| | #1 (mesaj-linki) | |
| Error Cleaner - Hata Giderme Programı![]() Sürüm: 2.05 Üretici: www.PCSleek.com Dili: İngilizce Eklenme Tarihi: 18.03.2008 Boyutu: 925KB Lisans: Freeware (Ücretsiz) Kısıtlamalar: Sınırsız Sistem Gereksinimi:Windows XP, 2000, 98, Me, NT Program Açıklaması: Free Error Cleaner yüksek performanslı bir hata giderme programıdır. Sistem hatalarını bularak temizler ve sisteminizin hızlanmasına yardımcı olur. Program kayıt defterini tarayarak boş, gereksiz ve hatalı kayıtları siler. Ayrıca programı her kullandığınızda güvenlik açısından kayıt defterinin bir yedeğini alır. İsterseniz kayıt defterindeki girdileri elinizle tek tek düzeltebilirsiniz. Program tamamen ücretsiz ve sistem performansını düzenleme açısından oldukça kararlı. Anlık olarak herhangi bir problem bulduğunda otomatik çalışarak sorunu gidermeye başlar. Kayıt defterinin sürekli yedeğini aldığı için korkusuzca kullanabileceğiniz bir program. Son Düzenleyen Aynacan; 04-06-2008 @ 10:25. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Error Cleaner - Hata Giderme Programı
arkadaşım crack yada serial no su varsa eklermisin
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Error Cleaner - Hata Giderme Programı | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
Bazı arkadaşlar program açıklamalarına ve kullanım bilgilerine bakmadan mesaj yazıyor. Bu arkadaşlar muhtemelen ya bilgisayarda program kurma ve ayarlama konusunda yeni yada tez cancılar. Bütün MsXLabs üyelerine çalışmalarında başarılar diliyorum.
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
Gerçektende programı kurduktan sonra taratınca hataları buldu fakat lütfen kullanıcı adını ve şifrenizi yazın yoksa hataları düzeltmem diyor. Bende programı ücretsiz sanmıştım.
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
Bir sitede şöyle bir bilgi verilmiş; Bilgisayarınızdaki sistem hatalarını tespit ederek onaran gayet yararlı bir programdır. ancak hata onarımı bölümüne geçildiğinde kayıt olmanızı isteyecektir. kayıt olmak için Register PC Sleek Free Error Cleaner most wanted free registries cleaner, free regcle adresine girebilirsiniz. Program tamamen ücretsizdir. Bu açıklamalara uyarak kayıt yaptırabilen arkadaşlar varsa bizede yöntemi anlatırsa sevinirim. Ben işin içinden çıkamadım. | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
dostum bende aynı dertten muzdarıpım suan lutfen varsa bı register code yada serıal number oda olmadı bıldıgın bırsey varsa ılet bızlere yasal yollardan | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Error Cleaner - Hata Giderme Programı | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
emeğine sağlık
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar hataları buldu fakat kullanıcı adı ve kayıt kodu soruyo ,şimdi napcaz!
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| sistem duzeltme programi, ucretsiz cleaner, windows hatalarini duzelten program, windows live messenger hata giderme, xp hata duzeltme programi, |
Error Cleaner - Hata Giderme Programı Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Hata Kodu 80072eff - MSN/Windows Live Messenger 80072eff Numaralı Hata | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 6 | 6 Gün Önce 20:48 |
| Oturum Açma Sorunlarını Giderme | Miriel | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 34 | 6 Gün Önce 20:13 |
| Messenger Error Fixer (Hata Onarımı) | Morrigan | Diğer MSN Messenger Programları | 87 | 1 Hafta Önce 23:43 |
| CC Cleaner Sistem Bakım/Onarım/Optimize Programı (Türkçe) | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 9 | 19-06-2009 11:01 |
| Error Doctor-2006 | Blue Blood | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 16-11-2005 03:44 |