| | #11 (mesaj-linki) |
| | Cvp: Bkk Klasör Şifreleme Programı
dosya yokki not found diyor
|
|
| | #12 (mesaj-linki) |
Cvp: Bkk Klasör Şifreleme Programı
ya aynı hata bende de war run time 53diyo dosyam gitti yardım edn
| |
|
| | #13 (mesaj-linki) |
arkadaşım bu programı kurdum şifrede yazdım bir kaç tane ama hiç birini kabul etmedi. bari bir deneyeyim dedim şifreliyor mu diye. büyük bir aptallık ettim ve bir klasörüm gitti. benim girmiş olduğum bütün şifreleri deniyorum ama açılmıyor ne yapabilirim bir bilgin varsa paylaşmanı rica ederim
| |
|
| | #14 (mesaj-linki) |
LİNK ÖLÜÜ!!!!
| |
|
| | #15 (mesaj-linki) |
BKK yani- Barbar Klasör Kilitleme Programı. Yeni link; RapidShare: 1-Click Webhosting Şifre: msxlabs | |
|
![]() |
Bkk Klasör Şifreleme Programı Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Program İstekleri | Tigin | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 312 | 3 Gün Önce 01:53 |
| Program Kullanmadan IP No Gizleme | Hi-LaL | Arşive Kaldırılan Konular | 17 | 27-03-2008 00:47 |
| Temporary Internet Files Klasörünün İçeriği Nasıl Silinir? | NoRanynn | PC/Internet Teknik Destek | 0 | 09-06-2007 23:24 |
| Türk Tarihi 2.0 (Program) | oncorleone | Satırlarla Türkiye | 0 | 25-04-2007 17:27 |
| Ana program CD'si | Harabe-Gönlüm | Arşive Kaldırılan Konular | 7 | 27-03-2007 13:03 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||