Internet Explorer 8 Beta 2 Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Ücretsiz-Beta Yazılımlar
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 28-08-2008   #1 (mesaj-linki)
AngelFRANTIX - avatarı
Internet Explorer 8 Beta 2

Firefox karşısında kan kaybeden Microsoft, tarayıcısını yeniledi. Internet Explorer 8 Beta 2.

Firefox, Safari ve Opera ile yarışmak zorunda olan ve liderlik koltuğunu kaptırmak istemeyen Internet Explorer'ın en yeni beta sürümü yayınlandı. Internet Explorer 8 Beta 2'de oldukça ilginç değişiklikler var. Bu yenilenmeden sonra tarayıcı savaşı epey kızışacak gibi görünüyor. Diğer tarayıcıların, güvenlik, kişisel bilgilerin korunması ve hız konusundaki atılımlarına Internet Explorer 8 Beta 2'nin nasıl yanıt verdiğini merak ediyorsanız, ShiftDelete.Net editörleri tarafından hazırlanan bu ön inceleme, size yardımcı olacaktır.

Her İşletim Sistemi İçin Farklı Sürüm

Internet Explorer 8 Beta 2'yi indirmek için işletim sisteminize göre seçim yapmanız gerekiyor. Aşağıda, farklı işletim sistemleri için farklı seçenekler mevcut. Tarayıcının beta sürümünde Türkçe dil seçeneği bulunmuyor.

:: Windows XP
:: Windows Vista 32 Bit
:: Windows Vista 64 Bit
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 28-08-2008   #2 (mesaj-linki)
Internet Explorer 8 Beta 2

Uzun zamandır yayınlanması beklenen Internet Explorer 8 Beta 2 nihayet indirilmeye sunuldu. Yeni Beta sürümde arama önerileri ile daha akıllı bir arama sistemi, yeni güvenlik önlemleri ile daha güvenli sörf, eski sürümlerle çok daha hızlı ve siteye özel kişiselleştirilebilen uyumluluk modu, InPrivate Browsing (Gizli sörf) modu ve daha hızlı çalışan bir tarayıcı vaat ediliyor.
Şimdilik İngilizce, Almanca, Japonca ve Çince olmak üzere 4 farklı dilde yayınlanan IE8 Beta 2'nin, ilerleyen günlerde Türkçe sürümü ile de karşımıza çıkacak...

Web tarayıcı arenasında Firefox'a karşı çok büyük bir mücadele veren ve kaybettiği pazar payını yeniden kazanmak için elini her zamankinden çabuk tutan Microsoft Internet Explorer'ın son sürümünü yayımladı.

:: Windows XP
:: Windows Vista 32 Bit
:: Windows Vista 64 Bit

Son Düzenleyen AngelFRANTIX; 28-08-2008 @ 22:04. Sebep: İndirme Link Değiştirilmesi...
Eski 12-10-2008   #3 (mesaj-linki)
Windows İnternet Explorer 8 Beta 2 Türkçe

Internet Explorer 8, web taramayı her zamankinden daha hızlı ve daha kolay yapan heyecan verici ve zaman kazandıran özelliklerle donatılmıştır.

Hızlı Eriştiriciler:
Artık aradığınız bilgiye ulaşmak için çok sayıda tarayıcı sekmesi ve penceresi açmanıza gerek yok. Hızlı Eriştiriciler Internet Explorer 8 içinde bulunan ve tek bir Internet Explorer 8 penceresindeki çok sayıda bilgi kaynağına (haritalar, tanımlar, Web aramaları, çeviriler, vb.) kolay erişim sağlayan araçlardır. Sonunda Web tarama otomatikleşiyor.

Web Slices:
Bu yeni özellik özet akışlarını yepyeni bir düzeye taşıyor! Artık bir sitenin içindeki belirli bölümlere abone olabilirsiniz ve güncellenmiş içerik doğrudan Internet Explorer 8 menü çubuğunuza teslim edilebilir. Dedikodu sütunlarından en sevdiğiniz web günlüğüne, bir açık artırma öğesinden hava durumu raporuna, Web Slices ile hiçbir şeyi kaçırmayacaksınız.

Uyumluluk Görünümü:
Internet Explorer 8 içindeki yerleşik Uyumluluk Görünümü düğmesi daha eski tarayıcılar için tasarlanmış web sitelerini görüntülemenizi sağlar. Bir web sitesinde yanlış hizalanmış metin, görüntüler veya metin kutuları gibi görüntüleme sorunları görürseniz Uyumluluk Görünümü düğmesine basın. Adres Çubuğu'nda Yenile düğmesinin yanında yer alır.

Windows XP için Tıklayın

Windows Vista ve Windows Server 2008 için Tıklayın
Eski 11-11-2008   #4 (mesaj-linki)
Cvp: Internet Explorer 8 Beta 2

ben internet explorer beta8 2 yi yükledim. ama hiç memnun kalmadım nedeni mynette 2 nik girdiğimde ilk actıgım niki odaya giriyorum 2 niki giriş yaptıgımda cıkış diyip baska nik yazmak zorunda kalıyorum 2 niki aynı odaya girmek istediğimde bana baglanmış oldugunuz odanın içerisindesiniz diyor ve giremiyorum.. yani tek nikle girişime izin veriyor
bu sekilde
olmasını istemiyorum önceki kullandıgım internette böyle bi sorun yoktu bunu düzelte bilmem için ne yapmam gerekli bana bu konuyla ilgili yardımcı olursanız sevinirim
bu arada yeni sekme acarkende aynı yeni internet sayfasını tıkladıgımdada aynı sorun devam ediyor
Eski 11-11-2008   #5 (mesaj-linki)
AngelFRANTIX - avatarı

Beta kısmını hatırlatırım
Eski 11-11-2008   #6 (mesaj-linki)

sil eskisini yukle zaten memnun kalmamısın birde turkçe sürümünü bekle
Eski 14-11-2008   #7 (mesaj-linki)

internet beta 8 silmeme ragmen silemiyorum ..programı tekrardan yükledim yine aynı birde mynete girdiğimde x bi odaya giriyorum odadan cıkış yaptıgımda nikimi orada gösteriyor özel msj yollandıgında cevap verebiliyorum şaka gibi ama gercek bu konuyla ilgili yardımcı olursanız sevinirim
Eski 15-11-2008   #8 (mesaj-linki)
AngelFRANTIX - avatarı

1. Başlat menüsünden Denetim Masası‘na gidin
  2. Programlar‘a tıklayın (Eğek klasik görünümü kullanıyorsanız Programlar ve Özellikler‘i tıklayın).
  3. Buradan Yükle Güncelleştirmelerini Görüntüle‘e tıklayın. (Klasik görünümdeyken Görevler kısmından Yükle Güncelleştirmelerini Görüntüle‘yi bulun ve ona tıklayın).
  4. Karşınıza gelen listeden Windows Internet Explorer 8 (Beta 1/Beta2)’yi bulun ve üstüne tıklayın.
  5. Yukarıda Kaldır seçeneğinin çıktığını göreceksiniz, ona tıklayın ve programı kaldırın.
  6. Son olarak bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Eski 15-11-2008   #9 (mesaj-linki)
AngelFRANTIX - avatarı

Başlat menüsünden Denetim Masası'nı seçin.

Programlar'a tıklayın.

Güncelleştirmeleri Görüntüle'yi tıklayın.

Açılan listeden Windows Internet Explorer 8'i bulun ve tıklayın.

Beliren Kaldır seçeneğine tıklayın.

Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Eski 16-11-2008   #10 (mesaj-linki)

suan denetim masasında internet beta 8 2 gözükmüyo ama internet explorer 7yüklemek istiyorum fakat bana yeni sürümünüz oldugundan dolayı internet explorer 7 yi yükleyemessiniz diye yazı cıkıyo ne silinmez bi programmış benmi bi yerlerde yanlışlık yapıyorum olmuyo yardımcı olursanız sevinirim
Cevap Yeni Konu Aç
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
explorer son sürüm, explorer son sürüm download, expolorer 8, internet explorer son sürüm, internet explorer yeni sürüm,
Internet Explorer 8 Beta 2 Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Internet Explorer 8 Beta 1 ck1991 Ücretsiz-Beta Yazılımlar 12 08-08-2009 08:31
Kaspersky Internet Security 8 Beta - Anti-Virus 8 Beta hellboy726 Ücretsiz-Beta Yazılımlar 8 21-02-2009 19:54
Internet Explorer 8 Beta Yardım gokmeen Arşive Kaldırılan Konular 4 25-09-2008 23:22
Internet Explorer 7 Beta EmRe1985 Arşive Kaldırılan Konular 6 03-11-2006 17:28
Internet Explorer 7 (Beta 3) virtuecat Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 20-07-2006 08:54