Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik > Türkçe Rock
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 22-04-2006   #21 (mesaj-linki)
Cvp: Şebnem Ferah

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 25-04-2006   #22 (mesaj-linki)

ŞEBNEM FERAH-BEN ŞARKIMI SÖYLERKEN
İçimde bir ateş yanıyor
Benenim dar gelir oldu
Ateşime ister körüklerle gel, ister suyla
İstediğin kadar konuş benimle
İstediğin kadar yalan söyle
Beni ben yapan içimdeki sesleri susturamazsın
İçine girdiğin küçük kaykan deliği
Yeni ve büyük bir dünya mı sandın ?
İstersen bir aynayla yardım edeyim ama umursamazsın

Merak etmeden duramıyorum
Geceleri nasıl uyuyorsun
Beni boşver kendine cevap ver
Lütfen bu kez dürüst olur musun ?

Ben şarkımı söylerken istersen sesi açarsın
İstersen kısıp, bunu da yok sayarsın
Kim bilir belki gülümser belki ağlarsın
Yüreğimdeki sesleri susturamazsın !...

Bir yanım seni hala düşünüyor
Bir yanım sana, fena kızgın
Yalnızsen ve ben biliyoruz olanları, unutturamazsın
Sakın nefret ettiğimi düşünme
Bende böyle duygular barındıramazsın
Geçmiş hiç yaşanmamış gibi davransan da, baştan yazamazsın
Eski 27-04-2006   #23 (mesaj-linki)
JeLiBoN

ŞEBNEM FERAH_MÜLTECİ
ben bir mülteciyim kendi yüregimden baska siginacak yerim yok yurdum yok ben bir mülteciyim yüregime sigindim burda savas ciksa bile ölen yok tüm hayallerin sonsuzluga ve sona erebildigi bir yerdeyim tüm niyetlerin bedenleri varmiscasina görülebildigi bir yerdeyim ben bir mülteciyim yüregimde yasiyorum esir degil kul hic degil kendimde yasiyorum ben bir mülteciyim burda aslinda sinir yok kazanmak kaybetmek yok bu gücten daha büyük güc yok artik eminim her sey icimde filizlenip istersem büyüyor bakmazsam cürüyor asil topugum askti baska yüreklerde mutlu olmadim yasayamadim oysa icimde ne ok var ne de atan ne yön ne arka ön ister yasa ister sön ben bir mülteciyim yüregimde yasiyorum esir degil kul hic degil kendimde yasiyorum ben bir mülteciyim burda aslinda sinir yok kazanmak kaybetmek yok bu gücten daha büyük güc yok ben bir mülteciyim kendi yüregimden baska siginacak yerim yok yurdum yok tüm kitaplarin arasinda kurutulup saklanan anilarla dolu bir yerdeyim tüm sözcüklerin cümlelerden kurtulmus gibi incitmeden özgür kalabildigi yerdeyim ben bir mülteciyim yüregimde yasiyorum esir degil kul hic degil kendimde yasiyorum ben bir mülteciyim burda aslinda sinir yok kazanmak kaybetmek yok bu gücten daha büyük güc yok
Eski 03-05-2006   #24 (mesaj-linki)

Yorgun
Yorgun geldim bu dünyaya kimse bilmez sonsuzluk benim olsa
Fayda etmez öyle bir derde düştüm ki hiç sorma
Katlanmak zor gücün yoksa
Çaresizlik gözlerinde can verirken
Ellerimde sustun artık sen
Söylerim ben senin yerine
İşte ben böyle öldüm gittim kendimi gömdüm
Sonra toprağa sordum dünya böyle değildi
Toprak dedi sen kördün
Eski 05-05-2006   #25 (mesaj-linki)

23.12.2005 Ankara Konseri

nymphKullanıcının Profilini Gösternymph kullanıcısına özel mesaj göndernymph Kullanıcısının Web Sitesinymph tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bulnymph kullanıcısını arkadaş listeme ekle

Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
belki gülümser belki ağlarsın, ben şarkımı söylerim, beni boşver kendine cevap ver, istediğin kadar konuş benimle, istersen büyüyor bakmazsan çürüyor, kim bilir belki gülümser, kim bilir belki sesi acarsın sebnem ferah, yüreğimdeki sesleri susturamazsın, şebnem ferah kimdir ben sarkimi söylerken, şebnem ferah sil baştan korkusu,
Şebnem Ferah (Şebnem Ferah Kimdir? - Şebnem Ferah Hakkında) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Şebnem Ferah - Dünya MaRCeLLCaT Türkçe Şarkı Sözleri 0 24-02-2008 23:47
Şebnem Ferah - Delgeç MaRCeLLCaT Türkçe Şarkı Sözleri 0 24-02-2008 23:46
Şebnem Ferah - Ay MaRCeLLCaT Türkçe Şarkı Sözleri 0 24-02-2008 23:28
Şebnem Ferah - Aşk MaRCeLLCaT Türkçe Şarkı Sözleri 0 24-02-2008 23:27
Şebnem Ferah - Anlasana MaRCeLLCaT Türkçe Şarkı Sözleri 0 24-02-2008 23:25
Saat Dilimi: GMT +2 - Saat: 04:51Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10535192 saniyede (63.29% PHP - 36.71% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz