| | #41 (mesaj-linki) |
Cvp: Cinema Bizarre (Cinema Bizarre Kimdir? - Cinema Bizarre Hakkında)
işte bütün fanlar böle düşünse olay kapanıcak ama anlatamıosun bide sacma sapan davranıolar çok komik bikeresinde şey demişti birisi bi arkadaşımıza işte se ya th ya cb cok kommikti yaa insanlar insanlara üzik konusunda kısıtlama getiriooo XD XD bana görede CB kendini ilk cıkardıı albümle cok ii tanıttı bence ^^
| |
|
| | #42 (mesaj-linki) |
bılmıyorum ama ben CB'n kendını en tanıttığı sarkısı love songs sahssen ben onları bu sarkıyla tanıdım.th'de kendını çok ii tanıttı scream albumuyle
| |
|
| | #43 (mesaj-linki) |
evet bende monsoonla tanımıştım TH yi ^^
| |
|
| | #44 (mesaj-linki) |
ewt | |
|
| | #45 (mesaj-linki) |
aman ne yi sewerseniz sewin ok .kavga oluyosonra zate ben iki grubuda sewmiom ama CINEMA BIZARRE daha çekici geldi.zate ben mcrciyim
| |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||