Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik > Yabancı Rock
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 02-02-2008   #36 (mesaj-linki)
Cvp: Cinema Bizarre (Cinema Bizarre Kimdir? - Cinema Bizarre Hakkında) Cvp: Cinema Bizarre (Cinema Bizarre Kimdir? - Cinema Bizarre Hakkında)

tamam anladım da sen anlamadın demın bırı yazmıs bıll çok çırkın dıye ben onun ıcın soyledım.
ben sadece burda Th'nin CB'dan daa ii olduğunu bunuda aldıkları odullerın gosterıdıını soyluyorum bı kaç kısıde bunu ınkar edio
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 02-02-2008   #37 (mesaj-linki)
Cvp: Cinema Bizarre (Cinema Bizarre Kimdir? - Cinema Bizarre Hakkında) Cvp: Cinema Bizarre (Cinema Bizarre Kimdir? - Cinema Bizarre Hakkında)

inkar etmek deil o sadece CB nin TH yi geciceni savunuolar okadar th nin ödüllerini kim inkar etmişki
Eski 02-02-2008   #38 (mesaj-linki)

basarısızlar,bır albumlerı tuttu falan diolar CB'nda gececegıne su anlık ben ınanmıyorum cunku herkes tokıo hotel'ın taklıtı olduğunu sanıp dusman oldular bence oyle bısey yok ama genellıkle tokıo hotel fanları boyle dusunuo bu yuzden yani
Eski 02-02-2008   #39 (mesaj-linki)

işte CB fanlarının kızdıı noktada bu aslında bu düsmanlık olmasa bu iki grup fanlarıda kendi gruplarla ilgilense ve laf atmasa herşey daha ii olcak ama sanki kör olmuş gibiler nedendir bilmiorum bu özentilik lafı CB cıktıından beri var ama onlar visual keiden etkilenmiş ve tarzlarını onlara benzetmey calışmış bi grup özenmiş olsalar bile bu visual keiedir bence
Eski 02-02-2008   #40 (mesaj-linki)

ewet haklısın aslında ne tokıo hotel ozentı nede cınema bızarre ıkısıde bırbırlerıne ozenmıo bu saçma dusunceyı fanlar çıkarıo hepsinin tarzı farklı saç tıplerı sarkıları bıle farklı neresı ozentı oluo anlamadım.cinema bizarre kotu bı grup deıl ama daha adını duyuramamıs bı grup (bence)
Cevap Yeni Konu Aç
Konu Araçları

Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 04:51Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.87647891 saniyede (96.37% PHP - 3.63% MySQL) 7 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR