Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Ücretsiz-Beta Yazılımlar
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 08-05-2007   #11 (mesaj-linki)
erkanuslu07

Cvp: Bkk Klasör Şifreleme Programı

dosya yokki not found diyor
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 27-08-2007   #12 (mesaj-linki)
buss

ya aynı hata bende de war run time 53diyo dosyam gitti yardım edn
Eski 15-11-2007   #13 (mesaj-linki)

arkadaşım bu programı kurdum şifrede yazdım bir kaç tane ama hiç birini kabul etmedi. bari bir deneyeyim dedim şifreliyor mu diye. büyük bir aptallık ettim ve bir klasörüm gitti. benim girmiş olduğum bütün şifreleri deniyorum ama açılmıyor ne yapabilirim bir bilgin varsa paylaşmanı rica ederim
Eski 26-02-2008   #14 (mesaj-linki)

LİNK ÖLÜÜ!!!!
Eski 23-04-2008   #15 (mesaj-linki)

BKK yani- Barbar Klasör Kilitleme Programı.

Yeni link; RapidShare: 1-Click Webhosting

Şifre: msxlabs
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
barbar dosya şifreleme, barbar dosya şifreleme download, barbar dosya şifreleme programı, barbar klasör kilitleme, barbar klasör kilitleme programı, barbar klasör şifreleme, barbar klasör şifreleme download, barbar klasör şifreleme programı, bkk dosya şifreleyici, klsör şifreleme,
Bkk Klasör Şifreleme Programı Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Program İstekleri Tigin Ücretsiz-Beta Yazılımlar 312 3 Gün Önce 01:53
Program Kullanmadan IP No Gizleme Hi-LaL Arşive Kaldırılan Konular 17 27-03-2008 00:47
Temporary Internet Files Klasörünün İçeriği Nasıl Silinir? NoRanynn PC/Internet Teknik Destek 0 09-06-2007 23:24
Türk Tarihi 2.0 (Program) oncorleone Satırlarla Türkiye 0 25-04-2007 17:27
Ana program CD'si Harabe-Gönlüm Arşive Kaldırılan Konular 7 27-03-2007 13:03
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 18:38Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 1.19978905 saniyede (7.61% PHP - 92.39% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz