Advanced WindowsCare Personal 2.40 Beta 2 Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Ücretsiz-Beta Yazılımlar
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 17-04-2007   #1 (mesaj-linki)
virtuecat - avatarı
Advanced WindowsCare Personal 2.40 Beta 2

Bilgisayarınız için artık yavaşlama, donma ve çökme sorunları bitti. Windows'unuzu 1 tıklamayla tamir edin ve koruyun. Advanced WindowsCare, diğer araçlar gibi sadece kayıt defteri temizliği yapmaz. Sisteminizi doğrudan inceler ve sorun çıkaran engellerin tamamını düzeltir. Novel sistem teknolojisi sayesinde Advanced WindowsCare, bilgisayarınızın daha hızlı, daha istikrarlı olmasını sağlar.

Faydaları
Sürekli, otomatik olarak ve sessizce arkaplanda çalışır. Kendini otomatik olarak günceller. Kolay kullanımıyla işlemlerinizi rahatça yapabilirsiniz.

Bilgisayarınızı Korur
Casus yazılımlar için bilgisayarınızı tarar ve siler. Casus yazılımların sisteminize yüklenmesine izin vermez. Bilgisayar aktivitesi geçmişini temizler.

Bakım - Onarım Yapar
Geçersiz kayıt defteri girişleri için tarama yapar ve düzeltir. Sistem konfigürasyonunu gerekirse tamir eder. Geçersiz başlangıç nesnelerini siler.

Performansını Artırır
Gereksiz dosyalar için tarama yapar ve temizler. İnternet ve ağ hızını arttırır.

Yardım ve Destek
Ne zaman ihtiyacınız olursa (365 x 7/24) etkili yardım sağlar. Güncellemeler ve yükseltmeleri indirebilirsiniz.

Ek olarak.
Ekstra yardımcı araçlar bulunmaktadır. Sisteminizin tüm donanımına ait detaylı bilgileri de bulabilirsiniz.

Dosya Boyutu: 4.22 Мb

Üretim Tarihi :
15.04.2007

İşletim Sistemi:
Windows

License
Freeware

Resmi Site : www.iobit.com

DOWNLOAD
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
240, advanced, beta, personal, windowscare
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Advanced WindowsCare Personal 2.40 Beta 2 Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Advanced WindowsCare Personal v2.5 RoxBury Ücretsiz-Beta Yazılımlar 3 08-10-2009 20:06
Advanced WindowsCare V2 Personal (PC'nizin Donma ve Çökme sorununa karşı) blocker Internet/Bilgisayar Dünyası 14 16-09-2009 02:27
Advanced WindowsCare Sisteminizi Tek Tıkla Optimize Edin (Resimli Anlatım) ozti Ücretsiz-Beta Yazılımlar 7 29-09-2008 17:56
Advanced WindowsCare Personal Türkçe (Sistem Bakımı) Aynacan Ücretsiz-Beta Yazılımlar 4 20-11-2007 20:50
Jetico Personal Firewall 2.0.0.28 Beta virtuecat Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 18-06-2007 01:53