| | #1 (mesaj-linki) | |
| Internet Explorer 8 Beta 1![]() Microsoft, Internet Explorer 8’in ilk beta sürümünü bugün yayınladı. Bizleri bekleyen yenilikleri kendi gözlerinizle görmek ve test etmek için yükleyin. Microsoft bugün sürpriz bir şekilde Internet Explorer 8’i test etmeleri için kullanıcılara sundu. Yeni sürümle birlikte birçok yenilik geliyor. Bunların belki de en önemlisi IE’nin artık standartlara uyumlu bir tarayıcı olmaya yaklaşmış olması. Daha önce Acid2 testini geçeceği söylenen IE8 testlerimizde ne yazık ki tam olara bu testi başarıyla geçemedi. Yine de önemli gelişmeler var, sanıyoruz nihai sürümüyle birlikte var olan problemler de ortadan kalkacaktır. Windows Live hizmetleri artık tarayıcının içine gömülmüş durumda. Örneğin bir kelimeyi seçip Encarta kullanarak anlamına bakabiliyor, ya da diller arasında çeviri yapabiliyoruz. Ayrıca Internet Explorer 7 "gözüyle" dolaşmamızı sağlayan bir IE7 emülatör tuşu da eklenmiş. Bunlar göze batan değişiklikler. Risk Sizin Biz her zamanki uyarımızı yapalım: Bu sürüm Microsoft tarafından sadece web geliştiricileri ve tasarımcılarının denemesi amacıyla sunuldu. Sürekli kullandığınız makinede test etmeniz doğabilecek sorunlar nedeniyle önerilmiyor. Yazılımı kurduktan sonra kaldırmak mümkün, yani ben henüz denemesem de bir göz atıp eski sürüme dönebilirsiniz. For Wİndows Xp sp2 (rar pass:hackworm) For Windows Vista | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Internet Explorer 8 beta1![]() Internet Explorer 8 beta1 The company Microsoft has released the first beta of Internet Explorer 8. This version is aimed at developers and primarily aims at testing the product being developed. Not recommended program is not enough for advanced users. Download : Internet Explorer 8 Beta 1 for Windows Vista | 64-Bit Download : Internet Explorer 8 Beta 1 for Window XP SP2 Download : Internet Explorer 8 Beta 1 for Windows Server 2003 | 64-Bit News source : Internet Explorer 8 | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Internet Explorer 8 Beta1
pek bi şeyin değşeceğini sanmıyorum microsoft taklitten öteye geçemiorr...
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Internet Explorer 8 Beta1
Internet Explorer 7'den daha hızlı. Bazıları Firefox'tan da hızlı olduğunu söylüyorlar ama ben hala Firefox'un daha hızlı olduğunu gördüm. Yine de ciddi geliştirmeler var IE8'de.
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Internet Explorer 8 Beta 1
ya bence beklendiği kadar iyi değil hatta ie 7 ile aynı sadece hız farkı var ilk kurulduğu için olabilir ie 7 yide ilk kurduğumda baya hızlı çalıştımıştı ama sonradan nolduysa yavaşladı ie deki en büyük eksi hız problemi ve sistemi kasması bence onu çözseler ie de diğer tarayıcılarla aynı seviyeye gele4ceğini inanıyorum ie5 ve ie6 kendine has stiliyle çok iyiydi ie6 dan sonraki sürümleri pek iyi olmadı Neyse bence en web browser Opera Diğer browserlere göre en güvenlisi ve en hızlısı firefoxta sekmeli sayfa sistemini operadan esinlenerek yapmış ama operanın tek eksiği activex denetimlerini desteklememesi o eksisini saymassak diğer web browserlerden 2 kat daha iyi bence
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
kardeş sonradan etkinleştirme istemesin bu ?
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Internet Explorer 8 Beta 1 | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
ınternet explorer 8 2008 yılı içinde çıkacaktır beta 2 ise ağustos ayı içinde yayınlanacaktır.Hı< Beklentilerinizi tam karşılayacak olsa bile ciddi güvenlik önlemleri geliyor yanılmıyorsam 16 ağustos 2008de beta 2 yayınlanacak
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Internet Explorer 8 beta1
Teşekkürler. | |||||
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar Internet Explorer8 beta yükledim ama çok kötü kullanamıyorum tekrar Internet Explorer7 yüklemek istiyorum ama resimdeki gibi bir uyarı alıyorum napmam lazım yardım lütfen sistem geri yüklemede yaptım olmadı ![]() C:\WINDOWS\ie8\spuninst klasörü altında yer alan spuninst.exe dosyasını çalıştırarak sistemden kaldırmaya çalıştım yinne olmadı kayıt defterine girdim herşeyi sildim İE8 ile ilgili sonuç yine değişmedi bunu yaptığımdada böyle bişey çıktı C:\WINDOWS\ie8\spuninst klasörü altında yer alan spuninst.exe Son Düzenleyen gokmeen; 26-09-2008 @ 02:42. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| explorer hızlandırma, explorer hızlandırıcı, ie 7 hızlandırma, ie hızlandırma, internet explorer hızlandırma, |
Internet Explorer 8 Beta 1 Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Kaspersky Internet Security 8 Beta - Anti-Virus 8 Beta | hellboy726 | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 8 | 21-02-2009 19:54 |
| Internet Explorer 8 Beta 2 | AngelFRANTIX | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 9 | 16-11-2008 04:42 |
| Internet Explorer 8 Beta Yardım | gokmeen | Arşive Kaldırılan Konular | 4 | 25-09-2008 23:22 |
| Internet Explorer 7 Beta | EmRe1985 | Arşive Kaldırılan Konular | 6 | 03-11-2006 17:28 |
| Internet Explorer 7 (Beta 3) | virtuecat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 20-07-2006 08:54 |