| | #21 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şebnem Ferah | |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şebnem FerahŞEBNEM FERAH-BEN ŞARKIMI SÖYLERKEN İçimde bir ateş yanıyor Benenim dar gelir oldu Ateşime ister körüklerle gel, ister suyla İstediğin kadar konuş benimle İstediğin kadar yalan söyle Beni ben yapan içimdeki sesleri susturamazsın İçine girdiğin küçük kaykan deliği Yeni ve büyük bir dünya mı sandın ? İstersen bir aynayla yardım edeyim ama umursamazsın Merak etmeden duramıyorum Geceleri nasıl uyuyorsun Beni boşver kendine cevap ver Lütfen bu kez dürüst olur musun ? Ben şarkımı söylerken istersen sesi açarsın İstersen kısıp, bunu da yok sayarsın Kim bilir belki gülümser belki ağlarsın Yüreğimdeki sesleri susturamazsın !... Bir yanım seni hala düşünüyor Bir yanım sana, fena kızgın Yalnızsen ve ben biliyoruz olanları, unutturamazsın Sakın nefret ettiğimi düşünme Bende böyle duygular barındıramazsın Geçmiş hiç yaşanmamış gibi davransan da, baştan yazamazsın | |
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şebnem FerahŞEBNEM FERAH_MÜLTECİ | |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şebnem Ferah Yorgun Yorgun geldim bu dünyaya kimse bilmez sonsuzluk benim olsa Fayda etmez öyle bir derde düştüm ki hiç sorma Katlanmak zor gücün yoksa Çaresizlik gözlerinde can verirken Ellerimde sustun artık sen Söylerim ben senin yerine İşte ben böyle öldüm gittim kendimi gömdüm Sonra toprağa sordum dünya böyle değildi Toprak dedi sen kördün | |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şebnem FerahSon Düzenleyen king nothing; 22-02-2009 @ 23:51. | |
|
| | #26 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şebnem FerahSon Düzenleyen Naesse; 29-08-2008 @ 17:25. | |
|
| | #27 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şebnem Ferah
buraya şebnem ferah hakkında yazı yazıp resim ekleyen herkese sonsuz teşekkürler ben bir şebnem ferah hayranı olarak hepinizin önünde saygıyla eğiliyorum emeğinize sağlık | |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şebnem Ferah | |
|
| | #29 (mesaj-linki) | |
| Şebnem Ferah : Gözyaşlarımızın Tadı Aynı sözleri gördüğüm rüyanın etkisinden olsa gerek garip bir hisle uyandım bu sabah ya bugün o günse, hayatın son günüyse içimi korku sardı bu sabah sevdiğim şeyleri düşündüm sevdiğim insanları gördüğüm ve görmediğim yerleri son kez uyandıysam ve yapamadığım şeyler varsa içimi korku sardı bu sabah ya çok yalnızsam ya da bomboşsam zaten bıkmışsam zamanı harcamışsam sen, ben, o herkes aynı hikayede başı ve sonu aynı gerisi farklı bir yerden tutunduysak hayata boşa geçirmemeli, bırakmamalı derdimiz, yaramız acılarımız farklı olabilir gözyaşlarımızın tadı aynı değişik, çok başka gibi gözüken yaşamlar varsa da pişmanlık herkes için acı olmalı ya çok cahilsem hiç sevmemişsem cesur olmamışsam zamanı harcamışsam sen, ben, o herkes aynı hikayede başı ve sonu aynı gerisi farklı bir yerden tutunduysak hayata boşa geçirmemeli, bırakmamalı ![]() Son Düzenleyen GusinapsE; 15-07-2006 @ 05:23. | |
|
| | #30 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şebnem Ferah Şebnem Ferah - Mayın Tarlası Mayın tarlasında dolaşıp durmuşum aşk sanıp da Herkes arkamdan bağırmış kimseyi duymamışım Savaş filmlerinde olurya yaralı yaralı devam etmişim Sonuna kadar aşk ya yanımdasın sanmışım Mayın tarlasında yürüyüp durmuşum aşk sanıp da Tel örgülerde durmamış bir delikten geçmişim Herşey bana dur demiş kulağım darbe almış duymamışım Sonuna kadar aşk ya sadece inanmışım Koşmuş düşmüşüm kalkmışım Sevişmek sevmekten gelir inanmışım Elimden tuttuğunda öyle bir güvenmişim ki Bize birşey olmaz sanmışım Hep sanmışım Mayın tarlasında bir adam sevmişim aşk sanıp da S oyunup korkusuzca çırılçıplak kalmışım Aşk filmlerinde olur ya işte öyle sevmişim sonunda Bedenim sağlam bulunmuş; yüreğim paramparça Şebnem Ferah - Günaydın Sevgilim Günaydın sevgilim... Keşke hayat hergün böyle Senle dolu aşkınla dolu olsa Keşke hayat hergün böyle Senle başlasa sürpriz dolu olsa Hep böyle cömert kibar davransa Bizi üzmeden başbaşa bıraksa Günaydın sevgilim Ne güzel bir gün değil mi Kahvaltıdan önce Biraz daha sevişelim mi Günaydın sevgilim Ne güzel bir gün değil mi Herşeyi bir yana bırakıp Bütün gün film izleyelim mi Keşke güneş hergün böyle Sımsıcak pırıl pırıl olsa Keşke herkes hergün böyle Kıpır kıpır hayat dolu olsa Herşey yolunda gitse durmasa Üzüntüler upuzun bir tatile çıksa Günaydın sevgilim Ne güzel birgün değil mi Kahvaltıdan önce Biraz daha sevişelim mi Günaydın sevgilim Ne güzel birgün değil mi Herşeyi bir yana bırakıp Bütün gün film izleyelim mi Günaydın sevgilim... | |
|
![]() |
| Etiketler |
| ferah, hakkında, kimdir, Şebnem |
Şebnem Ferah (Şebnem Ferah Kimdir? - Şebnem Ferah Hakkında) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Şebnem Ferah - Dünya | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 25-02-2008 00:47 |
| Şebnem Ferah - Delgeç | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 25-02-2008 00:46 |
| Şebnem Ferah - Ay | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 25-02-2008 00:28 |
| Şebnem Ferah - Aşk | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 25-02-2008 00:27 |
| Şebnem Ferah - Anlasana | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 25-02-2008 00:25 |