Beyaz Önlük (Beyaz Önlük Kimdir? - Beyaz Önlük Hakkında) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik > Türkçe Rock
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 06-11-2006   #1 (mesaj-linki)
GusinapsE - avatarı
Beyaz Önlük (Beyaz Önlük Kimdir? - Beyaz Önlük Hakkında)

Son Defa
Uzakları özluyor gözlerim bu günlerde
Kaçıp gitmek zamanı geldi ne olur beni anla
Ve sakın bir şey sorma sadece

Gel son defa sarıl bana
Dönemem belki bir daha gidiyorum buralardan
Gidiyorum uzaklara

Sığınacak bir liman olmadı uzaklarda
Söyleyecek tek bir sözüm yok ne olur beni anla
ve sakın bir şey sorma sadece

Gel son defa sarıl bana
Dönemem belki bir daha gidiyorum buralardan
Gidiyorum uzaklara

Grup üyeleri Aşkın KAPLAN, İlhami YAVA ve Göktuğ GÖKTAŞ Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'n de öğrenim gördükleri dönemde tanıştılar.

Bireysel sürdürdükleri çalışmalarını 1987 yılında kurdukları "Grup Çizgi"de bir araya topladılar. Konserleri ve bar çalışmaları olan grubun, üniversitede kurdukları "Müzik Kulübü" genç müzisyenlerin yetişmesinde etkili oldu.

Mecburi hizmet ve askerlik nedeni ile grup çalışmasına ara veren üyeler, çalışmalarına bireysel olarak devam ettiler. 1996 yılında tekrar bir araya gelen grup üyeleri ürettikleri besteleri kitlelere ulaştırmak adına "Beyaz Önlük" ü kurdular...
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 18-02-2009   #2 (mesaj-linki)
Naesse - avatarı
Beyaz Önlük (Beyaz Önlük Kimdir? - Beyaz Önlük Hakkında)

Grup üyeleri Aşkın KAPLAN, İlhami YAVA ve Göktuğ GÖKTAŞ Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'n de öğrenim gördükleri dönemde tanıştılar.

Bireysel sürdürdükleri çalışmalarını 1987 yılında kurdukları "Grup Çizgi"de bir araya topladılar. Konserleri ve bar çalışmaları olan grubun, üniversitede kurdukları "Müzik Kulübü" genç müzisyenlerin yetişmesinde etkili oldu.

Mecburi hizmet ve askerlik nedeni ile grup çalışmasına ara veren üyeler, çalışmalarına bireysel olarak devam ettiler. 1996 yılında tekrar bir araya gelen grup üyeleri ürettikleri besteleri kitlelere ulaştırmak adına "Beyaz Önlük" ü kurdular...
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Beyaz Önlük (Beyaz Önlük Kimdir? - Beyaz Önlük Hakkında) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Beyaz Kelebekler (Beyaz Kelebekler Kimdir? - Beyaz Kelebekler Hakkında) TiglonBoYs Müzik tr 0 25-07-2008 14:20
Beyaz Önlük - Erkek Saçlı Kız blueeyez Türkçe Şarkı Sözleri 0 11-04-2008 03:05
Beyaz Önlük - Son Defa blueeyez Türkçe Şarkı Sözleri 0 11-04-2008 02:58
Vahap Beyaz (Vahap Beyaz Kimdir? - Vahap Beyaz Hakkında) careless_WhispeR Spor tr 1 26-09-2007 16:22
Beyaz Mayın (Beyaz Mayın Kimdir? - Beyaz Mayın Hakkında) Kral_Aslan Müzik tr 0 24-12-2006 20:12