| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Türkiye'nin En İyi Takımı Hangisi ve Hangi Futbolcuyu Daha Çok Beğeniyorsunuz? En iyi takım Galatasaray Hakan Şükür'den sonra en beğendiğim oyuncu Gökhan Ünal | |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Türkiye'nin En İyi Takımı Hangisi ve Hangi Futbolcuyu Daha Çok Beğeniyorsunuz?
ben asla ama asla ıstetısklere bakmam gercekler ortada en ıyı takım galatasaray en sevdıgım futbolcu lıncoln
| |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Türkiye'nin En İyi Takımı Hangisi ve Hangi Futbolcuyu Daha Çok Beğeniyorsunuz? bence galatasaray lincoln | |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Türkiye'nin En İyi Takımı Hangisi ve Hangi Futbolcuyu Daha Çok Beğeniyorsunuz? Gerçekler Fenerbahçe Roberto Carlos ( ben beşiktaşlıyım yani ) | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Türkiye'nin En İyi Takımı Hangisi ve Hangi Futbolcuyu Daha Çok Beğeniyorsunuz?Galatasaray - HAKAN ŞÜKÜR ![]() | |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Türkiye'nin En İyi Takımı Hangisi ve Hangi Futbolcuyu Daha Çok Beğeniyorsunuz? SİVASSPOR Mehmet YILDIZ
en adil takım Trabzonspor mu ya bırak ya bu işleri 4 büyük takımı yazmak için yazmışsın 1.hafta Trabzonspor-SİVASSPOR karşılaşmasını duymadın heralde trabzonsporun başkanı Nuri Albayrak'ın yalanlamalarını bilmiyorsun galiba 1.5 ay sonra en sonunda PFDK Trabzonspor-SİVASSPOR karşılaşmasını SİVASSPORun lehine 3-0 olarak tescil etti ve 2 ay Nuri Albayraka hak mahrumiyeti verdi.Sen SİVASSPOR a attığı yalanları bilmiyorsun galiba..ve maçta çıkan kavgada bizim yüzümüzden çıkmadı trabzonspor lu kendini bilmez bir taraftar sahaya atlayıp MEHMET YILDIZ a yumruk attı ve bunların sonunda trabzonspor en adil takımsa ben de sana bırakıyorum bunu. ![]() Ama diğer örneklerin doğu ama fb u sene kötü gidiyor bjk ve gs tahminin doğru... Son Düzenleyen yigidomustafa58; 22-09-2007 @ 14:28. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |||||
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Türkiye'nin En İyi Takımı Hangisi ve Hangi Futbolcuyu Daha Çok Beğeniyorsunuz?
Mehmet yildiz haketti demek.... En iyi Takim :TRABZONSPORRR Oyuncuda:Gökdeniz KARADENIZ ve (Fatih Tekke) | |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
En iyi takım fenerbahçe ben bir trabzonsporlu olarak ![]() En Fair Play Trabzonspor En iyi oyuncu : Gökdeniz | |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
EN İYİ TAKIM-şu an fener bahçe en iyi futbolcu- ibrahim toraman | |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Türkiye'nin En İyi Takımı Hangisi ve Hangi Futbolcuyu Daha Çok Beğeniyorsunuz? | |
|
![]() |
| Etiketler |
| beğeniyorsunuz, Çok, futbolcuyu, hangi, takımı, türkiyenin, İyi |
Türkiye'nin En İyi Takımı Hangisi ve Hangi Futbolcuyu Daha Çok Beğeniyorsunuz? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Hangi Hastalığa Hangi Yiyecek? | *TeoDora* | Sağlıklı Yaşam | 10 | 3 Gün Önce 13:49 |
| Hangi Takımı Tutuyorsunuz? | NeutralizeR | Anketler | 716 | 1 Hafta Önce 13:27 |
| Hangi Resim Daha Etkileyici? | HerHangiBiri | Anketler | 41 | 4 Hafta Önce 16:41 |
| Hangi Burç Daha Cimri? | estudiantes | Astroloji/Fallar | 1 | 06-11-2007 17:26 |
| Hangisi daha Komik? | BAYGEVEZE | Komik Flash'lar/Video'lar | 0 | 29-09-2007 03:41 |