Arama

Deep Freeze ile PC'yi Dondurun

Güncelleme: 28 Haziran 2013 Gösterim: 25.619 Cevap: 0
kompetankedi - avatarı
kompetankedi
VIP Bir Dünyalı
4 Temmuz 2006       Mesaj #1
kompetankedi - avatarı
VIP Bir Dünyalı
Bilgisayarınızı kurcalayan çok kişi varsa asla dert etmenize gerek yok. Tek tıklamada bilgisayarı istediğiniz şekilde bulmak isterseniz Deep Freeze videosunu izleyin.
Deep Freeze'e bilgisayarınızı bulmak istediğiniz şekli bir kere göstermeniz yeterli. Daha sonra diğer kullanıcılar gelip de bilgisayarınıza diledikleri gibi zarar verseler de siz, tek tıklama ile bulmak istediğiniz hale getirebiliyorsunuz. Kullanıcılar, virüs de bulaştırabilirler, sistem dosyalarını da silebilirler, önemli verilerinizi de değiştirebilirler… Asla sorun değil. Yeter ki çekiçle monitöre vurmasınlar.

Sponsorlu Bağlantılar
deepfreeze4zf


*

Ekstra Bilgiler:

Alıntı
serkaut adlı kullanıcıdan alıntı

Tanıtım:
Güçlü teknoloji; üstün koruma. Deepfreeze yeni sürümüyle karşımızda. Bilgisayarınız yeniden başladığında her şey %100 ilk açtığınız gibi olacak, Windows 95, 98 ME, 2000, XP için 8 saniyelik tek bir yükleme yeterli. Elveda virüsler, casus yazılımlar, korkular; Deepfreeze yenilenmiş versiyonuyla daha muhteşem döndü. Bırakın çocukları bilgisayarınızı istediği gibi dağıtsın silsin. Tek bir yeniden başlatma ile her şey eskisi gibi olacak. Üstelik tek bir bit bile kaybolmayacak.

Temel Özellikleri:

- Tüm programların kaydını tutup, açılışta silebilir.
- Birden çok sabit sürücüyü destekler.
- FAT, FAT32, NTFS desteği mevcuttur.
- Güvenli bir şifre koruması mevcuttur.
- Tüm bu işlemleri gerçekleştirirken sadece 2Mb alan kullanır.

Önemli Not:Önemli çalışmalar yapıp dosyalarınızı kaydedeceğiniz zaman veya yeni bir oyun ve program kuracağınız zaman deepfreeze programını kapatmayı unutmayın.

Not: İnnDirme işlemi sırasında hedefi farklı kaydet'i seçip innDirmeye başlayın. Flashget, getright gibi bazı programlarda innDirme hatası verebilir.

Deep Freeze Ayarları Ve sistemden Kaldırılması :

Programın kullanımı değil ancak özellikle ayarlar menüsüne erişimi ve sistemden kaldırılması konusunda bazı zorluklar var. Gelin programı nasıl ayarlayabileceğimiz ve sistemden kaldırabileceğimize bir bakalım.

1. Ayarlar Menüsüne Erişim :

Programı ilk açtığımız zaman saat simgesinde bir simge ile karşılaşacaksınız. Ancak diğer programların aksine bu simgeye tıkladığınızda bir menü görüntülenmeyecek. Paniklemeyin. Bu özellik programın doğasında var. Program menüsüne erişebilmek için SHIFT tuşuna basılı tutarak saat simgesine çift tıklamak ya da aynı anda CTRL+ALT+SHIFT+F6 tuşlarına basmanız yeterlidir. Bu işlemi gerçekleştirdikten sonra karşınıza sağ taraftaki program resmi gibi bir menü çıkacaktır. Bu kısımda ayarlara erişebilmek için şifremizi yazmamız gerekiyor. Bu şifreyi eğer bir tane atamadıysanız boş bırakarak Enter tuşuna basıp geçebilirsiniz, ancak eğer şifre atadıysanız bu şifreyi yazmanız gerekiyor. Daha sonraki pencerede karşımıza gelecek ayarlara isterseniz programı aktif/pasif etmek kısmından bakalım.

2. Programı Aktif/Pasif Etmek :

Yukarıdaki işlemi gerçekleştirip menüyü açtıktan sonra burada karşımıza sağ taraftaki program resmindeki gibi 3 seçenek gelecektir. Bu seçenekler ve seçildiğinde yaptıkları işlere bakacak olursak:

Boot Frozen : Bu seçeneği seçerseniz program bir sonraki Windows açılışında otomatik olarak aktif olacaktır.
Boot Thawed (1 Restarts): Bu seçeneği seçerseniz yandaki kutu da aktif olacaktır. Buradan programın ne kadar kez pasif olacağını ayarlayabilirsiniz.
Boot Thawed : Bu seçeneği seçerseniz program bir sonraki açılışta kapatılacaktır. Böylece alt tarafta anlatacağımız programın kaldırılması işlemini gerçekleştirebileceksiniz.

3. Programı Sistemden Kaldırmak :

Yukarıdaki ayarlardan Boot Thawed seçeneğini seçip bilgisayarımızı baştan başlattıktan sonra, sitemizdeki Programı Indir tuşuna basıp indirdiğiniz Programın kurulum dosyasını çalıştırın. Eğer yukarıdaki işlemleri gerçekleştirdiyseniz Uninstall seçeneği aktif duruma geçecektir. Uninstall yapıp bilgisayarınızı baştan başlatın. Program sistemden kaldırılmış olacaktır.

Not : Programın çalışması oldukça zahmetsiz olduğu kadar güvenlik açısından da kaldırılması bir o kadar zordur. Ancak bu kadar zor bir kaldırılma işleminin olduğunu bilmemiz programın gerçekten de işini ehliyle yaptığını kanıtlar nitelikte. Yine de programı kaldırmakta güçlük çekmemek için en başta anlattığımız program şifresini mümkünse seçmemeniz ya da kolay hatırlayabildiğiniz bir şifre ile değiştirmenizi şiddetle öneririz.

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

çokkk sağolun ama ben bunu etkisiz hale getiremiyorum

Deep Unfreezer - Deep Freeze'i Etkisiz Hale Getirin
linki inceleyiniz.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen ahmetseydi; 28 Haziran 2013 13:08 Sebep: içerik düzenleme

Benzer Konular

29 Eylül 2013 / ozti Bilgisayar
16 Kasım 2005 / ozti Bilgisayar
3 Ekim 2012 / Ziyaretçi Soru-Cevap
31 Mayıs 2010 / Drunk41 Soru-Cevap