Arama

Barbar Klasör Kilidi - Klasör Şifreleme Programı

Güncelleme: 24 Haziran 2013 Gösterim: 94.205 Cevap: 0
ozti - avatarı
ozti
Ziyaretçi
27 Ekim 2005       Mesaj #1
ozti - avatarı
Ziyaretçi
Barbar Klasör Kilidi - Klasör Şifreleme Programı

Sponsorlu Bağlantılar
Bkk dediğim gibi benimde kullandığım bir dosya şifreleme programı ve kullanması çok kolay sürükle bırrak yöntemi ile dosyalarınızı şifreleyebiliyorsunuz.

elim1kl

Link: RapidShare: 1-Click Webhosting - Rar Şifresi: msxlabs.org

Alternatif Link: Barbar Klasör Kilidi 4.0 Yükle - Boyut: 143 KB / Lisans: Freeware


Ekstra Bilgiler:

Alıntı
BRAHMAN_sahin adlı kullanıcıdan alıntı

programı upload eden arkadaşa bir sorum olacak. acaba bu program vista premium da çalışşıyor mu. ben de bbk kullanıcısıyım ancak xp de kullanıyordum. çok basit ve iyi bir program. ancak vistaya kurduğumda program çalışmadı. bu bbk çalışır mı. çalışmazsa bana vista da çalışan bbk linki verebilir misiniz. ben uzun süredir aramama rahmen bulamadım net.te acil cevaplarınızı bekliyorum...

Vista'da hiç denemedim ama ilk gördüğüm vista'da denerim fakat herhangi bir sorun çıkartıcağını düşünmüyorum yani program ufak bir program zaten deneyip görebilirsiniz..

Fakat yine'de denemek istemiyorsanız vista uyumlu olan folder lock var tıklayıp download edip kullanabilirsiniz.

Alıntı
cagri_uzel adlı kullanıcıdan alıntı

şifresi bu değil bunun yenilerseniz seviniriz ! =)

Selam çagrı, işte dogru şifre :msxlabs.org msn happy
saygılar

Alıntı
seviiiil adlı kullanıcıdan alıntı

ya arkadasım ıyı guzelde ben dosyayı sıfreledıkten sonra acamıyorumm yanı sag tıklayıncaa sıfre ac dıye bısey yazmıyoo hatta hıc bısey yoookk nasıl olcak bu yaa

Bir önceki cevapta iyice açıklamıştım bunu programın seçeneklerinden kurulum sırasında vermiş olduğunuz şifre ile girerek gereken ayarlamaları yapabilirsiniz..

Alıntı
deagresive adlı kullanıcıdan alıntı

benim makinayı mahvetti sag tıkla şifre aç gibi bir şey yok bunun yüzünden 2 klasorumu kaybettim şifrele diorsun o klasörü direk denetim masasına yönlendiriyor... yine de siz bilirsiniz....

Program çok basit ve küçük bir program yani sizin dediğiniz gibi makineyi (Pc) mahwedicek türden bir program değil..Sağ tıkla ve şifre aç yo,sizde olmayabilir çünki programın seçeneklerinden şifreyi açmak için sağ tuşta ne yazmasını istediğini siz kendiniz yazarak belirliyorsunuz ben öyle yazmıştım ondan şifre aç yazdım..2.olarak denetim masasına yönlendiriyor demişsiniz program eğer şifreli bir klasörü açmaya çalıştığınızda yani klasöre şifre girmeden tıkladığınızda yada şifreyi yanlış girdiğinizde yönlendirir zatan programın amacıda bu değilmi dosyalarınızı,girilmesini istemediğiniz dosyalarınızı saklamak,şifreyi girdiğinizde dosyalarınıza sorunsuz ulaşabilrsiniz.Zaten şifreli dosyaların üzerlerinde de şifreli olduklarına dair ufak semboller belirmektedir..3.olarak da ben yaklaşık 2 senedir kullanıyorum bu programı ve onlarca kez kurup kaldırdım herhangi bir sorun çıkarmadı,şifre güvenliği yada ne kadar sağlam bir şifreleme sistemi olduğu tartışılır belki ama kullanımı ve basitliği sorunsuz.Bu yüzden kullanım hatalarını programa maletmeyin..

Alıntı
gourukemu adlı kullanıcıdan alıntı

dosyayı şifreledikten sonra nasıl şifreyi kaldırıcaz

Şifrelediğiniz dosyayı kaldırmak için şifreli dosyanın üzerine sağ tıklayıp şifre aç diyeceksiniz we şifrelerken girdiğiniz şifreyi girip açıcaksınız,kullanımı gayet basit bir program..

Son düzenleyen ahmetseydi; 24 Haziran 2013 15:33 Sebep: içerik düzenleme

Benzer Konular

19 Temmuz 2012 / xèzèp88 Soru-Cevap