Format Factory Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Ücretsiz-Beta Yazılımlar
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 07-07-2008   #1 (mesaj-linki)
AngelFRANTIX - avatarı
Format Factory

Müziği ya da videoyu bir formattan diğerine çeviren tüm ücretli yazılımları unutun; ihtiyacınız olan her şey FormatFactory'de ücretsiz olarak mevcut.

Dosya dönüştürme konusunda tüm limitler kalkıyor. Sadece ses veya videoya odaklanmış ve ücretli bir yazılım yerine artık FormatFactory ile ister ses, ister video ve hatta isterseniz JPEG dosyalarınızı başka biçemlere dönüştürebilirsiniz. Göze hitap etmese de, çok basit ve kullanışlı bir arayüze sahip olan bu ücretsiz uygulama, iPhone, PSP ve 3GP de dahil olmak üzere neredeyse bilinen tüm formatlar arasında dönüşüm yapabiliyor.

Tek Bir Dosyayla Yetinmeyin

Görsel dosyalarını dönüşüm sırasında etiketleyip döndürmek ve boyutlarını değiştirmek bile FormatFactory ile mümkün. Çoğu programın aksine bir seferde tek dosya dönüşümü yapmak yerine, istediğiniz kadar dosyayı yığabildiğiniz uygulama, gerekli düzenlemeleri çabuk ve kaliteli şekilde yapıyor.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 14-07-2008   #2 (mesaj-linki)
dinazor1962 - avatarı
Cvp: Format Factory

selamlar ve tesekkurler ama bu programin nasil kullanilacaginida anlatsaydin iyi olurdu benim gibi bilmeyenlerde ogrenirdi.
ben kaydetmeye calistim,avi ye cevirip cd-rwye kaydettim , dvdde cep tlfnundan cektigim videolar cok hizli yuruyor ama konusmalar normal cikiyor,video kameradan cektigim videolar cok yavas ve sessiz yuruyor, vcdde no disc yaziyor
Eski 28-12-2008   #3 (mesaj-linki)
Cvp: Format Factory

teşekkürler
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Format Factory Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli) Blue Blood PC/Internet Teknik Destek 161 16 Saat Önce 21:39
Watermark Factory CrasHofCinneT Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 31-10-2008 22:52
Fear Factory (Fear Factory Kimdir? - Fear Factory Hakkında) Requiem Yabancı Rock 0 27-06-2008 01:46
Shadow Factory PiSiK0PATR Flash Oyunlar 0 04-12-2006 23:54