| | #1 (mesaj-linki) | |
| Deep Unfreezer (Deep Freeze'i Etkisiz Hale Getirin)![]() Prograın kısaca kullanımı şöyle: Eğer programı yükleyeceğiniz bilgisayarda Deep Freeze programı varsa 1 ) Log:kısmında resimde olduğu gibi Deep Freeze Detected yazacaktır. 2 ) Boot Frozen: harddiskin dondurulmuş hali bu durumda hiç bir yeni ekleme (program, yazı ... )yapamazsınız restart yapınca her şey eskiye döner. 3 ) Boot thawed on next ? restarts:Bilgisayar ? kadar restart yaptıktan sonra bir şey yüklenmeye müsait olsun.yani harddisk tekrar açılsın. 4 ) Boot Thawed:Harddisk ilk restarttan sonra açılsın. 5 ) Load Status:Ayarları yükle 6 ) Save Status:Ayarları kaydet İstediğiniz ayarı seçtikten sonra Save Status a tıklayın ve ardından Exit e basarak bilgisayarı yeniden başlatın. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Deep Unfreezer (Deep Freeze'i Etkisiz Hale Getirin)
Üç tuşa birden basınca"ctrl+alt+?"gibi basınca görünmeyen depfreeze ortaya çıkıyordu.Deneyerek bulabilirsin sanırım. Bir de kullanım süresi dolmuş olabilir o zaman formattan başka çare yok galiba.. kolay gelsin | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| UnnDeep Freeze Magdurları İçin
Deep Freezin şifresini unutuysanız (benim gibi ) veya Bilmiyorsanız buyrunRapidShare: 1-Click Webhosting Not:Forumda Yeniyim Yanlış Yere Actıysam Özür dilerim. | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: UnnDeep Freeze Magdurları İçin ARTIK HERKES GÜVENLE DEEP FREEZE'yi KULLANABİLECEK... Bildiğiniz gibi Deep Freeze bilgisayarı sizin istediğiniz şekilde donduruyor yani ne silinirse silinsin yeniden başlatıldığında geri eski haline geliyor.Ama şu günlerde bazı ziyaretçilerimizden Deep Freeze'yi kaldıramadıklarını ve kullanamadıklarını öğrendik. Şimdi aşama aşama Deep Freeze'yi Öğreniyoruz. 1.Kısaca Deep Freeze: Deep Freeze bir güvenlik proğramı niteliğini taşır özellikle internet cafe lerde kullanılan bu yazılım.Bilgisayarda hafızadan tasarruf etmek için kullanan kullanıcılar da olduğunu haber aldık.Ama genellikle veri koruma ve saklamak için çok işe yarıyan bu proğram sizinde eminim işinize yarayacaktır.Bilgisayar sabırla beklemek gerektirir ama siz böyle biri değilseniz Deep Freezedende fazla hoşlanacağınızıda sanmıyorum çünkü; Deep Freeze'yi her açıp kapadığınızda bilgisayrı yeniden başlatmanız gerekiyor. 2.Deep Freeze Kurulumu: Size tafsiyem: Deep Freeze'yi kurmadan önce bilgisayarı istediğiniz düzene koyun yani verilerinizin yerlerini belirleyip saklayın ve kendinize hiç unutmamanız gereken bir parola oluşturun.
3.Deep Freeze'yi Açıp Kapamak: Deep Freeze'yi Açmak: Deep Freeze'yi Şu klavye kısayoluyla CTRL+sol SHİFT+ALt+F5+F6 açıldıktan sonra aşayıdaki resimdeki gibi parola sorucaktır. ![]() Deep Freeze açıkken simge durumu.Deep Freeze için belirlediğiniz parolayı giriniz.Daha sonra aşağıdaki resimdeki gibi "Boot Frozen" İkonuna basık "OK" butonuna basmalısınız.Bu işlemden sonra bilgisayarınızı yeniden başlatmalısınız. Deep Freeze'yi açtınız artık bilgisayarınızı istediğiniz biçimde ayarlayabilir verilerinizi düzenleyebilirsiniz. Deep Freeze kapalı iken simge durumu.Deep Freeze'yi Kapatmak :Deep Freeze'yi Kapamak ise yine aynı klavye kısayolunu kullanarak(CTRL+sol SHİFT+ALt+F5+F6)Deep Freeze'yi açın yine belirlediğiniz parolayıistiyecektir.Parolayı girdikten sonra Yukarıdaki resim gibi açılacaktır.Orda kapatmak için "Boot Thawed" İkonunu tıklayıp "OK" Butonuna basmanız gerekli.Deep Freeze'yi kapattınız artık bilgisayarın sizin tarafından verilen ayardan başka bir değişiklik olamaz verilerinizdede. 4.Deep Freeze'yi Kaldırmak: Eğer Deep Freeze yazılımı hoşuma gitmedi ve ya çok zaman kaybediyorum diyorsanız işte Deep Freeze'nin Kaldırma Tarifi.
Artık Deep Freeze'yi bilgisayarınızdan güvenle kaldırdınız.Deep Freeze'yi aşama aşama öğrendiniz.Artık güvenle kullanabilirsiniz. 5.Deep Freeze de parola koruması: Eğer Deep Freeze'yi kurduğunuzda sizden parola istemediyse ve girdiğiniz parolalar olmuyorsa standart parola "123456" yı ve ya kullandığınız eski sürüm Deep Freeze deki parolayı deneyebilirsiniz. Deep Freezeler:::::::::::::: Deep Freeze 5.20 Express : indirin Deep Freeze Standart 5.40 : İndirin Deep Freeze Standart 5.70 021.1378: İndirin Not eğer Deep freeze yi kaldıramıyorsanız bu üç dosyayla Deep Freeze'yi kaldırma bölümünü göz önünde bulundurarak kaldıra bilirsiniz. Son Düzenleyen Kral_Aslan; 28-12-2008 @ 23:44. | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Deep Freeze şifre unuttum,kaldıramıyorum derdine son
Bu konuyu okudugunuza göre sorun için yok şöyle olduysa yok böyle bi mesaj çıkıyorsa falan demeye gerek yok.Hemen çözüme gelelim.Çok basit bir işlem.Bios ayarlarına girin sistem tarihini 01/01/2005 olarak ayarlayın.Bilgisayarınız açıldıgında deep freeze illetinin devre dışı oldugunu goreceksiniz.işte an bu andır setup dosyasını çift tıklıyoruz ve unuinstall butonuna basıyoruz.Elveda deep freeze.yaşasın sistem tarihi ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Deep Frezee Kırıcı
-------------------------------------- ![]() Üreticinin Tanıtımı: Deep Unfreezer,Her bilgisayar kullanıcısı aynı düzeyde bilgi bilemediğinden oturdukları bilgisayarlarda yanlışlıkla bir takım hatalara sebep olabilirler ya da çocuğunuz yanlışlıkla sistem dosyalarını silebilir.Çözüm şimdiye kadar formattı, ta ki deep freeze çıkana kadar. Bugün hemen her yerde karşımıza Deep Freeze yüklü bir bilgisayar çıkar ve bir program yüklemek istediğimizde şifreyi bilmediğimiz için yükleyemeyiz ve programı deneyemeyiz ya da herhangi bir ayar yaptığımızda ya da bir yazı yazdığımızda eğer başka bir yere cd-disket vb. kaydetmediysek bilgisayarı yeniden başlatınca her şey eskiye döner. Ama artık öyle olmayacak. İşte bu gibi durumlarda bu program imdadımıza koşuyor.Ve biz şifre bilmesek te artık istediğimiz deep freeze yüklü makinelerde dosya yükleyebilecek ve yazı kaydedebileceğiz. Hatta iddia ediyorum ve garanti veriyorum 100 Kilobyte büyüklüğündeki bu programı yanınızdan kesinlikle ayıramayacaksınız Program kısa ve basit bir işlem ile Deep Freeze programını şifre girmeden pasif hale getiriyor. Ancak bunu yaptıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatmayı unutmayın NOT: Program sadece Win 9x/2K/XP işletim sistemlerinde kullanılabiliyor Yalnız programın tek eksiği her sürümde kullanılamaması Programın kullanılabileceği versiyonlar ise şöyle: Windows 9X: 3.32.000.0534, 5.10.051.1089, 5.20.250.1125, 5.30.150.1181, 5.40.051.1248, 5.50.051.1288, 5.50.051.1299, 5.50.051.1302, 5.50.150.1302, 5.60.051.1347, 5.60.150.1347, 5.70.051.1372, 5.70.250.1372, 5.70.051.1378, 5.70.250.1378 Windows 2K/XP: 4.20.020.0598, 4.20.021.0613, 4.20.120.0604, 4.20.121.0613, 5.10.021.1089, 5.20.220.1125, 5.30.120.1181, 5.40.021.1248, 5.50.021.1288, 5.50.021.1299, 5.50.021.1302 5.50.120.1302 5.60.021.1347 5.60.120.1347 5.70.021.1372, 5.70.220.1372, 5.70.021.1378 5.70.220.1378 Prograın kısaca kullanımı şöyle: Eğer programı yükleyeceğiniz bilgisayarda Deep Freeze programı varsa 1 ) Log:kısmında resimde olduğu gibi Deep Freeze Detected yazacaktır. 2 ) Boot Frozen: harddiskin dondurulmuş hali bu durumda hiç bir yeni ekleme (program, yazı ... )yapamazsınız restart yapınca her şey eskiye döner. 3 ) Boot thawed on next ? restarts:Bilgisayar ? kadar restart yaptıktan sonra bir şey yüklenmeye müsait olsun.yani harddisk tekrar açılsın. 4 ) Boot Thawed:Harddisk ilk restarttan sonra açılsın. 5 ) Load Status:Ayarları yükle 6 ) Save Status:Ayarları kaydet İstediğiniz ayarı seçtikten sonra Save Status a tıklayın ve ardından Exit e basarak bilgisayarı yeniden başlatın. -------------------------------------- - Download (inndirmek için); download 1: DeepUnfreezer1.6.rar - DivShare download 2: http://www.hasretgecesi.net/DeepUnfreezer1.6.rar download 3: http://www.servagetr.net/DeepUnfreezer1.6.rar -------------------------------------- ALINTI SELAMETLE. | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Deep Freze Şifresiz Programsın Kaldır
Arkadaşlar bildiğiniz gibi birçok int.cafe deep freeze kullanır buda bize sorun teşkil eder devre dışı bırakmak için C klasörndeki büyük boyutlu klasörleri kopyalayıp tekrar C ye atın burdaki amaç C yi doldurmak C dolduktan sonra restart atın ve Deep Freeze Devre dışı bunn sebebi ise Deep freezenin C sürücüsünde 5GB alana ihtiyaç duyması ve bu alanıda bulamayınca çalışamaz | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Deep Unfreezer (Deep Freeze'i Etkisiz Hale Getirin)
işallah dediğiniz yöntemlerden biri 6.20 sürümünde çalışır bios tarihini biliyordum denedim ama v6.20 de çalışmadı.umarım bu unfreezer çalışır.şey mantıklı geldi bana c yi kopyalamak.şimdiden teşekkürler.
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Deep Unfreezer (Deep Freeze'i Etkisiz Hale Getirin) Emeğine Sağlık Kardeşim Çok Tşk ler Paylaşım İçin | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Deep Freeze şifre unuttum,kaldıramıyorum derdine son | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| boot frozen ne demek, deep freeze 6 unfreezer, deep freeze unfreezer, deep unfreeze, unfreeze download, |
Deep Unfreezer (Deep Freeze'i Etkisiz Hale Getirin) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Enigma - Out From The Deep | fortune | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 10-09-2008 18:37 |
| Anathema - Deep | Requiem | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 04-08-2008 01:35 |
| Within Temptation - Deep Within | MaRCeLLCaT | Yabancı Şarkı Sözleri | 1 | 27-02-2008 00:36 |
| Deep Purple (Deep Purple Kimdir? - Deep Purple Hakkında) | recruit87 | Yabancı Rock | 1 | 12-12-2007 22:15 |
| FunPhotor v4.0 /Fotoğraflarınızı Eğlenceli Bir Hale Getirin... | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 11-03-2006 03:15 |