| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Deep Unfreezer (Deep Freeze'i Etkisiz Hale Getirin)
deep unfreezer bi işe yaramıyor Ayrıca deep freeze standart bilgisayarımın olmaz sa olmaz programlarından biri şiddetle tavsiye ediyorum enterprise biraz daha karışık standart gibisi yok ayrıca programı kurarken d kısmını kitlememenizi öneririm böylece silinmesini istemediğimiz dosyaları oraya atarak silinmesini önleyebiliriz | |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
| Difirizle bir Sorun Var ..:S Yardım ...
difriz Actım zaman donuyo bunu Nasıl Sile bilirim Acaba Bana Yardım Ederim misin acil yardım istiyorum sizide Son Düzenleyen ahmed; 12-02-2009 @ 21:44. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
programı açıyorum. save statuse tıklanmıyor ki. programı açtığımda nasıl yapıcam. yardım edermisiniz
| |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Deep Unfreezer (Deep Freeze'i Etkisiz Hale Getirin) bu yeni çıkan deep freeze için program bulunurmu | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Deep Unfreezer (Deep Freeze'i Etkisiz Hale Getirin) Boot Thawed on next veya boot thawed'i seçtiğimiz zaman exit'ten başka bir buton etkin olmuyor.Bu Konuda Acil Yardımınıza ihtiyacımız var. | |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
ayrica o kardesimize de tesekkur ederim sagolsun rapidden indir dedigi cok isime yaradi sagolun kardeslerim emegi gecen herkese ayri ayri tesekkur ederim
| |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
Paylaştıgın iÇiN Tşk EdeRiM
| |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
| Deep.Freeze programaını kaldıramıyorum yardım lütfen Deep.Freeze.Standard.v6.30.20.1818.Retail programını kurmuştum pc ye kurmaz olsaydım keşke ama şimdi pc den kaldıramıyorum ctrl+shıft+alt+F6 kombinansyonuda cevap vermiyor sağ alt köşede program ikonuda yok ama deep freze çalışıyor kaldırabilmek için Deepunfreezer programınıda kullandım ama olmuyo bi türlü program çalıştıgından formatta atamıyorum. arkadaşlar varsa bu programı kaldırmanın bi yolu lütfen yardımcı olun.pc yi camdan aşşagı atmak üzereyim ta okadar oldum anlayın halimi son olarak pc vista şimdiden teşekkür ederim | |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Deep.Freeze programaını kaldıramıyorum yardım lütfen
| |||||
|
| | #20 (mesaj-linki) | |||||
elinize sağlık çok aramıştım...... | |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| deep, etkisiz, freezei, getirin, hale, unfreezer |
| deep freeze kirici download, deep freeze kirici indir, deep freeze sifre kirici download, deep freeze sifre kirici indir, unfreezer, |
Deep Unfreezer (Deep Freeze'i Etkisiz Hale Getirin) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Enigma - Out From The Deep | fortune | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 10-09-2008 18:37 |
| Anathema - Deep | Requiem | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 04-08-2008 01:35 |
| Within Temptation - Deep Within | MaRCeLLCaT | Yabancı Şarkı Sözleri | 1 | 27-02-2008 00:36 |
| Deep Purple (Deep Purple Kimdir? - Deep Purple Hakkında) | recruit87 | Yabancı Rock | 1 | 12-12-2007 22:15 |
| FunPhotor v4.0 /Fotoğraflarınızı Eğlenceli Bir Hale Getirin... | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 11-03-2006 03:15 |