Arama

My Drivers - Sürücü Yedekleme Programı

Güncelleme: 3 Temmuz 2013 Gösterim: 23.076 Cevap: 0
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Eylül 2005       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Sürücüler Dert Olmayacak
Bilgisayarınıza yeni işletim sistemi kurmak, her zaman korku verici olmuştur. Bazen üşendiğimiz için aylarca format atmadan, hatalı çalışan PC kullandığımız bile olur. Peki işletim sistemi kurmak neden sıkıcıdır düşündünüz mü?
Sponsorlu Bağlantılar

Hemen söyleyelim; sürücüleri kurmak.

Bu işlem sanıldığı kadar kolay değildir.

Anakartın sürücülerinden tutun da ekran kartınız, ses kartınız, webcam ve daha birçok aygıtın en iyi şekilde çalışması için güncel sürücüleri yüklemeniz gerekir. Bu işlem ise, kurulumu yapacak kişinin CD'ler ve internet siteleri arasında belki de saatlerce kaybolmak anlamına geliyor.


My Drivers 3.11 ile çok kolay

mydriverskucuk7ek

Bilmeniz gereken herşeyin detaylarıyla anlatıldığı bu animasyonu izleyerek siz de kendi bilgisayarınızın sürücülerini saniyeler içerisinde yedekleyebilir ve yeni işletim sistemi kurduğunuzda saatlerce uğraşmak yerine tek tıklama ile bütün sürücülerinizi yine saniyeler içerisinde kurabilirsiniz.

My Drivers 3.11, bu konudaki vagzeçilmez yazılımlardan. 987 KB'lık kurulum dosyasını Aşağıdaki Linkten İndirebilirsiniz.

>> Download <<

Kurulumu ve kullanımı için ise sizler için hazırladığımız animasyonu izlemek için tıklayın.

Animasyonlu Anlatım Tıklayınız.!


Ekstra Bilgiler:

Alıntı
ozti adlı kullanıcıdan alıntı

Her format öncesi bu program ile güncel driverlerinizi yedekelemeye son vericeksiniz çünki bu program tek tık ile hallediyo..My Drivers sisteminizdeki sürücüler için bir yedekleme ve update programıdır. Sisteminizdeki bütün sürücüleri listeler ve seçtiklerinizi ya da hepsini yedekler. Bundan sonra eğer sisteminizi tekrardan kurmanız gerekirse tek tek driver tanıtmanıza gerek kalmıyor. Tek tıklama ile bütün sürücülerinizi tekrardan yükleniyor. İsterseniz yedeklediğiniz sürücüleri EXE veya CAB haline de getirebiliyorsunuz. Ayrıca internete bağlıysanız UPDATE seçeneği sayesinde driverlerinizin yeni sürümleri çıktıysa son versiyonları bulunuyor ve yüklüyor. Ayrıca internet explorer, sık kullanılanlar ve outlook ayarlarınızın da yedeğini alabiliyor. Yeni sürümde tek tıklama ile tüm sistem sürücülerini yedekleyebiliyor ve yine ihtiyaç halinde tüm sürücülerinizi tek tıklama ile kurabiliyorsunuz..
driver2qz



Download :

http://www.zhangduo.com/mydrivers.exe

Alıntı
Blue Blood adlı kullanıcıdan alıntı

Kurulumu ve kullanımı için ise sizler için hazırladığımız animasyon
[flash=https://www.msxlabs.org/msxteam/CrasHofCinneT/mydriver3.swf]width=700 height=540[/flash]


Son düzenleyen ahmetseydi; 3 Temmuz 2013 09:58

Benzer Konular

9 Aralık 2006 / gagali Bilgisayar
8 Ağustos 2008 / Aynacan Bilgisayar
1 Ağustos 2013 / _Yağmur_ Bilgisayar