| | #1 (mesaj-linki) |
Acrobat Reader 7 (Türkçe) Windows .pdf uzantılı döküman,belge ve dosyaları işleyemediğinden dolayı bu dosyaları açabilmeniz için Adobe Acrobat Reader yazılımının bilgisayarınızda kurulu olması gerekmektedir.... | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Adobe Acrobat 3D 7.0.7 | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Acrobatı nasıl full yaparım
Merhaba, bende acrobat 7,05 var bunu nasıl full yapabilirim acaba, birde pdf dosyaları var bende şifreli bunları açmak için her seferinde şifresini girmem gerekiyor bunu önleyebilirmiyiz acaba? Yazacak başka yer bulamadım yanlış yer ise kusura bakmayın... | |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Cvp: Acrobat Reader 7 Türkçe FULL
Teşekkürler...
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
Cvp: Acrobat Reader 7 Türkçe FULL Acrobat Reader 7 Türkçe FULL güzel bir prg ama bende 80_en_us si var yani daha gelişmiş versiyonu ben bunun türkçesini arıyorum arkadaşlar | |
|
![]() |
| En fazla yapılan 15 arama
Bu Sayfa İçin Yapılan Aramalar
|
| acrobad raider acrobad reader acrobat raider acrobat reader 7 acrobat reader türkçe acrobat tr acrobat türkçe adobe 7 adobe 7 türkçe adobe 7.0 adobe 7.0 türkçe adobe raider adobe reader 7 türkçe adobe reader 7.0 türkçe adobe reader türkçe |
| Konu Araçları | |
Acrobat Reader 7 (Türkçe) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Dilim Dilim! Türkçe "Turkche" leşiyor | BrookLyn | Türk Dili ve Edebiyatı | 1 | 5 Gün Önce 02:53 |
| Türkçe - Türkiye Türkçesi | ThinkerBeLL | Türk Dili ve Edebiyatı | 2 | 4 Hafta Önce 22:06 |
| Öz Türkçe Nedir? | NoRanynn | Türk Dili ve Edebiyatı | 5 | 14-05-2008 12:51 |
| Adobe says Acrobat, Reader vulnerable to hacks (Reuters) | Blue Blood | Çeşitli RSS Konuları | 0 | 11-10-2007 02:10 |
| Reader Programları | M.S.T | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 03-02-2006 03:45 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||