Internet Explorer Sözlük Eklentisi Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Ücretsiz-Beta Yazılımlar
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 05-07-2009   #1 (mesaj-linki)
UnknowN - avatarı
Internet Explorer Sözlük Eklentisi

Tanıtım:
Üretici Açıklaması:
Bu özel eklenti, web sayfalarında gezinirken seçili hale getirdiğiniz kelimelerin, İngilizce-Türkçe ve Türkçe-İngilizce karşılığını farenizin sağ tuşu yardımıyla açılan menü sayesinde çok kısa bir sürede öğrenebilmeniz için yapılmıştır.

Sadece 45 KB olan dosyayı indirip kurduktan saniyeler sonra çeviri yapmaya başlayabilirsiniz.
Çeviri yapabilmek için internet bağlantınızın aktif olması gerekmektedir.

Not: Program bir eklenti olduğu için Internet Explorer sisteminizde bulunmalıdır.

Editör'den:
Açıkçası program beklediğimden çok daha iyi ve detaylı sonuçlar verdi. Bir örnek vermek gerekirse "free" kelimesini ingilizceden türkçeye çevirmesini istedim ve aşağıdaki sonuçla karşılaştım.

TRANSLATION RESULTS
English to Turkish
free : boş
free memory : boş bellek
freehand : serbest el
freeze(to) : dondurmak
free, released : azade
free : azat
free floating : başıboş
...

Bu kadar ayrıntılı sonuçlar beklemiyordum. Sanırım programın tek kötü yanı, çeviri için internet bağlantısını zorunlu kılması. Ama bu da çok küçük bir boyutta kalmasına olanak sağlıyor. Eğer sürekli bir bağlantınız varsa zaten bu bir sorun oluşturmayacaktır.

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
eklentisi, explorer, internet, sözlük
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Internet Explorer Sözlük Eklentisi Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Explorer Anti-Lock (Internet Explorer Başlangıç Sayfasını Kurtarın) virtuecat Ücretsiz-Beta Yazılımlar 17 4 Hafta Önce 12:43
Internet Explorer Sorunu by_Loopus PC/Internet Teknik Destek 13 13-10-2009 09:56
Internet Explorer 8 Beta 1 ck1991 Ücretsiz-Beta Yazılımlar 12 08-08-2009 08:31
Firefox Japonca Sözlük Eklentisi Keten Prenses Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 21-03-2009 17:40
Internet Explorer 7 RC1 esempio Arşive Kaldırılan Konular 3 03-11-2006 17:07