Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Ücretsiz-Beta Yazılımlar
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 01-11-2006   #1 (mesaj-linki)
Merhaba Arkadaşlar

PhotoBuilder programı dijital fotoğraflar oluşturmanız ve fotoğrafların üzerinde
çeşitli görsel oynamalar yapabildiğiniz bir program.
Karışık resimleri bir resim üzerinde toplayarak yeni imaj dosyaları oluşturabiliyorsunuz.

Ayrıca program sayesinde evlilik albümü oluşturabilir
isterseniz de evlilik kartpostalı oluşturup bunları yazıcıdan çıkartabilirsiniz.
Program ile uğraştıkça yeni özelliklerini keşfedebilir
Ve çok güzel fantastik resimler elde edebilirsiniz

[Resim]

[Resim]

[Resim]

[Resim]

DOWNLOAD

0000-0000-0000-0000
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 02-11-2006   #2 (mesaj-linki)
Cvp: Photo Builder Platinum Cvp: Photo Builder Platinum
Program gerçekten çok güzel. Ama bir türlü yaptığım resimleri bilgisayarıma kaydedemedim.Yardım ederseniz çok sevinirim.
Eski 02-11-2006   #3 (mesaj-linki)
Alıntı:
emine... adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Program gerçekten çok güzel. Ama bir türlü yaptığım resimleri bilgisayarıma kaydedemedim.Yardım ederseniz çok sevinirim.
[Resim]

Resimde açıklaması yapılmıştır.SAVE tuşuyla pc'ye kaydedebilirsiniz.Kolay gelsin.
Eski 02-11-2006   #4 (mesaj-linki)
evet açıklamayı gördüm.amaoradaki save ile sadece program açılınca yaptığın resim ile açılıyor o kadar.dosya adına kaydetmiyor.herhalde register code bölümü boş o nedenle olsa gerek.acaba register no var mı?teşekkürler
Eski 02-11-2006   #5 (mesaj-linki)
Öncelikle crack-serial yardımları artık yapılmıyor. Bu yüzden crack serial bulma programları bulmanız gerek yinede kullandığın sürümü bilmeden bi baktım işine yarar umarım PM kutunda bulabilirsin.
Slim Cream
Cevap Yeni Konu Aç
En fazla yapılan 15 arama
Bu Sayfa İçin Yapılan Aramalar
photo builder photo builder 6.3 register code photo builder 6.3 serial photo builder crack photo builder download photo builder platinum photo builder register photo builder register code photo builder serial photo bulder photo buİlder photo buılder photobuilder photobuilder download photobuilder register code
Konu Araçları

Photo Builder Platinum Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
A4Desk Flash Photo Gallery Builder Blue Blood Çeşitli RSS Konuları 9 2 Hafta Önce 18:37
A4Desk Flash Photo Gallery Builder Blue Blood Çeşitli RSS Konuları 1 05-04-2008 05:01
Wondershare Photo Story Platinum Blue Blood Çeşitli RSS Konuları 4 27-01-2008 14:40
Wondershare Photo Story Platinum Blue Blood Çeşitli RSS Konuları 0 22-06-2007 18:10
Wondershare Photo Story Platinum Blue Blood Çeşitli RSS Konuları 0 11-06-2007 09:10
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 05:27
Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11781812 saniyede (67.52% PHP - 32.48% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR