Arama

Format Factory - Ücretsiz Format Dönüştürme Programı

Güncelleme: 28 Haziran 2013 Gösterim: 9.611 Cevap: 0
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Temmuz 2008       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Format Factory
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar

Müziği ya da videoyu bir formattan diğerine çeviren tüm ücretli yazılımları unutun; ihtiyacınız olan her şey FormatFactory'de ücretsiz olarak mevcut.

Dosya dönüştürme konusunda tüm limitler kalkıyor. Sadece ses veya videoya odaklanmış ve ücretli bir yazılım yerine artık FormatFactory ile ister ses, ister video ve hatta isterseniz JPEG dosyalarınızı başka biçemlere dönüştürebilirsiniz. Göze hitap etmese de, çok basit ve kullanışlı bir arayüze sahip olan bu ücretsiz uygulama, iPhone, PSP ve 3GP de dahil olmak üzere neredeyse bilinen tüm formatlar arasında dönüşüm yapabiliyor.

Tek Bir Dosyayla Yetinmeyin
Görsel dosyalarını dönüşüm sırasında etiketleyip döndürmek ve boyutlarını değiştirmek bile FormatFactory ile mümkün. Çoğu programın aksine bir seferde tek dosya dönüşümü yapmak yerine, istediğiniz kadar dosyayı yığabildiğiniz uygulama, gerekli düzenlemeleri çabuk ve kaliteli şekilde yapıyor.



Ekstra Bilgiler:

Alıntı
soulmy adlı kullanıcıdan alıntı


Lisans: Freeware
İşletim sistemi: Win XP/Windows Vista/Win 2000/Win 98/Win Me/Win 95/Win XP Media Center Edition
Dosya boyu: 40.1MB

Müzik, resim ve video biçimlerinin hemen hemen tamamına yakınını destekleyen ve bu biçimleri birbirlerine dönüştüren bir çevirici arıyorsanız bu program tam size göre.

* Video için: Mobil aygıt, MP4, 3GP, AVI, MKV, WMV, MPG, VOB, FLV, SWF, MOV
* Ses için: MP3, WMA, FLAC, AAC, MMF, AMR, M4A, M4R, OGG, MP2, WAV
* Görüntü için: JPG, PNG, ICO, BMP, GIF, TIF, PCX, TGA

Belirttiğimiz biçimlerin tümü arasında dönüştürme yapabilme, ses CD'sinden MP3 ve diğer ses biçimlerine kopyalama yapabilme, video birleştirici, DVD'yi video dosyası yapma, DVD'yi ISO/CSO'ya dönüştürme, ISO ve CSO arasında dönüştürme yapabilme, medya dosyalarının bilgilerini program üzerinden düzenleyebilme, ses ve video dosyalarının varsa zarar görmüş kısımlarını tamir etme, multimedya dosyalarının boyutlarını düşürerek yeniden düzenleyebilme, iPhone ve iPod multimedya dosyalarının biçimlerini destekleme, resim dosyaları dönüştürmesinde yakınlaştırma-döndürme-etiketleme ve daha birçok özellik bu programda.

İçlerinde Türkçe'nin de dahil olduğu tam 56 dil desteği ve bu özelliklerin tamamı ücretsiz. Eğer video, görüntü ve ses dosyaları için ayrı ayrı programlar kullanmak zorunda kalmak istemiyorsanız bu program hemen hemen tüm işinizi görecek özelliklere ve hatta daha fazlasına sahip. Dönüştürme işlemleri sırasında dosya isimlerini ve bilgilerini aynen koruyor olması bu tarz bazı programlarda mevcut olmayan güzel bir özellik. Ayrıca aynı anda kaç dönüştürme yapıyor olursanız olun işlemler sırasında bilgisayarınızın hiçbir şekilde yavaşlamaması da yazılama fazladan puan kazandırıyor.

Arayüzünün son derece sade olması, tüm dönüştürme işlemlerinin ve çıkış ayarlarının bu sade arayüz ürerinden son derece basit bir-iki hareketle gerçekleştirilebiliyor olması bu programın gerçekten de en büyük artılarından.

NOT: Eğer bu programın kapsadığı diller haricinde görmek istediğiniz bir başka dil mevcutsa üretici firmanın kendi ana sayfasında bu konuda yardımcı olmanızı isteyen bir link mevcuttur.

Üretici firmanın programla ilgili sık sık yapmakta olduğu güncelleştirmeler ve geliştirmeler bu programla ilgili kullanım zevkinizi her defasında artırmakta ve gerçekten kendi alanında rakipsiz olabilecek bir programa doğru gidildiğini göstermektedir. Üstelik programın Türkçe dil desteği ve hiçbir kısıtlama olmaksızın tamamıyla ücretsiz olduğu düşünüşürse keyifle kullanılacak bir program olacağını söyleyebiliriz.

* Dil desteği 45'ten 56'ya çıkartılmış
* Video dönüştürme bölümüne MKV biçimi eklenmiş
* H264, DIVX ve XVID gelişmiş çözücü (codec) konfigürasyonu eklenmiş
* Video ve ses dosyaları için split (ayırma) ve preview (önizleme) seçenekleri eklenmiş
* PSP MP4 dönüştürmelerinden sonra otomatik olarak THM dosyalarının üretilmesi sağlanmış
* WMA dönüştürmelerinde yaşanabilen sorunlar çözümlenmiş
* Video Merging (birleştirme) sırasında yaşanabilen birtakım sorunlar çözümlenmiş
* Video Ripper özelliği geliştirilmiş ve güçlendirilmiş
* Video dosyaları için ekranı çevirme özelliği konfigürasyon ayarları eklenmiş.

dwnldbnnr

Uploadic: Format Factory 2.70 - 40.1 MB

Virustotal sonucu: VirusTotal - Free Online Virus, Malware and URL Scanner



Alıntı
BySeuS adlı kullanıcıdan alıntı

FFLarge

Alıntı
BySeuS adlı kullanıcıdan alıntı


Piyasanın en hızlı ve en kaliteli video format dönüştürücü programı olmakla beraber aynı zamanda ses,video,resim,image kalıpları kısacası harika bir multimedya düzenleyicisi. üstelik türkçe ve yenilenen ücretsiz versiyonu 2.90 ile hizmette.

En sevdiğim özelliği çevireceğiniz video formatını seçerken size hazırda bulunan format tiplerini izleyeceğiniz cihaz ismi ile seçme imkanı tanıyor. örneğin 5800 marka telefonunuza bir video yükleyeceksiniz videoyu programa atıyorsunuz hemen seçenekler geliyor karşınıza mobil seçeneklerden 5800 seçip başla diyorsunuz hepsi bu kadar. birçok telefon ve diğer oynatıcılar için hazır kod profilini bünyesinde barındırıyor.

Bu yazılımı indirmek istiyorum. (Ücretsiz Format Factory 2.90)




Alıntı
Mira adlı kullanıcıdan alıntı

Format Factory 3.0.1

  • Lisans: Ücretsiz
  • Dil Desteği: İspanyolca Japonca italyanca Almanca Türkçe İngilizce
  • İşletim Sistemi: Win8/Win7/Vista/WinXP
  • Üretici: Free Time


Son düzenleyen Mira; 28 Haziran 2013 10:37 Sebep: İçerik düzenlendi.

Benzer Konular

20 Mayıs 2009 / Rower Bilgisayar
29 Haziran 2012 / 5nnn1k1 Bilgisayar
27 Ocak 2009 / CrasHofCinneT Bilgisayar
13 Ocak 2009 / tHeBruTaLiTyOfHeLL Bilgisayar