarlar
ama tabiiki simdi kimseyi sinir etmek istemem burda siz devam yazisin bende baska yerleri ke$fediyim burda ,,hehe
hayydin byeee
Eski 01-02-2008   #23 (mesaj-linki)
Cvp: Cinema Bizarre (Cinema Bizarre Kimdir? - Cinema Bizarre Hakkında) Cvp: Cinema Bizarre (Cinema Bizarre Kimdir? - Cinema Bizarre Hakkında)
aslında ewt pek alakası yok tarzlarının bnde bi th hayranıyım ve th ye gay bunlar diipte cb ye denmezse burda gerçektn büyük bi saçmalık olur.youtubede bi videosunu izledim bi tenesi aynanın karşısına geçmiş kıvırtıyodu
Eski 01-02-2008   #24 (mesaj-linki)
hehe senin gocunduun şeyde gay meselesimi hani th ye diosunuz cb yede ben diim olayı ok billde sahnede kıvırtıo meselaaa
Eski 01-02-2008   #25 (mesaj-linki)
Alıntı:
Cinema Bizarre 4ewa adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
abi yapmayın ya sacmalık yani cinema bizarre ile th nin alakası yok yani Cinema Bizarre tokio hotelden daha iyi bi konuma gelir eminim. yani tokio hotelde bütünlük yok yok biri gothic takılıo öbürü hip hopcu diger ikisine bise demiorm kafalarna göre takılıolar ben tokio hotel de dinliorum we inanın bunu dinledigmi söyledgm zaman "ayy o ezikleri mi dnliosun !" die tepkiler cok sık alıorm. cinema bizarre dediimde. counlukla "o ne ya xD" tepksi alıorm cb yi bilenler süper onlar yaa dio ama

cok uzattm. lafın kısası.. sacmalık ! cinema bizarre tokio hotel özentsi olsaymıs smdiye batmıslardı xD yepyeni bi grup olmalarına ragmn türkiye de onları sewen ksler cok.

cinema bizarre bu zamana kadar gelmediyse tokıonun konumuna inanki bundan sonrada gelmez.ewet haklısın cınema bızarre ve tokıo hotel arasında o kadar çok buyuk fark varkı cınema bızarre bı turlu bu farkı dolduramadı.tokıo hotel farklı illa bı grupta butunluk olcak dıe bıseey yok ısteyen ıstedığı tarzı takılır.onemlı olan tutuldular mı tutulmadılar mı?bunun cevabınıda aldıkları oduller verıo zaten.ve ayrıca cınema bızarre hayatta tokıo hotele ozenemez ozenmeye çalışırlarsa kendılerını rezıl ederler.şarkılara gelince cinema bizarrenın sarkıları çok güzel.ama kimseden de ben cinema bizarre dinliyorum şu şu sarkısına bitiyorum diyeni duymadım.nedense herkes tokıo hotel dinlio.

kısacası burda eger cinema bizarre mi daha iyi tokio hotel mi daha iyi dersek kesinlikle TOKİO HOTEL eger arastırırsanız sizde görüceksiniz....

Alıntı:
satoshi sd adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
hehe senin gocunduun şeyde gay meselesimi hani th ye diosunuz cb yede ben diim olayı ok billde sahnede kıvırtıo meselaaa
kıvırmakla gay mı olunuo bill ordakılerı costurup memnun etmeye çalışıo eger sız bılle gay dıosanız lutfen su vıdeoyu ısleyınde kım gay gorun yaptıkları hareketler yanı at gozluklerıyle deılde bıraz kendı gozlerınızle bakın o zaman kım gay gorursunuz....

YouTube - Cinema Bizarre Review/Rückblick 2007
HodobaX
Cevap Yeni Konu Aç
En fazla yapılan 15 arama
Bu Sayfa İçin Yapılan Aramalar
bill gay mi cinema bizarre gay cinema bizarre gay mi cinema bizarre gay mi??? cinema bizarre gay mı cinema bizarre ile cinema bizzare tokio hotel mi cinema bizarre mi tokio hotel şarkıcıları kimdir
Konu Araçları

Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 10:03
Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.08840704 saniyede (62.40% PHP - 37.60% MySQL) 7 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR