| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: maNga (maNga Kimdir? - maNga Hakkında)Manga ![]() | |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Manga (Manga Kimdir? - Manga Hakkında)![]() ![]() ![]() Son Düzenleyen KisukE UraharA; 30-08-2008 @ 21:07. Sebep: Sayfa Düzeni | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Manga (Manga Kimdir? - Manga Hakkında)![]() | |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Manga (Manga Kimdir? - Manga Hakkında)![]() | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Manga (Manga Kimdir? - Manga Hakkında) | |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Manga (Manga Kimdir? - Manga Hakkında) Çok geç oluyo ama... Türkiye'nin son bir kaç yılda çıkan en iyi rock gruplarından biri Manga. Gerek müzikleri,gerek sözleri gerekse performanslarıyla beğenilmeyecek bir grup değil. Hatta dünya standartlarında bir grup Manga... Yalan en sevdiğim parçaları sözleri falan harika ama yinede albümdeki bütün parçalar süper ![]() Bu arada eğer canlı olarak izlemediyseniz bence en kısa zamanda izleyin derim çünkü adamlar bi harika | |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Manga (Manga Kimdir? - Manga Hakkında)![]() ![]() | |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Manga (Manga Kimdir? - Manga Hakkında)
Yeni albümleri tek kelimeyle süper olmuş Son klip Dünya'nın Sonuna Doğmuşum da öyle. Seviyorum bu adamları ya | |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
bn çok sewiom manga yı yaa bayılıom hastasıım
| |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
Ben anlamadım tamam manga guzel muzık yapıyor ama turkıyenın enıyı rock sıfatına neden sokuyorsunuz anlamadım rockta rep turevlerı varmı kıe,ve manga bıraz da lınkın park esıntılerı ıcındeymıs gıbı gelıyor bana bu benım fıkrım ama rock yapıyormu dersenız ondan suphelıyım sebnem ferah ne zaman konserde black dans yapmaya baslıyacak ben o zaman manganın tam anlamı ıle rock yaptıgına ınanacam...
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Manga (Manga Kimdir? - Manga Hakkında) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Manga - Yalan | Naesse | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 17-03-2008 19:07 |
| Manga - Raptiye Rap Rap | Naesse | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 17-03-2008 19:06 |
| Manga - Libido | Naesse | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 17-03-2008 19:05 |
| Manga - İz Bırakanlar | Naesse | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 17-03-2008 19:01 |
| Manga - İtildik | Naesse | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 17-03-2008 19:00 |