| | #51 (mesaj-linki) |
Cvp: Şebnem Ferah (Şebnem Ferah Kimdir? - Şebnem Ferah Hakkında) ![]() ŞEBNEM FERAH Artık Kısa Cümleler Kuruyorum Sizi bilmem ama ben karar verdim su gibi duru olup hep akmaya Başka sular tanıyıp çoğalmaya dalgalanmaya taşmaya Son günlerde çok düşünür oldum Zor zamanları çabuk atlatır oldum Yalnız mıyım insanlar içinde arkadaşlarım aşklarım içinde Yara aldım bundan iki yıl önce Hiç susmadım şarkı söyledim günlerce Artık kısa cümleler kuruyorum Sevdiklerim sevmediklerim yanımda Kabullendim her şeyi olduğu gibi yola çıktım yarınlara Son günlerde çok düşünür oldum Zor zamanları çabuk atlatır oldum Bakıyorum aynaya her gece içim rahat biraz yorgunum sadece Hayatıma giren herkese yaşanmış her şeye Teşekkürler büyüyorum sizinle | |
|
| | #52 (mesaj-linki) |
Cvp: Şebnem Ferah (Şebnem Ferah Kimdir? - Şebnem Ferah Hakkında) diyecek laf bulamıyorumm.. süperr birii... 10 mart istanbul konserindeydimm muhteşemdii | |
|
| | #53 (mesaj-linki) |
Rock müziğin başarılı kadın vokallerinden Şebnem Ferah evinize konsere geliyor... İstanbul Symphonic Project'le 10 Mart 2007'de İstanbul'da verdiği konserin kayıtları; Pasaj Müzik etiketiyle.. DVD ve CD seçenekleriyle 7 Eylül Cuma müzik marketlerde... Sanatçının bugüne kadar yayınladığı 5 stüdyo albümünden seçilen 22 şarkının senfonik düzenlemelerinden oluşan 2 CD'lik albümde; Bu Aşk Fazla Sana, Sigara, MayınTarlası, Deli Kızım Uyan, Yağmurlar gibi klasikleşen Şebnem Ferah şarkıları yer alıyor. Orhan Şallıel yönetimindeki 50 kişilik senfoni orkestrasının yanında, Şebnem Ferah'a, klavye ve geri vokalde Ozan Tügen, gitarda Metin Türkcan, bas gitarda Buket Doran, davulda Aykan İlkan, geri vokalde ise Ceren Tügen eşlik ediyor. Prodüktörlüğünü Tarkan Gözübüyük'ün yaptığı albümün edit ve miks işlemleri Murat Bulut tarafından gerçekleştirildi. Pasaj Müzik ve Dream Tv işbirliğiyle, Hakan Utangaç yönetmenliğinde, 2 ayrı reji kurularak, 21 kamera işbirliği ile 46 kişilik bir ekip tarafından çekilen konserin DVD'sinin post-prodüksiyonu 3 ay sürdü. Türkiye'nin en önemli performans sanatçılarından biri olan Şebnem Ferah'ın, gerek sahne tasarımı, gerekse senfoni orkestrasının eşliği ile diğer performanslarından ayrılan ve sadece İstanbul seyircisinin izleme olanağı bulduğu "10 Mart 2007 İstanbul Konseri"; bu albümle tüm sevenlerine ulaşıyor. 10 Mart 2007 İstanbul Konseri; Şebnem Ferah'ın bugüne kadarki üretimlerinin ve müzikseverlerle paylaştıklarının küçük bir özeti... Tracklist: 1. Intro 2. Okyanus 3. Can Kırıkları 4. Çakıl Taşları 5. Delgeç 6. Ay 7. Ben Şarkımı Söylerken 8. Babam, Oğlum 9. Mayın Tarlası 10. İyi - Kötü (Dans Pisti) 11. Sigara 12. Dünya 13. Bugün 14. Sil Baştan 15. Oyunun Sonu 16. Yağmurlar 17. Deli Kızım Uyan 18. Yeniden Doğup Gelsem 19. Ben Bir Mülteciyim 20. Fırtına 21. Hoşçakal 22. Vazgeçtim Dünyadan 23. Bu Aşk Fazla Sana | |
|
| | #54 (mesaj-linki) |
Cvp: Şebnem Ferah (Şebnem Ferah Kimdir? - Şebnem Ferah Hakkında) ![]() öyle şeyler söyleyebilmek isterdim ki anlatabilmek her kelimesi seni çeksin saklasın bir yerlerde; derin öyle şeyler gösterebilmek isterdim ki resmedebilmek rüzgar olmak isterdim ki eseyim etrafında; serin bu bir rüya bu bir dua ne dersen de, öyle olsun rüzgara karşı uçmaya çalıştım gözlerim kapalı seni aradım, seni aradım körebe oynar gibi el yordamıyla, sezgiyle çocukken sahip olduğum kırmızı rugan ayakkabılar onlar da senin gibi çok tatlıydılar ama; canımı yakardılar acıtırdılar öyle bir ilaç bulabilmek isterdim ki kurtulabilmek aşka dair bıraktığın korkulardan ama yaram çok derin bıçakla keser gibi kesip atabilmek bütün her şeyi kesebiliyorsan ruhumu, dene; duygularımı, yüreğimi; beni bu bir rüya bu bir dua ne dersen de, öyle olsun rüzgara karşı uçmaya çalıştım gözlerim kapalı seni aradım, seni aradım körebe oynar gibi el yordamıyla, sezgiyle çocukken sahip olduğum kırmızı rugan ayakkabılar onlar da senin gibi çok tatlıydılar ama; canımı yakardılar acıtırdılar | |
|
| | #55 (mesaj-linki) |
Cvp: Şebnem Ferah (Şebnem Ferah Kimdir? - Şebnem Ferah Hakkında) ![]() Döne döne durmadan Sen de bir garip oldun Sarhoş musun dünya şişede şarap gibi Yorgun bir kadın gibi Yalnız mısın dünya Sesimi bir duy diye beklemek zor geliyor Yüzüme bir gül diye düşünmek zor geliyor Gerçek misin, yalan mısın Masal mısın dünya Barışır mısın benimle Gerçek misin, yalanmısın dünya Döne döne durmadan Sen de bir garip oldun Sarhoş musun dünya Sesimi bir duy diye beklemek zor geliyor Yüzüme bir gül diye düşünmek zor geliyor Gerçek misin, yalan mısın Masal mısın dünya Barışır mısın benimle Gerçek misin, yalanmısın dünya Bazen içime bıçak gibi saplanıp yara olduysan da Günler boyu kanayıp acıttıysan da Daha çocukken bile duvar gibi sert olduysan da Sana hiç küsmedim, hiç küsmedim dünya | |
|
![]() |
Şebnem Ferah (Şebnem Ferah Kimdir? - Şebnem Ferah Hakkında) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Şebnem Ferah - Dünya | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 24-02-2008 23:47 |
| Şebnem Ferah - Delgeç | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 24-02-2008 23:46 |
| Şebnem Ferah - Ay | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 24-02-2008 23:28 |
| Şebnem Ferah - Aşk | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 24-02-2008 23:27 |
| Şebnem Ferah - Anlasana | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 24-02-2008 23:25 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||