Internet Explorer 8 Beta 1 Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Ücretsiz-Beta Yazılımlar
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 06-03-2008   #1 (mesaj-linki)
ck1991 - avatarı
Internet Explorer 8 Beta 1

Microsoft, Internet Explorer 8’in ilk beta sürümünü bugün yayınladı. Bizleri bekleyen yenilikleri kendi gözlerinizle görmek ve test etmek için yükleyin.

Microsoft bugün sürpriz bir şekilde Internet Explorer 8’i test etmeleri için kullanıcılara sundu. Yeni sürümle birlikte birçok yenilik geliyor. Bunların belki de en önemlisi IE’nin artık standartlara uyumlu bir tarayıcı olmaya yaklaşmış olması. Daha önce Acid2 testini geçeceği söylenen IE8 testlerimizde ne yazık ki tam olara bu testi başarıyla geçemedi. Yine de önemli gelişmeler var, sanıyoruz nihai sürümüyle birlikte var olan problemler de ortadan kalkacaktır.

Windows Live hizmetleri artık tarayıcının içine gömülmüş durumda. Örneğin bir kelimeyi seçip Encarta kullanarak anlamına bakabiliyor, ya da diller arasında çeviri yapabiliyoruz. Ayrıca Internet Explorer 7 "gözüyle" dolaşmamızı sağlayan bir IE7 emülatör tuşu da eklenmiş. Bunlar göze batan değişiklikler.

Risk Sizin

Biz her zamanki uyarımızı yapalım: Bu sürüm Microsoft tarafından sadece web geliştiricileri ve tasarımcılarının denemesi amacıyla sunuldu. Sürekli kullandığınız makinede test etmeniz doğabilecek sorunlar nedeniyle önerilmiyor. Yazılımı kurduktan sonra kaldırmak mümkün, yani ben henüz denemesem de bir göz atıp eski sürüme dönebilirsiniz.

For Wİndows Xp sp2 (rar pass:hackworm)
For Windows Vista
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 07-03-2008   #2 (mesaj-linki)
virtuecat - avatarı
Internet Explorer 8 beta1

Internet Explorer 8 beta1

The company Microsoft has released the first beta of Internet Explorer 8. This version is aimed at developers and primarily aims at testing the product being developed. Not recommended program is not enough for advanced users.

Download : Internet Explorer 8 Beta 1 for Windows Vista | 64-Bit
Download : Internet Explorer 8 Beta 1 for Window XP SP2
Download : Internet Explorer 8 Beta 1 for Windows Server 2003 | 64-Bit
News source : Internet Explorer 8
Eski 09-03-2008   #3 (mesaj-linki)
meliades23
Cvp: Internet Explorer 8 Beta1

pek bi şeyin değşeceğini sanmıyorum microsoft taklitten öteye geçemiorr...
Eski 28-03-2008   #4 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: Internet Explorer 8 Beta1

Internet Explorer 7'den daha hızlı. Bazıları Firefox'tan da hızlı olduğunu söylüyorlar ama ben hala Firefox'un daha hızlı olduğunu gördüm. Yine de ciddi geliştirmeler var IE8'de.
Eski 08-04-2008   #5 (mesaj-linki)
KRALL - avatarı
Cvp: Internet Explorer 8 Beta 1

ya bence beklendiği kadar iyi değil hatta ie 7 ile aynı sadece hız farkı var ilk kurulduğu için olabilir ie 7 yide ilk kurduğumda baya hızlı çalıştımıştı ama sonradan nolduysa yavaşladı ie deki en büyük eksi hız problemi ve sistemi kasması bence onu çözseler ie de diğer tarayıcılarla aynı seviyeye gele4ceğini inanıyorum ie5 ve ie6 kendine has stiliyle çok iyiydi ie6 dan sonraki sürümleri pek iyi olmadı

Neyse bence en web browser Opera Diğer browserlere göre en güvenlisi ve en hızlısı firefoxta sekmeli sayfa sistemini operadan esinlenerek yapmış ama operanın tek eksiği activex denetimlerini desteklememesi o eksisini saymassak diğer web browserlerden 2 kat daha iyi bence
Eski 11-04-2008   #6 (mesaj-linki)
akinmen

kardeş sonradan etkinleştirme istemesin bu ?
Eski 12-04-2008   #7 (mesaj-linki)
KRALL - avatarı

akinmen adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
kardeş sonradan etkinleştirme istemesin bu ?

Yükledikten sonra istemiyor kardeşim rahat ol
Eski 12-07-2008   #8 (mesaj-linki)
ck1991 - avatarı

ınternet explorer 8 2008 yılı içinde çıkacaktır beta 2 ise ağustos ayı içinde yayınlanacaktır.Hı< Beklentilerinizi tam karşılayacak olsa bile ciddi güvenlik önlemleri geliyor yanılmıyorsam 16 ağustos 2008de beta 2 yayınlanacak
Eski 15-07-2008   #9 (mesaj-linki)
han29
Cvp: Internet Explorer 8 beta1

virtuecat adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

Download : Internet Explorer 8 Beta 1 for Windows Vista | 64-Bit
Download : Internet Explorer 8 Beta 1 for Window XP SP2
Download : Internet Explorer 8 Beta 1 for Windows Server 2003 | 64-Bit
News source : Internet Explorer 8
Verdiğiniz download linklerinde WinServer 2003 64 bit için olan sürümü XP 64 bit içinde kullanabilirmiyiz. (Bilgisayarımda 64 bit XP var ve WinServer 2003 64 bit sürücülerinin xp 64 bit içinde geçerli olduğunu duymuştum)
Teşekkürler.
Eski 26-09-2008   #10 (mesaj-linki)

arkadaşlar Internet Explorer8 beta yükledim ama çok kötü kullanamıyorum
tekrar Internet Explorer7 yüklemek istiyorum ama resimdeki gibi bir uyarı alıyorum napmam lazım yardım lütfen

sistem geri yüklemede yaptım olmadı

C:\WINDOWS\ie8\spuninst klasörü altında yer alan spuninst.exe dosyasını
çalıştırarak sistemden kaldırmaya çalıştım yinne olmadı

kayıt defterine girdim herşeyi sildim İE8 ile ilgili sonuç yine değişmedi

bunu yaptığımdada böyle bişey çıktı

C:\WINDOWS\ie8\spuninst klasörü altında yer alan spuninst.exe

Son Düzenleyen gokmeen; 26-09-2008 @ 02:42. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Cevap Yeni Konu Aç
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
explorer hızlandırma, explorer hızlandırıcı, ie 7 hızlandırma, ie hızlandırma, internet explorer hızlandırma,
Internet Explorer 8 Beta 1 Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Kaspersky Internet Security 8 Beta - Anti-Virus 8 Beta hellboy726 Ücretsiz-Beta Yazılımlar 8 21-02-2009 19:54
Internet Explorer 8 Beta 2 AngelFRANTIX Ücretsiz-Beta Yazılımlar 9 16-11-2008 04:42
Internet Explorer 8 Beta Yardım gokmeen Arşive Kaldırılan Konular 4 25-09-2008 23:22
Internet Explorer 7 Beta EmRe1985 Arşive Kaldırılan Konular 6 03-11-2006 17:28
Internet Explorer 7 (Beta 3) virtuecat Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 20-07-2006 08:54