| | #1 (mesaj-linki) | |
| Sürücüler Dert Olmayacak Bilgisayarınıza yeni işletim sistemi kurmak, her zaman korku verici olmuştur. Bazen üşendiğimiz için aylarca format atmadan, hatalı çalışan PC kullandığımız bile olur. Peki işletim sistemi kurmak neden sıkıcıdır düşündünüz mü? Hemen söyleyelim; sürücüleri kurmak. Bu işlem sanıldığı kadar kolay değildir. Anakartın sürücülerinden tutun da ekran kartınız, ses kartınız, webcam ve daha birçok aygıtın en iyi şekilde çalışması için güncel sürücüleri yüklemeniz gerekir. Bu işlem ise, kurulumu yapacak kişinin CD'ler ve internet siteleri arasında belki de saatlerce kaybolmak anlamına geliyor. My Drivers 3.11 ile çok kolay ![]() Bilmeniz gereken herşeyin detaylarıyla anlatıldığı bu animasyonu izleyerek siz de kendi bilgisayarınızın sürücülerini saniyeler içerisinde yedekleyebilir ve yeni işletim sistemi kurduğunuzda saatlerce uğraşmak yerine tek tıklama ile bütün sürücülerinizi yine saniyeler içerisinde kurabilirsiniz. My Drivers 3.11, bu konudaki vagzeçilmez yazılımlardan. 987 KB'lık kurulum dosyasını Aşağıdaki Linkten İndirebilirsiniz. >> Download << Kurulumu ve kullanımı için ise sizler için hazırladığımız animasyonu izlemek için tıklayın. Animasyonlu Anlatım Tıklayınız.! Son Düzenleyen Blue Blood; 14-08-2007 @ 11:57. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: My Drivers 3.11 [Animasyonlu Anlatım] Animasyonu izleyin link ine gidemiyoruz ilgilenirmisiniz | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: My Drivers 3.11 [Animasyonlu Anlatım] | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: My Drivers 3.11 [Animasyonlu Anlatım]
teşekkürler
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
paylaşımın için çok teşekkürler.
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
paylaşım için teş .süreliolmasa alkışda vardı. | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
malesef dendim..format attım bilgisayar a ama sonuç sıfır..bi işe yaramıyooo..hemde hiççç
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
kardes sen kullanamamısın ... bu programlarla her sey cok kolay... programı full yapmak için burdan bilgi alabilirsiniz TEşekkürler... | |
|
![]() |
| Etiketler |
| 311, animasyonlu, anlatım, drivers |
| my drivers, my drivers kullanimi, my drivers resimli anlatim, mydrivers, mydrivers kullanimi, |
My Drivers 3.11 [Animasyonlu Anlatım] Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Askerlik Anıları (Anlat anlat bitmez) | kompetankedi | Erkekçe | 31 | 1 Hafta Önce 18:57 |
| Pratik Messenger Özellikleri - Animasyonlu Anlatımlar | hellboy726 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 14 | 2 Hafta Önce 01:08 |
| My Drivers - Driver Yedekleme Programı | serkaut | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 3 | 07-10-2009 23:19 |
| 2D & 3D Animations/Animasyonlu Yazılar Yazın [Resimli ve Örnekli Anlatım] | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 2 | 14-08-2009 18:29 |
| My Drivers | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 05-12-2005 11:21 |