Internet Explorer 8 Beta 1 Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Ücretsiz-Beta Yazılımlar
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 11-11-2008   #11 (mesaj-linki)
Cvp: Internet Explorer 8 Beta 1

ben internet explorer beta8 2 yi yükledim. ama hiç memnun kalmadım nedeni mynette 2 nik girdiğimde ilk actıgım niki odaya giriyorum 2 niki giriş yaptıgımda cıkış diyip baska nik yazmak zorunda kalıyorum 2 niki aynı odaya girmek istediğimde bana baglanmış oldugunuz odanın içerisindesiniz diyor ve giremiyorum.. yani tek nikle girişime izin veriyor
bu sekilde
olmasını istemiyorum önceki kullandıgım internette böyle bi sorun yoktu bunu düzelte bilmem için ne yapmam gerekli bana bu konuyla ilgili yardımcı olursanız sevinirim
bu arada yeni sekme acarkende aynı yeni internet sayfasını tıkladıgımdada aynı sorun devam ediyor
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 07-08-2009   #12 (mesaj-linki)

arkadaşlar Explorer 8 kullanmaya başladım ama windowsu yeni kurdum ve orjial hale getiremiyorum yardım edermisinbiz Explorer 8 den ola bilirmi ubdata bağlanıyorum orjinal değil diyor ne yapayım allah aşkına biri yardım etsin
Eski 08-08-2009   #13 (mesaj-linki)
ahmetseydi - avatarı

cankant adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar Explorer 8 kullanmaya başladım ama windowsu yeni kurdum ve orjial hale getiremiyorum yardım edermisinbiz Explorer 8 den ola bilirmi ubdata bağlanıyorum orjinal değil diyor ne yapayım allah aşkına biri yardım etsin
Orjinal bir serial bulmanız gerekiyor.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
beta, explorer, internet
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Internet Explorer 8 Beta 1 Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Kaspersky Internet Security 8 Beta - Anti-Virus 8 Beta hellboy726 Ücretsiz-Beta Yazılımlar 8 21-02-2009 19:54
Internet Explorer 8 Beta 2 AngelFRANTIX Ücretsiz-Beta Yazılımlar 9 16-11-2008 04:42
Internet Explorer 8 Beta Yardım gokmeen Arşive Kaldırılan Konular 4 25-09-2008 23:22
Internet Explorer 7 Beta EmRe1985 Arşive Kaldırılan Konular 6 03-11-2006 17:28
Internet Explorer 7 (Beta 3) virtuecat Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 20-07-2006 08:54