| | #51 (mesaj-linki) |
Cvp: Barış Manço Anısına ![]() | |
|
| | #52 (mesaj-linki) |
Cvp: Barış Manço Anısına (Barış Manço Hakkında - Barış Manço Kimdir?) | |
|
| | #53 (mesaj-linki) |
Cvp: Barış Manço (Barış Manço Kimdir? - Barış Manço Hakkında) ![]() ![]() ![]() Son Düzenleyen Naesse; 29-08-2008 @ 12:05. | |
|
| | #54 (mesaj-linki) |
Cvp: Barış Manço (Barış Manço Kimdir? - Barış Manço Hakkında) Onu kaybettiğimiz günü dün gibi hatırlıyorum ![]() Ölmemesi gereken insanlardan biriydi... Öldüğünede yıllar geçsede hala inanamıyorum... Bütün şarkıları o kadar güzel ki hiçbirini diğerinden ayırt edemem, üstün göremem... Gerek kişiliği gerekse müzik adına yaptığı şeylerle tam sanatçıydı. Bir Barış Manço daha kesinlikle gelemez dünyaya, varolamaz... Çocuklara, büyüklere o kadar çok şey öğretti, sevdirdi ki onu sevmeyen bir insan yoktur heralde yeryüzünde. Şarkılarında bambaşka şeyler anlatıyor, harika parçalar... Umarım yeni nesilde böyle büyük bir sanatçıyı unutmaz ve her daim dinler çünkü ben Barış MAnço şarkılarıyla büyüdüm aynı şekilde ailemde... | |
|
| | #55 (mesaj-linki) |
Cvp: Barış Manço (Barış Manço Kimdir? - Barış Manço Hakkında) ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| baris manco, baris manco ne zaman oldu, bariş manço kimdir, barıs manco kımdır, barış, barış manço, barış manço ne zaman doğdu, barış manço ne zaman öldü, barış manço çocukluk resimleri, barış özbek kimdir, |
Barış Manço (Barış Manço Kimdir? - Barış Manço Hakkında) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Oya Başar (Oya Başar Kimdir? - Oya Başar Hakkında) | thedoctor_611 | Sinema tr | 1 | 30-07-2008 10:37 |
| Eşref Kolçak (Eşref Kolçak Kimdir? - Eşref Kolçak Hakkında) | thedoctor_611 | Sinema tr | 1 | 30-07-2008 10:26 |
| Ümmü Hânî (Ümmü Hânî Kimdir? - Ümmü Hânî Hakkında) | asla_asla_deme | Müslümanlık/İslamiyet | 2 | 04-11-2007 19:47 |
| Can Yücel (Can Yücel Kimdir? - Can Yücel Hakkında) | NoRanynn | Edebiyat tr | 6 | 23-08-2007 22:53 |
| P.O.D (P.O.D Kimdir? - P.O.D Hakkında) | Misafir | Yabancı Rock | 0 | 18-06-2007 01:11 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||