| | #1 (mesaj-linki) | |
| Beyaz Önlük (Beyaz Önlük Kimdir? - Beyaz Önlük Hakkında) Son Defa Uzakları özluyor gözlerim bu günlerde Kaçıp gitmek zamanı geldi ne olur beni anla Ve sakın bir şey sorma sadece Gel son defa sarıl bana Dönemem belki bir daha gidiyorum buralardan Gidiyorum uzaklara Sığınacak bir liman olmadı uzaklarda Söyleyecek tek bir sözüm yok ne olur beni anla ve sakın bir şey sorma sadece Gel son defa sarıl bana Dönemem belki bir daha gidiyorum buralardan Gidiyorum uzaklara ![]() Grup üyeleri Aşkın KAPLAN, İlhami YAVA ve Göktuğ GÖKTAŞ Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'n de öğrenim gördükleri dönemde tanıştılar. Bireysel sürdürdükleri çalışmalarını 1987 yılında kurdukları "Grup Çizgi"de bir araya topladılar. Konserleri ve bar çalışmaları olan grubun, üniversitede kurdukları "Müzik Kulübü" genç müzisyenlerin yetişmesinde etkili oldu. Mecburi hizmet ve askerlik nedeni ile grup çalışmasına ara veren üyeler, çalışmalarına bireysel olarak devam ettiler. 1996 yılında tekrar bir araya gelen grup üyeleri ürettikleri besteleri kitlelere ulaştırmak adına "Beyaz Önlük" ü kurdular... | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Beyaz Önlük (Beyaz Önlük Kimdir? - Beyaz Önlük Hakkında) Grup üyeleri Aşkın KAPLAN, İlhami YAVA ve Göktuğ GÖKTAŞ Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'n de öğrenim gördükleri dönemde tanıştılar. Bireysel sürdürdükleri çalışmalarını 1987 yılında kurdukları "Grup Çizgi"de bir araya topladılar. Konserleri ve bar çalışmaları olan grubun, üniversitede kurdukları "Müzik Kulübü" genç müzisyenlerin yetişmesinde etkili oldu. Mecburi hizmet ve askerlik nedeni ile grup çalışmasına ara veren üyeler, çalışmalarına bireysel olarak devam ettiler. 1996 yılında tekrar bir araya gelen grup üyeleri ürettikleri besteleri kitlelere ulaştırmak adına "Beyaz Önlük" ü kurdular... | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Beyaz Önlük (Beyaz Önlük Kimdir? - Beyaz Önlük Hakkında) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Beyaz Kelebekler (Beyaz Kelebekler Kimdir? - Beyaz Kelebekler Hakkında) | TiglonBoYs | Müzik tr | 0 | 25-07-2008 14:20 |
| Beyaz Önlük - Erkek Saçlı Kız | blueeyez | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 11-04-2008 03:05 |
| Beyaz Önlük - Son Defa | blueeyez | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 11-04-2008 02:58 |
| Vahap Beyaz (Vahap Beyaz Kimdir? - Vahap Beyaz Hakkında) | careless_WhispeR | Spor tr | 1 | 26-09-2007 16:22 |
| Beyaz Mayın (Beyaz Mayın Kimdir? - Beyaz Mayın Hakkında) | Kral_Aslan | Müzik tr | 0 | 24-12-2006 20:12 |